Artikel top billede

Samsung præsenterer den nye Samsung Galaxy S6 - og S6 Edge

Samsung har netop offentliggjort de nyeste Galaxy-telefoner lige før årets Mobile World Congres. Og den ene telefon har en skærm, der buer på begge sider.

Mobile World Congres, Barcelona. Der har været rigtigt mange lækkede informationer om de kommende Samsung-telfoner, og Samsung har også selv forsøgt at lave sjov med de mange rygter, som har floreret.

Men nu er det slut med rygter, for Samsung har annonceret efterfølgeren i Galaxy-rækken.

Eller rettere sagt: Efterfølgerne.

Det bliver to efterfølgere: Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Egde vil sammen med HTC's nye HTC One M9 sætte standarden for flagskibstelefonerne med Android.

Samsung  S6
Samsung S6 er den reelle efterfølger til Samsungs række af Galaxy-flagskibstelefoner. Telefonen har 5,1 Quad HD superAMOLED, 577 PPI, hvilket er 77 procent flere pixels end sidste års S5, omkranset af metal.

Yep. Samsung ser ud til at være gået helt fra plastikken på topmodellerne. Det blev i hvert fald nævnt utallige gange under fremvisningen.

Designet er nyt i forhold til tidligere modeller, hvor især S4 og S5 meget lignede hinanden. Bagsiden er ikke længere af plastik, skærmen beskyttes af Corning Gorilla Glass 4, og metallet er 50 procent stærkere end "andre" flagskibstelefoner - hvilket på scenen blev fortalt efterfulgt af en "denne telefon vil ikke kunne bøjes"-joke.

Indeni finder du en Exynos 64bit 14nm-prosessor bygget af Samsung selv. 20 procent bedre og 35 procent mere batterivenlig end den 35 nm processor som sidder i sidste års S5-model.

Galaxy S6 Egde
Der er ikke kun én version af S6. Også en S6 Edge blev lanceret, og kanterne har fået inspiration fra sidste års Note 4 Edge, da begge sider er buede.

Kanterne kan tildeles bestemte personer, så telefonen lyser grønt op , hvis kæresten ringer, rød hvis chefen ringer eller blå, hvis din mor ringer. Det virker til, at Samsung har formået at give den buede skærm en funktion, der ikke er helt ubrugelig.

Kameraet på begge telefoner er et 16 megapixel, F1,9, OIS linse på bagsiden og 5 megapixel med ligeledes F1,9 linse.

Telefonen bliver sat til salg i Danmark den 11. april, og kommer i størrelserne 32 gigabyte, 64 gigabyte eller 128 gigabyte.

Læs også: Førstehåndsindtryk: HTC One (M9) er en konservativ, men smuk telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere