Artikel top billede

Vilde it-rabatter hos Dustin: Kunderne kunne spare op til 93 procent - men det var en fejl

It-forhandleren Dustin gav den gas med onlineudsalg i weekenden og havde rabatter på helt op til 93 procent. Men der var tilsyneladende tale om en fejl.

"Gå ikke glip af weekendens supertilbud."

Sådan har dustin.dk i løbet af weekenden markedsført sit "Weekend Rush", hvor der kan være store besparelser på it-produkter at hente for kunderne.

Det ser imidlertid ud til, at noget ikke har fungeret helt korrekt i Dustins it-systemer, for som flere kunder blandt andet bemærker på Dustins Facebook-side, på reddit.com og på hwt.dk har nogle af rabatterne været så gode, at det næsten må være en fejl.

"Hvad sker der for jeres priser, de er jo vanvittig billige? Nogle steder sparer man op til 93%" lyder det fra en potentiel kunde til Dustin på Facebook.

"Kan det være rigtigt med de her priser, og er I sikre på, I ikke har lavet en fejl?" skriver en anden dansker, der undrer sig.

"Jeg tror I muligvis har et par varer i skal have kigget på," skriver en tredje person på Facebook - hvortil Dustins kundeservice svarer:

"Tak for din henvendelse. Vi er opmærksomme på fejlen, og alle ordre placeret på produkterne, som er berørte af de meget høje rabatter vil så vidt muligt ikke blive ekspederet. Der arbejdes på højtryk på en løsning."

Læser gjorde (måske) et rigtig godt køb

Computerworld er også blevet kontaktet af en læser, der slog til i weekenden og købte stort ind hos Dustin:

Det resulterede i fire 64GB USB3 for 37 kroner stykket og to 2TB HDD for 124 kroner stykket.

Læseren har også modtaget en ordrebekræftelse på de yderst billige køb - men ved endnu ikke, om han rent faktisk også kan regne med at modtage varerne.

Noget kunne tyde på, at Dustin trækker i land igen med de opsigtsvækkende online-tilbud, for i Facebook-debatten skriver en Dustin-kunde nu:

"Alle ordrene er blevet annullerede. Nice one Dustin!"

Dustin hører til Danmarks største onlineforhandlere af it-udstyr til erhvervskunder og private.

Virksomheden havde i det seneste årsregnskab en omsætning på over en milliard kroner og et resultat efter skat på 42 millioner kroner.   

Læs Dustins svar her:

Efter vilde it-rabatter hos Dustin.dk: Nu annullerer Dustin kundernes køb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere