Artikel top billede

Microsofts vilde Surface Book kommer til Danmark

Microsofts egen top-computer med hybridfunktion er på vej til et kolde nord.

Mange måtte se skuffet til, da Microsoft sidste år lancerede sin vilde hybrid-computer, Surface Book uden om det danske marked.

Den opdaterede version, der blev lanceret i starten af november, kommer dog til Danmark i løbet af de første måneder i 2017.

Det fortæller Microsoft Danmark til Computerworld. 

Der er endnu ingen prisfastsættelse eller information omkring, hvilken model der kommer til Danmark.

Microsoft Danmark vil heller ikke uddybe, om Surface Book får dansk eller nordisk tastatur, eller hvor computeren bliver sat til salg. 

I dag sælges computeren blandt andet i USA, UK og Tyskland og koster mellem 16.000 og 25.000 kroner alt efter valgt model. 

En af de bedste bærbare computere på markedet

Surface Book er en hybrid-computer i samme design og materialevalg som sine Surface Pro 4-fætre. 

Computeren har desuden en aftagelig skærm, der fungerer som en tynd, men stor tablet. Et potentielt grafikkort og ekstra batteri sidder i bunden sammen med tastaturet. 

Microsoft fortæller, at de i løbet af de kommende måneder vil komme med mere information omkring Surface Books danske indtog. 

Vi har aktivt brugt en Surface Book på redaktionen siden lanceringen i USA sidste år, og her er vurderingen, at det er en af de bedste allround Windows-laptops vi har prøvet til dato.

Læs også: Fire dage med Surface Book: Det er en vild computer - men på flere områder fejler den alligevel
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere