Artikel top billede

Foto: Torben Klint.

Lars Monrad-Gylling færdig som direktør i KMD

Lars Monrad-Gylling stopper som direktør i KMD. Læs her, hvad han nåede i 15 år på topposten for it-giganten.

KMD's administrerende direktør, Lars Monrad-Gylling, er færdig som chef hos it-giganten.

Selskabet skriver i en presse-meddelelse, at Lars Monrad-Gylling har besluttet sig for at stoppe, efter at han har siddet på den absolutte toppost i 15 år.

Interview:
Lars Monrad-Gylling: Derfor forlader jeg KMD nu 

Dermed er KMD gået i gang med at lede efter en ny person til den absolutte toppost som administrerende direktør i selskabet, der omsætter for knap fem milliarder kroner.

"I mine 15 år hos KMD har jeg set virksomheden undergå en forvandling fra at være en offentligt ejet it-leverandør til en moderne privat virksomhed. Jeg er stolt af KMD's udvikling i denne periode, og det har været spændende at være en del af," udtaler den afgående direktør i selskabets pressemeddelelse.

"Jeg forlader en virksomhed, der er stærk, både økonomisk og kommercielt. Tiden er nu inde til, at nye kræfter tager over, og jeg selv kan kaste mig over et nyt kapitel af mit liv," lyder det fra Lars Monrad-Gylling.

Milepæle i karrieren

Den nu 53-årige Lars Monrad-Gylling blev udnævnt til administrerende direktør i KMD tilbage i 1998.

Han har siden stået i spidsen for en lang række projekter, hvor kommunalsammenlægningen ved årsskiftet til 2007 må siges at være en af de største successer.

På den kommercielle front har Lars Monrad-Gylling desuden stået i spidsen for førnævnte privatisering af selskabet, der er gået fra at være kommunernes it-selskab til at blive solgt til først den ene kapitalfond, og siden er selskabet så solgt igen til en anden kapitalfond, Advent International, for 15 måneder siden.

Lars Monrad-Gylling efterlader med sit stop som direktør en virksomhed med mere end 3.000 ansatte.

Selskabets bestyrelsesformand, Léo Apotheker, giver blandt andet den afgående direktør disse ord med på vejen i pressemeddelelsen:

"Vi ser frem til at bygge videre på det stærke fundament, der er blevet lagt i Lars' tid som administrerende direktør og ønsker ham alt godt fremover."

Lars Monrad-Gylling stopper definitivt som KMD-direktør, når der er fundet en afløser på posten, hvilket kan tage både uger og måneder.  

Du kan her læse et interview med Lars Monrad-Gylling om baggrunden for at stoppe i KMD.

Læs også:
[b]Lars Monrad-Gylling: Derfor forlader jeg KMD nu
 

Kommuner indgår historisk aftale med KMD: It for milliarder i udbud

Kommuner havde 50 millioner - KMD krævede 300 millioner
[/b]




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere