Artikel top billede

Foto: PepsiCo.

Pepsi hælder i næste uge billige Android-smartphones ud til kineserne

Colafabrikanten Pepsi har indgået et nyt partnerskab med en smartphone-bygger om at konstruere Pepsi-telefonen P1. Danskere vil dog i første omgang ikke kunne få fingrene i den billige Android-telefon.

It-selskabet Google udfordrer bankerne med betalingsservices. Microsoft udfordrer hardware-producenterne med sin nye Surface Book.

Og nu er det så colafabrikanten Pepsis tur til at indtage nye markeder med en smartphone målrettet det kinesiske marked.

Ja, du læste rigtigt: Pepsi vil i fællesskab med en licenspartner i næste uge tilbyde kinesere smartphonen P1, der er funderet på Android 5.1 og som vil koste omkring 1.350 kroner.

Det skriver Reuters, hvor en talskvinde fra Pepsi forklarer, at colafabrikanten ikke skal ud og bygge smarte telefoner ved siden af sukkervandet. Derimod er der tale om en branding-kampagne.

"Den bliver kun tilgængelig i Kina, og dette fremstød sker på samme måde, som andre globalt markedsførte produkter, som inkluderer beklædning og accessories," lyder det fra Pepsis talskvinde til Reuters.

Sådan bliver telefonen

Udover nu at gå ind på mobilmarkedet har Pepsi tidligere samarbejdet med en række forskelligartede selskaber.

Dette samarbejder tæller blandt andet markedsføring af danske Bang & Olufsens hovedtelefoner i Pepsi Cola-kapsler og også den italienske skofabrikant Del Toro.

På smartphoneområdet har colafabrikanten ikke ønsket at fortælle om, hvilken smartphone-bygger der skal konstruere den kommende Android-telefon.

Det forlyder fra mobilnyhedssitet Mobipicker.com, at P1 får specifikationer, der er anstændige uden at være prangende.

Mobipicker skriver, at specifikationerne bliver en 5,5 tommer skærm, 1080 pixel skærm, 1,7 GHz MT6592 SoC-processor, 2 gigabyte RAM og en storagekapacitet på 16 gigabyte. Dertil kommer to kameraer, hvor hovedkameraet er på 13 megapixels, mens frontkameraet 5 megapixels.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere