Artikel top billede

Samsung præsenterer den nye Samsung Galaxy S6 - og S6 Edge

Samsung har netop offentliggjort de nyeste Galaxy-telefoner lige før årets Mobile World Congres. Og den ene telefon har en skærm, der buer på begge sider.

Mobile World Congres, Barcelona. Der har været rigtigt mange lækkede informationer om de kommende Samsung-telfoner, og Samsung har også selv forsøgt at lave sjov med de mange rygter, som har floreret.

Men nu er det slut med rygter, for Samsung har annonceret efterfølgeren i Galaxy-rækken.

Eller rettere sagt: Efterfølgerne.

Det bliver to efterfølgere: Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Egde vil sammen med HTC's nye HTC One M9 sætte standarden for flagskibstelefonerne med Android.

Samsung  S6
Samsung S6 er den reelle efterfølger til Samsungs række af Galaxy-flagskibstelefoner. Telefonen har 5,1 Quad HD superAMOLED, 577 PPI, hvilket er 77 procent flere pixels end sidste års S5, omkranset af metal.

Yep. Samsung ser ud til at være gået helt fra plastikken på topmodellerne. Det blev i hvert fald nævnt utallige gange under fremvisningen.

Designet er nyt i forhold til tidligere modeller, hvor især S4 og S5 meget lignede hinanden. Bagsiden er ikke længere af plastik, skærmen beskyttes af Corning Gorilla Glass 4, og metallet er 50 procent stærkere end "andre" flagskibstelefoner - hvilket på scenen blev fortalt efterfulgt af en "denne telefon vil ikke kunne bøjes"-joke.

Indeni finder du en Exynos 64bit 14nm-prosessor bygget af Samsung selv. 20 procent bedre og 35 procent mere batterivenlig end den 35 nm processor som sidder i sidste års S5-model.

Galaxy S6 Egde
Der er ikke kun én version af S6. Også en S6 Edge blev lanceret, og kanterne har fået inspiration fra sidste års Note 4 Edge, da begge sider er buede.

Kanterne kan tildeles bestemte personer, så telefonen lyser grønt op , hvis kæresten ringer, rød hvis chefen ringer eller blå, hvis din mor ringer. Det virker til, at Samsung har formået at give den buede skærm en funktion, der ikke er helt ubrugelig.

Kameraet på begge telefoner er et 16 megapixel, F1,9, OIS linse på bagsiden og 5 megapixel med ligeledes F1,9 linse.

Telefonen bliver sat til salg i Danmark den 11. april, og kommer i størrelserne 32 gigabyte, 64 gigabyte eller 128 gigabyte.

Læs også: Førstehåndsindtryk: HTC One (M9) er en konservativ, men smuk telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere