Artikel top billede

Foto: PepsiCo.

Pepsi hælder i næste uge billige Android-smartphones ud til kineserne

Colafabrikanten Pepsi har indgået et nyt partnerskab med en smartphone-bygger om at konstruere Pepsi-telefonen P1. Danskere vil dog i første omgang ikke kunne få fingrene i den billige Android-telefon.

It-selskabet Google udfordrer bankerne med betalingsservices. Microsoft udfordrer hardware-producenterne med sin nye Surface Book.

Og nu er det så colafabrikanten Pepsis tur til at indtage nye markeder med en smartphone målrettet det kinesiske marked.

Ja, du læste rigtigt: Pepsi vil i fællesskab med en licenspartner i næste uge tilbyde kinesere smartphonen P1, der er funderet på Android 5.1 og som vil koste omkring 1.350 kroner.

Det skriver Reuters, hvor en talskvinde fra Pepsi forklarer, at colafabrikanten ikke skal ud og bygge smarte telefoner ved siden af sukkervandet. Derimod er der tale om en branding-kampagne.

"Den bliver kun tilgængelig i Kina, og dette fremstød sker på samme måde, som andre globalt markedsførte produkter, som inkluderer beklædning og accessories," lyder det fra Pepsis talskvinde til Reuters.

Sådan bliver telefonen

Udover nu at gå ind på mobilmarkedet har Pepsi tidligere samarbejdet med en række forskelligartede selskaber.

Dette samarbejder tæller blandt andet markedsføring af danske Bang & Olufsens hovedtelefoner i Pepsi Cola-kapsler og også den italienske skofabrikant Del Toro.

På smartphoneområdet har colafabrikanten ikke ønsket at fortælle om, hvilken smartphone-bygger der skal konstruere den kommende Android-telefon.

Det forlyder fra mobilnyhedssitet Mobipicker.com, at P1 får specifikationer, der er anstændige uden at være prangende.

Mobipicker skriver, at specifikationerne bliver en 5,5 tommer skærm, 1080 pixel skærm, 1,7 GHz MT6592 SoC-processor, 2 gigabyte RAM og en storagekapacitet på 16 gigabyte. Dertil kommer to kameraer, hvor hovedkameraet er på 13 megapixels, mens frontkameraet 5 megapixels.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere