BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Vilde it-rabatter hos Dustin: Kunderne kunne spare op til 93 procent - men det var en fejl

It-forhandleren Dustin gav den gas med onlineudsalg i weekenden og havde rabatter på helt op til 93 procent. Men der var tilsyneladende tale om en fejl.

"Gå ikke glip af weekendens supertilbud."

Sådan har dustin.dk i løbet af weekenden markedsført sit "Weekend Rush", hvor der kan være store besparelser på it-produkter at hente for kunderne.

Det ser imidlertid ud til, at noget ikke har fungeret helt korrekt i Dustins it-systemer, for som flere kunder blandt andet bemærker på Dustins Facebook-side, på reddit.com og på hwt.dk har nogle af rabatterne været så gode, at det næsten må være en fejl.

"Hvad sker der for jeres priser, de er jo vanvittig billige? Nogle steder sparer man op til 93%" lyder det fra en potentiel kunde til Dustin på Facebook.

"Kan det være rigtigt med de her priser, og er I sikre på, I ikke har lavet en fejl?" skriver en anden dansker, der undrer sig.

"Jeg tror I muligvis har et par varer i skal have kigget på," skriver en tredje person på Facebook - hvortil Dustins kundeservice svarer:

"Tak for din henvendelse. Vi er opmærksomme på fejlen, og alle ordre placeret på produkterne, som er berørte af de meget høje rabatter vil så vidt muligt ikke blive ekspederet. Der arbejdes på højtryk på en løsning."

Læser gjorde (måske) et rigtig godt køb

Computerworld er også blevet kontaktet af en læser, der slog til i weekenden og købte stort ind hos Dustin:

Det resulterede i fire 64GB USB3 for 37 kroner stykket og to 2TB HDD for 124 kroner stykket.

Læseren har også modtaget en ordrebekræftelse på de yderst billige køb - men ved endnu ikke, om han rent faktisk også kan regne med at modtage varerne.

Noget kunne tyde på, at Dustin trækker i land igen med de opsigtsvækkende online-tilbud, for i Facebook-debatten skriver en Dustin-kunde nu:

"Alle ordrene er blevet annullerede. Nice one Dustin!"

Dustin hører til Danmarks største onlineforhandlere af it-udstyr til erhvervskunder og private.

Virksomheden havde i det seneste årsregnskab en omsætning på over en milliard kroner og et resultat efter skat på 42 millioner kroner.   

Læs Dustins svar her:

Efter vilde it-rabatter hos Dustin.dk: Nu annullerer Dustin kundernes køb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere