Problemer med Apple Pay: Disse problemer plager brugerne

Hovedparten af Apple Pay-brugerne har oplevet problemer med betalings-løsningen. Se her, hvad der primært har været i vejen.

Hovedparten af brugerne af det helt nye Apple Pay har haft problemer med at anvende den nye iPhone-baserede betalingsløsning, der blev lanceret i USA i oktober i fjor.

Ifølge en undersøgelse fra selskabet Phoenix Marketing International har 68 procent af brugerne oplevet problemer med at kunne anvende Apple Pay som betalingsmiddel.

Apple Pay kan i dag anvendes som betalingsmiddel på 700.000 forskellige lokationer i USA samt i 2.500 banker.

Butikkerne omfatter blandt andet store kæder som McDonalds, Macy's, Subway og Nike.

Læs også: Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Ifølge undersøgelsen har omkring halvdelen af Apple Pay-brugerne haft problemer med, at butikkernes terminaler har taget meget lang tid om at gennemføre transaktionen.

42 procent har oplevet, at butiks-personalet ingen anelse har haft om, hvordan man anvender Apple Pay til at betale med, mens 36 procent har oplevet fejl i betalingen som eksempelvis, at pengene er blevet trukket to gange.

Næsten halvdelen - 47 procent - af Apple Pay-brugerne har oplevet, at en butik, som skulle kunne modtage Apple Pay, alligevel ikke kunne modtage betalingen.

Mest populær er Apple Pay blandt kunder i Apple Store, hvor næsten halvdelen af brugerne af prøvet at anvende betalings-modellen, mens 36 procent af de amerikanske Apple Pay-brugere har betalt med løsningen i en McDonalds-restaurant.

Apple Pay findes i dag kun på det amerikanske marked. Apple har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår løsningen skal rulles ud i andre markeder.

En række af de store spillere har i den seneste tid kastet sig ind i kampen om mobilbetalings-markedet, hvor der for tiden finder en positionerings-kamp sted.

Det kan du læse mere om her: Krigen om mobilbetalinger blusser op med ny Samsung-løsning - vil Apple, Google eller Samsung vinde?

Også herhjemme spirer markedet for mobilbetalings-løsninger.

Blandt andet har Nets lige varslet, at selskabet er på vej med en mobilbetalingsløsning.

Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Danske Bank går i offensiven: Tilknytter dankortet til MobilePay

Europæisk betalingsgigant gør sig klar: Apple Pay kan være på trapperne i Europa

Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?


Her er de 10 vigtigste it-begivenheder i 2014 - med betydning for dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Nvidia RTX 3080 til test: Her sættes en ny standard – og trods prisen er det på mange måder et stærkt køb
Der er ikke nogen tvivl om, at der er krummer i Nvidias nye high-end grafikkort. Det ligner endda et særdeles godt køb trods den høje pris.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Vil du med på vej mod den moderne dataestate?
At gøre data tilgængelig, men hurtigst og med de færreste ressourcer, er de første og nødvendige skridt mod en moderne dataestate. Tiden er inde til, at du bevæger dig ned af den digitale landevej, der fører til hurtige og konsistente svar på simple forretningsspørgsmål. Vi giver her et bud på, hvordan du kommer igang.