Artikel top billede

Frank Rasmussen gør det igen: Scorer kassen på at sælge teleselskab til TDC

Den erfarne teleiværksætter Frank Rasmussen har solgt 50 procent af nyt teleselskab til TDC.

Telegiganten TDC har har overtaget 50 procent af aktierne i det nye telesoftwareselskab Justfone, der har den erfarne teleiværksætter Frank Rasmussen ved roret. Prisen er "et stort tocifret millionbeløb". Det skriver Børsen.

"Vi kommer med innovation i markedet, som ingen har set før. Ingen har forstået, at kunderne måske rent faktisk har nogle behov, de gerne vil betale for. Forbrugernes tid er meget mere værd end prisen på en datapakke," siger adm. direktør Frank Rasmussen til avisen.

Serieiværksætteren står bl.a. bag lavprisselskaberne Telmore og Bibob, og med det nye selskab forsøger han ifølge avisen at sætte en stopper for den telepriskrig, som han selv har været med til at eskalere med sine lavprisselskaber.

Målsætningen med selskabet, der blev søsat i maj 2013, er at blive en international spiller på markedet, og med den nye investoraftale med TDC er man langt foran tidsplanen.

"Når vi skal gå internationalt med det her, er det jo umådeligt svært som et lille selskab fra Herlev. Der står vi meget stærkere, når vi kommer som en partner til TDC. De kan nemmere åbne døren for os," forklarer Frank Rasmussen.

Blandt de godt 50 nye løsninger, som selskabet har på tegnebrættet, er en kø-funktion, som man kender det fra det offentlige og større virksomheders telefonsystemer.

Desuden skal det være muligt at begrænse børns forbrug på mobilen, så de ikke har mulighed for at ringe eller skrive en sms til andre end deres forældre i skoletiden eller sent om aftenen.

Den strategi er de begejstret for i TDC. Koncerndirektør Asger Hattel forklarer, hvorfor Frank Rasmussen er et spændende bekendtskab:

"Det er en god forretningsidé, og vi tror på, at det er dét, som kunderne efterspørger. Første skridt er at få sat projektet i gang og at skabe vækst. Vi vil meget gerne se, hvordan platformen udvikler sig de første et-to år. Dernæst vil vi i selskabets bestyrelse tage stilling til, om vi skal gøre andre ting," forklarer Asger Hattel til Børsen.

Læs også:

Telebranchens vilde entreprenør - sådan scorer han kassen igen og igen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere