Artikel top billede

Problemer med Apple Pay: Disse problemer plager brugerne

Hovedparten af Apple Pay-brugerne har oplevet problemer med betalings-løsningen. Se her, hvad der primært har været i vejen.

Hovedparten af brugerne af det helt nye Apple Pay har haft problemer med at anvende den nye iPhone-baserede betalingsløsning, der blev lanceret i USA i oktober i fjor.

Ifølge en undersøgelse fra selskabet Phoenix Marketing International har 68 procent af brugerne oplevet problemer med at kunne anvende Apple Pay som betalingsmiddel.

Apple Pay kan i dag anvendes som betalingsmiddel på 700.000 forskellige lokationer i USA samt i 2.500 banker.

Butikkerne omfatter blandt andet store kæder som McDonalds, Macy's, Subway og Nike.

Læs også: Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Ifølge undersøgelsen har omkring halvdelen af Apple Pay-brugerne haft problemer med, at butikkernes terminaler har taget meget lang tid om at gennemføre transaktionen.

42 procent har oplevet, at butiks-personalet ingen anelse har haft om, hvordan man anvender Apple Pay til at betale med, mens 36 procent har oplevet fejl i betalingen som eksempelvis, at pengene er blevet trukket to gange.

Næsten halvdelen - 47 procent - af Apple Pay-brugerne har oplevet, at en butik, som skulle kunne modtage Apple Pay, alligevel ikke kunne modtage betalingen.

Mest populær er Apple Pay blandt kunder i Apple Store, hvor næsten halvdelen af brugerne af prøvet at anvende betalings-modellen, mens 36 procent af de amerikanske Apple Pay-brugere har betalt med løsningen i en McDonalds-restaurant.

Apple Pay findes i dag kun på det amerikanske marked. Apple har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår løsningen skal rulles ud i andre markeder.

En række af de store spillere har i den seneste tid kastet sig ind i kampen om mobilbetalings-markedet, hvor der for tiden finder en positionerings-kamp sted.

Det kan du læse mere om her: Krigen om mobilbetalinger blusser op med ny Samsung-løsning - vil Apple, Google eller Samsung vinde?

Også herhjemme spirer markedet for mobilbetalings-løsninger.

Blandt andet har Nets lige varslet, at selskabet er på vej med en mobilbetalingsløsning.

Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Danske Bank går i offensiven: Tilknytter dankortet til MobilePay

Europæisk betalingsgigant gør sig klar: Apple Pay kan være på trapperne i Europa

Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?

Her er de 10 vigtigste it-begivenheder i 2014 - med betydning for dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere