Artikel top billede

Problemer med Apple Pay: Disse problemer plager brugerne

Hovedparten af Apple Pay-brugerne har oplevet problemer med betalings-løsningen. Se her, hvad der primært har været i vejen.

Hovedparten af brugerne af det helt nye Apple Pay har haft problemer med at anvende den nye iPhone-baserede betalingsløsning, der blev lanceret i USA i oktober i fjor.

Ifølge en undersøgelse fra selskabet Phoenix Marketing International har 68 procent af brugerne oplevet problemer med at kunne anvende Apple Pay som betalingsmiddel.

Apple Pay kan i dag anvendes som betalingsmiddel på 700.000 forskellige lokationer i USA samt i 2.500 banker.

Butikkerne omfatter blandt andet store kæder som McDonalds, Macy's, Subway og Nike.

Læs også: Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Ifølge undersøgelsen har omkring halvdelen af Apple Pay-brugerne haft problemer med, at butikkernes terminaler har taget meget lang tid om at gennemføre transaktionen.

42 procent har oplevet, at butiks-personalet ingen anelse har haft om, hvordan man anvender Apple Pay til at betale med, mens 36 procent har oplevet fejl i betalingen som eksempelvis, at pengene er blevet trukket to gange.

Næsten halvdelen - 47 procent - af Apple Pay-brugerne har oplevet, at en butik, som skulle kunne modtage Apple Pay, alligevel ikke kunne modtage betalingen.

Mest populær er Apple Pay blandt kunder i Apple Store, hvor næsten halvdelen af brugerne af prøvet at anvende betalings-modellen, mens 36 procent af de amerikanske Apple Pay-brugere har betalt med løsningen i en McDonalds-restaurant.

Apple Pay findes i dag kun på det amerikanske marked. Apple har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår løsningen skal rulles ud i andre markeder.

En række af de store spillere har i den seneste tid kastet sig ind i kampen om mobilbetalings-markedet, hvor der for tiden finder en positionerings-kamp sted.

Det kan du læse mere om her: Krigen om mobilbetalinger blusser op med ny Samsung-løsning - vil Apple, Google eller Samsung vinde?

Også herhjemme spirer markedet for mobilbetalings-løsninger.

Blandt andet har Nets lige varslet, at selskabet er på vej med en mobilbetalingsløsning.

Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Danske Bank går i offensiven: Tilknytter dankortet til MobilePay

Europæisk betalingsgigant gør sig klar: Apple Pay kan være på trapperne i Europa

Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Her er de 10 vigtigste it-begivenheder i 2014 - med betydning for dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere