Artikel top billede

Telia har mistet 158.000 mobilkunder på et enkelt år

Udfasningen af taletidskortet har kostet mange tusinde mobilkunder hos Telia, viser nyt regnskab.

Både Telenor og 3 har haft kundefremgang det seneste kvartal, og de kunder stammer formodentligt fra Telia.

I hvert fald har Telia det seneste år mistet over 158.000 mobilbrugere, og alene de seneste tre måneder har teleselskabet mistet 96.000 abonnementer.

Det viser Telias seneste regnskab for andet kvartal 2017.

Det høje antal er dog påvirket af, at Telia helt bevidst har stoppet salget af taletidskort, hvilket helt naturligt har fået antallet af mobilkunder til at falde voldsomt (ét taletidskort er lig én kunde).

Telias danske forretning nåede dog et driftsoverskud i andet kvartal før EBITHA på 153 millioner svenske kroner - knap 119 millioner danske kroner, hvilket er et fald på 7,7 procent.

Telia har også mistet 3.000 bredbåndskunder, men omvendt har selskabet formået at få 5.000 nye tv-kunder.

Både 3 og Telenor har leveret mere positive kvartalsregnskaber. Eksempelvis har 3 fået 37.000 nye mobilkunder, og begge har haft fremgang i driftsoverskuddet. 

TDC kommer med kvartalsregnskab d. 10 august.

Læs også: Den danske mobilkrig er i fuld gang: Telia og TDC bløder - Telenor og 3 skovler kunder til sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere