Artikel top billede

Vilde it-rabatter hos Dustin: Kunderne kunne spare op til 93 procent - men det var en fejl

It-forhandleren Dustin gav den gas med onlineudsalg i weekenden og havde rabatter på helt op til 93 procent. Men der var tilsyneladende tale om en fejl.

"Gå ikke glip af weekendens supertilbud."

Sådan har dustin.dk i løbet af weekenden markedsført sit "Weekend Rush", hvor der kan være store besparelser på it-produkter at hente for kunderne.

Det ser imidlertid ud til, at noget ikke har fungeret helt korrekt i Dustins it-systemer, for som flere kunder blandt andet bemærker på Dustins Facebook-side, på reddit.com og på hwt.dk har nogle af rabatterne været så gode, at det næsten må være en fejl.

"Hvad sker der for jeres priser, de er jo vanvittig billige? Nogle steder sparer man op til 93%" lyder det fra en potentiel kunde til Dustin på Facebook.

"Kan det være rigtigt med de her priser, og er I sikre på, I ikke har lavet en fejl?" skriver en anden dansker, der undrer sig.

"Jeg tror I muligvis har et par varer i skal have kigget på," skriver en tredje person på Facebook - hvortil Dustins kundeservice svarer:

"Tak for din henvendelse. Vi er opmærksomme på fejlen, og alle ordre placeret på produkterne, som er berørte af de meget høje rabatter vil så vidt muligt ikke blive ekspederet. Der arbejdes på højtryk på en løsning."

Læser gjorde (måske) et rigtig godt køb

Computerworld er også blevet kontaktet af en læser, der slog til i weekenden og købte stort ind hos Dustin:

Det resulterede i fire 64GB USB3 for 37 kroner stykket og to 2TB HDD for 124 kroner stykket.

Læseren har også modtaget en ordrebekræftelse på de yderst billige køb - men ved endnu ikke, om han rent faktisk også kan regne med at modtage varerne.

Noget kunne tyde på, at Dustin trækker i land igen med de opsigtsvækkende online-tilbud, for i Facebook-debatten skriver en Dustin-kunde nu:

"Alle ordrene er blevet annullerede. Nice one Dustin!"

Dustin hører til Danmarks største onlineforhandlere af it-udstyr til erhvervskunder og private.

Virksomheden havde i det seneste årsregnskab en omsætning på over en milliard kroner og et resultat efter skat på 42 millioner kroner.   

Læs Dustins svar her:

Efter vilde it-rabatter hos Dustin.dk: Nu annullerer Dustin kundernes køb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere