Artikel top billede

Her er den nye HTC One (M9)

HTC kommer med en ny HTC One-model. Navnet forbliver det samme, men med et M9 bag sig, sammen med en kraftfuld processor og FullHD-skærm.

HTC lancerer i dag deres nyeste HTC One-flagskibsmodel. Med et navn der ikke just kalder på noget nyt, HTC One (M9), så forsøger HTC at bringe konservative designvalg til 2015.

HTC One (M9) er en 5 tommer stor Android 5.0 telefon med frontvendte stereohøjtalere - ligesom på de første modeller.

Designet minder bevidst om en sammensmeltning af de to første modeller af HTC One, og den vil være at få i tre forskellige farver; Guld/sølv, "Gunpowder Metal", og Guld/guld.

Skærmenopløsningen følger ikke helt den samme trend, som de andre topmodeller på Androidmarkedet.

HTC One (M9) har en Full HD-skærm på 1080 x 1920, hvilket er mindre end de 1440 x 2560, som vi blandt andet så på LG G3 og Samsung Note 4.

Det betyder dog forhåbentlig, at batterilevetiden er bedre på HTC One (M9), da en høj skærmopløsning ofte er den største grund til, at batterilevetiden ikke imponerer. One (M9) kommer da også med et 2800 MAh-batteri.

Masser af kraft med udskældt processor

Det metalliske ydre er som på de tidligere modeller skåret ud i ét stykke metal. Øverst på telefonen finder du en IR-blaster til at skifte kanal på dit fjernsyn, hvis du stadig har et fjernsyn, som benytter sig af IR. Andre enheder såsom bestemte højtalere kan også udnytte dette.

Under metallet finder du en Qualcomm Octacore Snapdragon 810-processor. 810 har ellers været udskældt for at have haft nogle problemer, hvilket fik Samsung til kun at benytte sin egen Exynos-processor, men HTC frygter ikke, at 810 vil give problemer. 

Processoren har 2 gange fire kerner på henholdsvist 2Ghz og 1,7 Ghz. De otte kerner understøttes af 3 gigabyte RAM og 32 gigabyte lagerplads. Der er dog plads til et microSD-kort på op til 128 gigabyte. 

Kameraet er et 20 megapixel kamera, med et af HTC's Ultrapixel-linser som frontkamera. Tidligere havde HTC fået kritik for sit "Ultrapixel" kamera, men en af fordelene ved ultrapixels er netop, at de kan opfange meget lys.

Prisen for telefonen er endnu ukendt, men den bliver tilgængelig globalt den 31. marts. 

Læs også: Nu begynder verdens største mobilmesse: Her er hoved-overskrifterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere