Artikel top billede

Foto: PepsiCo.

Pepsi hælder i næste uge billige Android-smartphones ud til kineserne

Colafabrikanten Pepsi har indgået et nyt partnerskab med en smartphone-bygger om at konstruere Pepsi-telefonen P1. Danskere vil dog i første omgang ikke kunne få fingrene i den billige Android-telefon.

It-selskabet Google udfordrer bankerne med betalingsservices. Microsoft udfordrer hardware-producenterne med sin nye Surface Book.

Og nu er det så colafabrikanten Pepsis tur til at indtage nye markeder med en smartphone målrettet det kinesiske marked.

Ja, du læste rigtigt: Pepsi vil i fællesskab med en licenspartner i næste uge tilbyde kinesere smartphonen P1, der er funderet på Android 5.1 og som vil koste omkring 1.350 kroner.

Det skriver Reuters, hvor en talskvinde fra Pepsi forklarer, at colafabrikanten ikke skal ud og bygge smarte telefoner ved siden af sukkervandet. Derimod er der tale om en branding-kampagne.

"Den bliver kun tilgængelig i Kina, og dette fremstød sker på samme måde, som andre globalt markedsførte produkter, som inkluderer beklædning og accessories," lyder det fra Pepsis talskvinde til Reuters.

Sådan bliver telefonen

Udover nu at gå ind på mobilmarkedet har Pepsi tidligere samarbejdet med en række forskelligartede selskaber.

Dette samarbejder tæller blandt andet markedsføring af danske Bang & Olufsens hovedtelefoner i Pepsi Cola-kapsler og også den italienske skofabrikant Del Toro.

På smartphoneområdet har colafabrikanten ikke ønsket at fortælle om, hvilken smartphone-bygger der skal konstruere den kommende Android-telefon.

Det forlyder fra mobilnyhedssitet Mobipicker.com, at P1 får specifikationer, der er anstændige uden at være prangende.

Mobipicker skriver, at specifikationerne bliver en 5,5 tommer skærm, 1080 pixel skærm, 1,7 GHz MT6592 SoC-processor, 2 gigabyte RAM og en storagekapacitet på 16 gigabyte. Dertil kommer to kameraer, hvor hovedkameraet er på 13 megapixels, mens frontkameraet 5 megapixels.

Læs også: Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere