Artikel top billede

Kåret ved Mobile World Congres: Her er verdens to bedste telefoner

Ved Mobile World Congres gives der altid et hav af priser, både for produkter på messen, men også for produkter fra året før. Og her er de to bedste telefoner for 2014 fundet.

Og verdens to bedste telefoner er: (Stor trommevirvel)

Apples iPhone 6 og LG G3.

Ved årets Mobile World Congres har GSMA, sammenslutningen af teleoperatører verden over, som står bag MWC, gennemført de årlige prisudgivelser af produkter fra MWC.

Heriblandt blev der også udgivet en pris for 2014, nemlig 'Bedste telefon.'

Og den faldt altså på to telefoner i år: iPhonen og LG's topmodel. 

Ydeevne og oplevelse

Juryen bag prisen fortæller om valget, "at iPhone 6 har gennemgået en stor mængde forbedringer, og at ydeevne og oplevelse stadig usammenlignelig på forbrugermarkedet".

Samtidig får LG G3 af vide, at "LG G3 er en smukt designet telefon til en acceptabel pris, og at skærmen giver den bedste oplevelse til dato."

Husk på, at dette er telefoner fra sidste år, og derfor er helt nye telefoner såsom HTC One (M9) og Samsung Galaxy S6 ikke taget med i overvejelserne. 

Samsung Galaxy S6 Edge vandt dog årets bedste mobiltelefon fra MWC 2015.

Også andre kendte produkter vandt flotte priser fra GSMA. 

Således vandt Microsofts Surface Pro 3 prisen for bedste tablet i 2015, og slog altså den ellers altid populære iPad. 

Motorola vandt prisen for bedste billige smartphone med sin Moro E-telefon.

Læs også: Stort galleri: Her er de fede nyheder fra Mobile World Congres
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere