Artikel top billede

Microsofts næste super-konsol vil blive født med med spritnyt software-design

Lækkede billeder af Microsoft Project Neon til Windows 10allerede har allerede ramt internettet. Nu er der detaljer om et nyt design til den kommende 4K-spillekonsol fra Microsoft.

Vi har tidligere skrevet om Microsofts kommende designsprog til Windows 10 kaldet Project Neon, der skal bringe lidt mere liv og skønhed[/url] til Microsofts flade, minimalistiske udseende.

Det kan du læse mere om her: Microsoft ændrer udseendet i Windows-systemet igen.

Nu ser det ud til, at også Microsofts kommende 4K-spillekonsol med kodenavnet Scorpio får en ny type softwaredesign i form af Project Neon eller lignende med navnet "Motion Design Language."

Det skriver Windows Central.

I et nu slettet LinkedIn-opslag fra Eric Fiscus, en softwareudvikler hos Microsofts XBox-hold, nævner han, at han arbejder på noget kaldet Motion-designsproget.

"Jeg arbejder i øjeblikket med prototypen på XBox Scorpio Motion-designsproget, der er sat til at blive lanceret ved juletid 2017. Hvad kan vi gøre med seks teraflops grafiske hestekræfter? Find ud af det næste år til jul ;)"

Snart nyt fra Microsoft

Vi ved endnu ikke, om "Motion" er Project Neons rigtige navn eller et andet designsprog kun til Scorpio. Project Neon-designet til Windows 10 forventes at blive offentliggjort ved årets Build-konference til maj.

Den kommende Scorpio-konsol får vi dog først nyt at vide om til E3-messen til juni. Microsoft selv har via et tweet på Twitter delt et billede med datoen 11. juni sammen med et billede fra en tidligere Scorpio-marketingvideo.

Scorpio blev allerede omtalt ved sidste års E3-messe sammen med lanceringen af den tyndere XBox One S-konsol. Scorpio vil blive en langt kraftigere konsol end den nye Playstation 4 Pro, der vil kunne afspille spil i 4K-opløsning.

Læs også: Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone




IT-JOB

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

ORTEC Nordic A/S

Implementation Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere