Artikel top billede

Apple klar med gratis iWork til alle Windows-brugere

Apple forærer sin office-pakke iWorks væk til alle Windows-brugere. Men er de nu overhovedet interesserede i Pages, Numbers og Keynote?

Apple er klar med en beta af en særlig Windows-version af den cloud-baserede udgave af iWork, som er Apples kontor-programmel-pakke med Pages, Numbers og Keynote - som svarer til Microsofts Word, Excel og PowerPoint.

Med den særlige Windows-løsning kan pc-brugere åbne en Apple ID og anvende 'iWork for iCloud,' som Apple lancerede for omkring halvandet år siden.

Det har tidligere kun været muligt at oprette et Apple ID fra enten iOS- eller OS X-baserede maskiner.

Er det noget, som Windows-brugerne vil have?

Den cloud-baserede iWork-pakke har været i beta siden lanceringen i sommeren 2013.

Det er nu et åbent spørgsmål, om Windows-brugerne vil tænde på tilbuddet.

Microsoft har nemlig i efterhånden lang tid tilbudt selskabets egne kontor-programmer i den cloud-baserede Office Online-pakke.

Du kan læse en vurdering af Office Online her: Test: Her er dommen over Microsofts Office Online.

Microsoft lancerede i efteråret en gratis-udgave af Office til iOS og Android.

Det kan du læse mere om her: Microsoft dropper betaling: Office bliver gratis til iOS og Android.

Netop Microsofts Office-pakke regnes for at være standard-valget i rigtigt mange virksomheder og organisationer, og Microsoft har i de senere år haft den cloud-baserede Office 365-pakke som en af driv-akslerne under selskabets nye cloud-fokuserede strategi, som du kan læse mere om her: Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid

Det har blandt andet resulteret i, at Microsoft har satset stort på at få bredt Office-pakken ud til brugerne på en lang række forskellige platforme.

I modsætning til Microsofts Office 365 er det dog muligt at anvende Apples iWork for iCloud-løsning gratis til også kommercielle og professionelle formål.

Her kræver Microsoft, at man indløser et betalings-abonnement til Office 365, hvis man vil anvende Office Online professionelt.

Dog er det kun muligt i Windows-løsningen til iWork for iCloud at lagre en enkelt gigabyte data gratis. Mere plads kræver, at man kommer til lommerne.

Du kan finde Windows-løsningen til iWork for iCloud her.

Hvorfor skal Windows-brugerne vælge iWorks for iCloud fremfor Office Online? Giv dit besyv med i debatten herunder.

Læs også:

Kampen om erhvervskunderne: Sådan vil Samsung og Apple banke alle de andre.

Styresystemernes tid er ved at være omme

Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Apples plan: En kæmpe-sværm af nye og innovative apps på vej til dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.