Artikel top billede

Microsofts vilde Surface Book kommer til Danmark

Microsofts egen top-computer med hybridfunktion er på vej til et kolde nord.

Mange måtte se skuffet til, da Microsoft sidste år lancerede sin vilde hybrid-computer, Surface Book uden om det danske marked.

Den opdaterede version, der blev lanceret i starten af november, kommer dog til Danmark i løbet af de første måneder i 2017.

Det fortæller Microsoft Danmark til Computerworld. 

Der er endnu ingen prisfastsættelse eller information omkring, hvilken model der kommer til Danmark.

Microsoft Danmark vil heller ikke uddybe, om Surface Book får dansk eller nordisk tastatur, eller hvor computeren bliver sat til salg. 

I dag sælges computeren blandt andet i USA, UK og Tyskland og koster mellem 16.000 og 25.000 kroner alt efter valgt model. 

En af de bedste bærbare computere på markedet

Surface Book er en hybrid-computer i samme design og materialevalg som sine Surface Pro 4-fætre. 

Computeren har desuden en aftagelig skærm, der fungerer som en tynd, men stor tablet. Et potentielt grafikkort og ekstra batteri sidder i bunden sammen med tastaturet. 

Microsoft fortæller, at de i løbet af de kommende måneder vil komme med mere information omkring Surface Books danske indtog. 

Vi har aktivt brugt en Surface Book på redaktionen siden lanceringen i USA sidste år, og her er vurderingen, at det er en af de bedste allround Windows-laptops vi har prøvet til dato.

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere