Artikel top billede

Her er den nye HTC One (M9)

HTC kommer med en ny HTC One-model. Navnet forbliver det samme, men med et M9 bag sig, sammen med en kraftfuld processor og FullHD-skærm.

HTC lancerer i dag deres nyeste HTC One-flagskibsmodel. Med et navn der ikke just kalder på noget nyt, HTC One (M9), så forsøger HTC at bringe konservative designvalg til 2015.

HTC One (M9) er en 5 tommer stor Android 5.0 telefon med frontvendte stereohøjtalere - ligesom på de første modeller.

Designet minder bevidst om en sammensmeltning af de to første modeller af HTC One, og den vil være at få i tre forskellige farver; Guld/sølv, "Gunpowder Metal", og Guld/guld.

Skærmenopløsningen følger ikke helt den samme trend, som de andre topmodeller på Androidmarkedet.

HTC One (M9) har en Full HD-skærm på 1080 x 1920, hvilket er mindre end de 1440 x 2560, som vi blandt andet så på LG G3 og Samsung Note 4.

Det betyder dog forhåbentlig, at batterilevetiden er bedre på HTC One (M9), da en høj skærmopløsning ofte er den største grund til, at batterilevetiden ikke imponerer. One (M9) kommer da også med et 2800 MAh-batteri.

Masser af kraft med udskældt processor

Det metalliske ydre er som på de tidligere modeller skåret ud i ét stykke metal. Øverst på telefonen finder du en IR-blaster til at skifte kanal på dit fjernsyn, hvis du stadig har et fjernsyn, som benytter sig af IR. Andre enheder såsom bestemte højtalere kan også udnytte dette.

Under metallet finder du en Qualcomm Octacore Snapdragon 810-processor. 810 har ellers været udskældt for at have haft nogle problemer, hvilket fik Samsung til kun at benytte sin egen Exynos-processor, men HTC frygter ikke, at 810 vil give problemer. 

Processoren har 2 gange fire kerner på henholdsvist 2Ghz og 1,7 Ghz. De otte kerner understøttes af 3 gigabyte RAM og 32 gigabyte lagerplads. Der er dog plads til et microSD-kort på op til 128 gigabyte. 

Kameraet er et 20 megapixel kamera, med et af HTC's Ultrapixel-linser som frontkamera. Tidligere havde HTC fået kritik for sit "Ultrapixel" kamera, men en af fordelene ved ultrapixels er netop, at de kan opfange meget lys.

Prisen for telefonen er endnu ukendt, men den bliver tilgængelig globalt den 31. marts. 

Læs også: Nu begynder verdens største mobilmesse: Her er hoved-overskrifterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere