Artikel top billede

Danske Siteimprove tordner frem: Vil vokse med 50 procent om året frem mod 2020

Siteimprove har siden 2012 haft turbo på væksten, og målet for 2020 er, at selskabets omsætning skal buldre frem med 50 procent om året.

Fuld fart på frem mod 2020. Det er strategien hos danske Siteimprove, der vil øge omsætningen med 50 procent årligt de kommende år.

Selskabet, der producerer software, som kan fejlfinde og rydde op i døde links, præsenterede forleden sit regnskab for 2016.

Omsætningen er igen i år vokset med 50 procent og landet på 200 millioner kroner.

"Siteimprove gennemgår i øjeblikket en periode med forandringer i takt med, at vi flytter virksomheden til det næste vækststadie," siger Siteimproves administrerende direktør og grundlægger, Morten Ebbesen.

Vil holde momentum

Logisk nok bliver det mere og mere vanskeligt at holde vækstmomentum i takt med, at virksomheden vokser.

Hvis strategien om årligt at løfte omsætningen med 50 procent skal blive til virkelighed, kræver det et stort arbejde.

Derfor er Morten Ebbesen da også fokuseret på at investere i virksomheden. 

"I 2016 investerede vi mere end 100 millioner kroner og i de kommende år forventer vi at investere yderligere i at fastholde vores vækst på det nuværende niveau," siger han. 

Danske arbejdspladser

I takt med at selskabets toplinje brager opad, øges antallet af medarbejdere også voldsomt.

Omkring nytår beskæftigede Siteimprove 381 medarbejdere rundt om i verden. Det er en stigning, der nærmest 1-til-1 følger vækstprocenten.

De fleste af arbejdspladserne bliver dog slået op i Danmark, hvor Siteimprove har sit hovedsæde.

Læs også:

Kapitalfond køber sig ind i Siteimprove for 377 millioner kroner - ejer-brødre forgyldes

Derfor investerer kapitalfonde milliarder i danske it-virksomheder

Her er den danske it-branches milliard-succeser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.