Artikel top billede

Microsofts vilde Surface Book kommer til Danmark

Microsofts egen top-computer med hybridfunktion er på vej til et kolde nord.

Mange måtte se skuffet til, da Microsoft sidste år lancerede sin vilde hybrid-computer, Surface Book uden om det danske marked.

Den opdaterede version, der blev lanceret i starten af november, kommer dog til Danmark i løbet af de første måneder i 2017.

Det fortæller Microsoft Danmark til Computerworld. 

Der er endnu ingen prisfastsættelse eller information omkring, hvilken model der kommer til Danmark.

Microsoft Danmark vil heller ikke uddybe, om Surface Book får dansk eller nordisk tastatur, eller hvor computeren bliver sat til salg. 

I dag sælges computeren blandt andet i USA, UK og Tyskland og koster mellem 16.000 og 25.000 kroner alt efter valgt model. 

En af de bedste bærbare computere på markedet

Surface Book er en hybrid-computer i samme design og materialevalg som sine Surface Pro 4-fætre. 

Computeren har desuden en aftagelig skærm, der fungerer som en tynd, men stor tablet. Et potentielt grafikkort og ekstra batteri sidder i bunden sammen med tastaturet. 

Microsoft fortæller, at de i løbet af de kommende måneder vil komme med mere information omkring Surface Books danske indtog. 

Vi har aktivt brugt en Surface Book på redaktionen siden lanceringen i USA sidste år, og her er vurderingen, at det er en af de bedste allround Windows-laptops vi har prøvet til dato.

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere