Artikel top billede

CRM-kæmpen Salesforce lægger an til nye angreb

Salesforce.com har netop annonceret nye funktioner til sine CRM-løsninger.

Det efterhånden meget udbredte Salesforce-værktøj Salesforce1 får nu et nyt dashboard og nye rapporteringsværktøjer.

Det skriver vores kolleger på det amerikanske CIO.com.

Den mobil-orienterede løsning fra CRM-selskabet har hidtil primært givet kunderne mulighed for at se almindelige rapporter og dashboards, men nu øges mulighederne for at dykke længere ned i data og for at opdatere informationer på farten.

Todd Enders, senior director, hos Salesforce.com, forklarer til CIO.com, at kunderne i dag ikke ønsker at træffe beslutninger for forretningen, før de har tjekket de relevante data- og det sker i høj grad fra de mobile enheder. 

Salesforce.com kommer i samme anledning med nye API'er (application programming interfaces), der gør det muligt at oprette nye rapporter, der kan indlejres i en hvilken som helst applikation fra Salesforce eller andre virksomheder.

En anden konkret ny funktion er, at man kan dele snapshots af dashboards via selskabets Chatter-samarbejdsværktøj.

Derfor er lanceringerne vigtige

Salesforce er verdens største CRM-virksomhed. Virksomheden blev stiftet i 1999 og har i dag 9.800 ansatte. Omsætningen i det seneste årsregnskab lød på omkring 17 milliarder kroner.

De nye funktioner og muligheder kan give Salesforce yderligere medvind, hvis man skal tro en analytiker.

"Jeg tror, at muligheden for at dykke dybere ned er den vigtigste for mig, fordi den giver brugerne mulighed for endnu mere detaljeret information, end de kunne få fra en opsummerende rapport," siger analytiker Denis Pombriant fra Beagle Research til CIO.com.

"Historien om API and integration er også vigtig, fordi Salesforce1 som platform er noget, virksomhederne vil fortsætte med at udnytte til nye applikationer."

"Adgangen til denne information til de nye apps er kritisk for applikationerne og for Salesforce1's succes," siger CRM-analytikeren desuden.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Her er planen med Microsoft & Salesforce - derfor går de sammen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere