Artikel top billede

Her er den nye HTC One (M9)

HTC kommer med en ny HTC One-model. Navnet forbliver det samme, men med et M9 bag sig, sammen med en kraftfuld processor og FullHD-skærm.

HTC lancerer i dag deres nyeste HTC One-flagskibsmodel. Med et navn der ikke just kalder på noget nyt, HTC One (M9), så forsøger HTC at bringe konservative designvalg til 2015.

HTC One (M9) er en 5 tommer stor Android 5.0 telefon med frontvendte stereohøjtalere - ligesom på de første modeller.

Designet minder bevidst om en sammensmeltning af de to første modeller af HTC One, og den vil være at få i tre forskellige farver; Guld/sølv, "Gunpowder Metal", og Guld/guld.

Skærmenopløsningen følger ikke helt den samme trend, som de andre topmodeller på Androidmarkedet.

HTC One (M9) har en Full HD-skærm på 1080 x 1920, hvilket er mindre end de 1440 x 2560, som vi blandt andet så på LG G3 og Samsung Note 4.

Det betyder dog forhåbentlig, at batterilevetiden er bedre på HTC One (M9), da en høj skærmopløsning ofte er den største grund til, at batterilevetiden ikke imponerer. One (M9) kommer da også med et 2800 MAh-batteri.

Masser af kraft med udskældt processor

Det metalliske ydre er som på de tidligere modeller skåret ud i ét stykke metal. Øverst på telefonen finder du en IR-blaster til at skifte kanal på dit fjernsyn, hvis du stadig har et fjernsyn, som benytter sig af IR. Andre enheder såsom bestemte højtalere kan også udnytte dette.

Under metallet finder du en Qualcomm Octacore Snapdragon 810-processor. 810 har ellers været udskældt for at have haft nogle problemer, hvilket fik Samsung til kun at benytte sin egen Exynos-processor, men HTC frygter ikke, at 810 vil give problemer. 

Processoren har 2 gange fire kerner på henholdsvist 2Ghz og 1,7 Ghz. De otte kerner understøttes af 3 gigabyte RAM og 32 gigabyte lagerplads. Der er dog plads til et microSD-kort på op til 128 gigabyte. 

Kameraet er et 20 megapixel kamera, med et af HTC's Ultrapixel-linser som frontkamera. Tidligere havde HTC fået kritik for sit "Ultrapixel" kamera, men en af fordelene ved ultrapixels er netop, at de kan opfange meget lys.

Prisen for telefonen er endnu ukendt, men den bliver tilgængelig globalt den 31. marts. 

Læs også: Nu begynder verdens største mobilmesse: Her er hoved-overskrifterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere