Fitbit: Vi glæder os til Apple Watch - for så vil vores salg stige

Fitbit frygter ikke den kommende lanceringen af Apple Watch.

Mobile world Congres, Barcelona. Fitbit er en af verdens absolut største producenter af aktivitetstrackere til folket.

Med en markedsandel på over 70 procent i USA og en stærk fremgang i Europa, er der intet der ser ud til at stoppe den stærke udvikling.

"Vi har solgt Fitbit-enheder officielt i Norden i nu 18 måneder, og vi har allerede markedsandele på cirka 50 procent. Det er gået langt hurtigere, end vi forventede, men vi elsker det," siger Peter Groom, salgsdirektør for Fitbits afdeling i nordeuropa.

Fitbit sigter stærkt efter fitness-trenden, som løber ind over den vestlige verden disse år, og specielt de sofaglade er målgruppen for Fitbit.

Den type mennesker ryger under kategorien motionister herhjemme, og det gælder alt fra en gåtur til køleskabet og tilbage igen til den ugentlige løbetur.

Fitbit har for nyligt lanceret et Fitbit Surge, som sigter mod de mere seriøse motionister, som også ser vigtigheden i at måle puls.

Android Wear skabte fremgang for Fitbit
Man kunne man tro, at Fitbit har frygtet de nye wearables, såsom Android Wear, der udkom omkring sommeren 2014.

Mange wearables som for eksempel Motorolas Moto 360 har pulsmåler og skridttæller, og Google, Samsung og lignende har smidt millioner og atter millioner af dollars efter fitness-trenden.

Men Fitbits nordeuropæiske salgsdirektør har ikke frygtet wearables. Faktisk har Android Wear været med til at sprede budskabet om Fitbits.

"Vi kunne ikke med vores marketingsbudget have skabt den samme opmærksomhed på os, som wearable-udviklingen har skabt, så vi takker da kun af hjertet," forklarer Peter Groom.

Frygter ikke Apple Watch
Derfor har Peter Groom og Fitbit heller ikke den store frygt for, når Apple Watch kommer på markedet engang i løbet af den tidlige sommer. Faktisk tværtimod.

"Android Wear spredte budskabet om wearables ud til mange, og det har nok været en af mange grunde til, at Fitbits markedsandele steg i US og UK i den periode. Apple Watch kommer ligeledes til at sprede budskabet for os ud til endnu flere," siger Peter Groom.

Apple Watch kommer også til at have skridttæller og pulsmåler, men ifølge Peter Groom har Apple-uret ét stort problem.

"Batterilevetiden. Apple-uret ser ud til kun at ende med en batterilevetid på en eller to dage, hvilket for mange er alt for lidt. Vores holder ofte op til en uge - nogen gange længere, og det er virkelig noget, som forbrugerne går op i, " siger Peter Groom. 

"Pebble-uret, som jo er mere ur end vores, fik 300 procents stigning i profit, da Apple-uret for første gang blev offentliggjort," tilføjer Peter Groom som en afslutning.

Også Garmin og Jawbone tilbyder lignende aktivitets-trackere, som Fitbit har på hylden.

Læs også: Tech, kineserplast og boothbabes: Her er de nye trends fra verdens største mobilmese
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.