Artikel top billede

Samsung præsenterer den nye Samsung Galaxy S6 - og S6 Edge

Samsung har netop offentliggjort de nyeste Galaxy-telefoner lige før årets Mobile World Congres. Og den ene telefon har en skærm, der buer på begge sider.

Mobile World Congres, Barcelona. Der har været rigtigt mange lækkede informationer om de kommende Samsung-telfoner, og Samsung har også selv forsøgt at lave sjov med de mange rygter, som har floreret.

Men nu er det slut med rygter, for Samsung har annonceret efterfølgeren i Galaxy-rækken.

Eller rettere sagt: Efterfølgerne.

Det bliver to efterfølgere: Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Egde vil sammen med HTC's nye HTC One M9 sætte standarden for flagskibstelefonerne med Android.

Samsung  S6
Samsung S6 er den reelle efterfølger til Samsungs række af Galaxy-flagskibstelefoner. Telefonen har 5,1 Quad HD superAMOLED, 577 PPI, hvilket er 77 procent flere pixels end sidste års S5, omkranset af metal.

Yep. Samsung ser ud til at være gået helt fra plastikken på topmodellerne. Det blev i hvert fald nævnt utallige gange under fremvisningen.

Designet er nyt i forhold til tidligere modeller, hvor især S4 og S5 meget lignede hinanden. Bagsiden er ikke længere af plastik, skærmen beskyttes af Corning Gorilla Glass 4, og metallet er 50 procent stærkere end "andre" flagskibstelefoner - hvilket på scenen blev fortalt efterfulgt af en "denne telefon vil ikke kunne bøjes"-joke.

Indeni finder du en Exynos 64bit 14nm-prosessor bygget af Samsung selv. 20 procent bedre og 35 procent mere batterivenlig end den 35 nm processor som sidder i sidste års S5-model.

Galaxy S6 Egde
Der er ikke kun én version af S6. Også en S6 Edge blev lanceret, og kanterne har fået inspiration fra sidste års Note 4 Edge, da begge sider er buede.

Kanterne kan tildeles bestemte personer, så telefonen lyser grønt op , hvis kæresten ringer, rød hvis chefen ringer eller blå, hvis din mor ringer. Det virker til, at Samsung har formået at give den buede skærm en funktion, der ikke er helt ubrugelig.

Kameraet på begge telefoner er et 16 megapixel, F1,9, OIS linse på bagsiden og 5 megapixel med ligeledes F1,9 linse.

Telefonen bliver sat til salg i Danmark den 11. april, og kommer i størrelserne 32 gigabyte, 64 gigabyte eller 128 gigabyte.

Læs også: Førstehåndsindtryk: HTC One (M9) er en konservativ, men smuk telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere