Artikel top billede

Så let smadres skærmen på din nye smartphone: iPhone 8 Plus versus Galaxy Note 8

iPhone 8 Plus og Samsung Note 8 er to af de mest moderne (og dyre) smartphones på markedet netop nu. Her kan du se, hvordan de to produkter klarer sig, når de bliver tabt på en hård flade.

Verdens to største producenter af smartphones, Samsung og Apple, har begge netop lanceret nye flagskibsmodeller.

Det drejer sig om iPhone 8 og 8 Plus og den nye Samsung Note 8.

Det er topmoderne smartphones med masser af avanceret teknologi - herunder knivskarpe skærme og glas på både for- og bagsiden.

Det er da heller ikke billige produkter, for Samsung Note 8 koster 7.750 kroner, og en iPhone 8 Plus koster fra 7.099 kroner og op til 8.449 kroner.

Og det er ikke kun de nye smartphones, der koster knaster. For især Apple-folket bliver det nu også dyrere at få repareret en ødelagt skærm:

Nu stiger prisen på at få repareret en ødelagt iPhone-skærm: Så meget koster det

Derfor vil nedenstående test nok også være interessant for dem, der allerede har købt en Samsung Note 8 eller iPhone 8/8 Plus eller overvejer at gøre det.

I testen undersøger tech-mediet PhoneBuff nemlig, hvor meget de to smartphones kan holde til, når de bliver tabt på en hård flade.

iPhone 8 Plus versus Samsung Note 8

Når begge telefoner tabes fra samme højde med bagsiden nedad, er den positive nyhed, at begge produkter fortsætter med at fungere.

Den dårlige nyhed er så, at glasbagsiden smadres på begge telefoner.

I testen tabes begge smartphones også med forsiden nedad. Her er det iPhonen, der får de mest markante skader, og her vil man nok ikke kunne komme uden om at skulle udskifte skærmen.

Samsung klarer den lidt bedre, men også her er der skader på glasset, som i hvert fald nogle brugere nok vil have svært ved at leve med.

Når begge smartphones tabes, så de rammer med hjørnet først, er skaderne til gengæld mere begrænsede, for det fører kun til lidt overfladiske skrammer.

Herunder kan du se selve testen fra PhoneBuff.

Se testen

Læs også:

Nu stiger prisen på at få repareret en ødelagt iPhone-skærm: Så meget koster det

Samsung Note 8 prøvekørt: Vil du give 7.750 kroner for denne smartphone?

Planen er klar: Sådan vil Apple sikre, at både iPhone 8 og iPhone X storsælger på samme tidPremium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.