Hør opkaldet, som Computerworld har foretaget til Dells salgskontakt.

Dell har netop afvist alle beskyldinger om ordre-fusk: Men her er det klare bevis

Dell afviste mandag alle beskyldninger om, at selskabet har et særligt samarbejde, der favoriserer partneren Dustin. Men selskabets egne interne procedurer viser noget andet. Computerworld har ringet til Dell for at købe en computer til et lille nystartet firma. Hør hele samtalen her.

Anklagerne fyger mellem Netsolutions markedsdirektør Oktay Ilgöy og Dell. 

Men favoriseres Dustin virkelig af Dell eller har det som både Dustin og Dell siger ingenting på sig?

Læs mere om anklagerne her: Utilfreds partner beskylder Dell for ordre-fusk: "Der sidder nogle folk hos Dell, der dirigerer vores sager videre til Dustin"

Computerworld har taget telefonen og ringet til Dell's salgsafdeling kort efter frokost mandag. Lyt til hele opkaldet i toppen af artiklen. 

I dagens anledning leger vi en lille virksomhed, der endnu ikke er kunde hos Dell. Derfor ringer vi på telefonnummer +45 32 87 56 09, der er vejen ind for nye kunder med færre end 100 medarbejdere. 

“Velkommen til Dell. Bemærk venligst at for at forbedre kvaliteten af vores service kan dit opkald blive optaget,“ lyder en venlig kvindestemme.

“Hvis du ikke ønsker at bliver optaget. Venligst tryk et.“

“Biib,” siger det, da vi trykker et på telefonen.  

“Hvis du kender det tocifrede lokalnummer, som du ønsker at blive viderestillet til tast et. Ellers vent venligst for følgende valgmuligheder," siger kvindestemmen.

“For bestilling eller information om vores produkter tast to”. 

"Biiib,” siger det, da vi trykker to på telefonen.

“Hvis du er interesseret i at købe produkter til privatbrug tryk et. Hvis produktet skal bruges i firma tryk to,“ lyder det fra kvindestemmen, der er tilbage i røret. 

“Biiib,“ siger det, da vi trykker to igen. 

“Til sidst - for at bestille en ny bærbar, stationær eller server tast et,” forklarer kvindestemmen.

“Biiib,“ siger det, da vi taster et. Herefter er der en kort pause, før kvindestemmen vender tilbage:

“For at betjene din anmodning vil vi gerne overføre din opfordring til Dustin - et tredjepart selskab, der videresælger Dell-produkter og løsninger. De er specielt udvalgt af Dell til at optimere  din kundeoplevlese. For at overføre dit opkald til Dustin tryk et,“ siger kvindestemmen og fortsætter ganske kort efter.

“Hvis du ikke ønsker at købe et nyt produkt skal du trykke på ni for at komme tilbage til hovedmenuen. Hvis du helst ikke vil blive overført til denne partner, så skal du gå til www.dell.dk, hvor du kan søge og købe Dell-produkter online eller brug “find en Dell-partner-muligheden” for at vælge en alternativ Dell partner.“

Computerworld havde aftalt et interview med Dell, men virksomheden afviser at stille op til interview for at svare på de åbenlyse spørgsmål, der rejser sig, efter Dell i går afviste nogen særlig sammenhæng mellem dem og Dustin.

Mener du at Dell favoriserer Dustin ved at tilbyde at stille nye kunder direkte videre til dem, når de selv ringer ind? Giv den mening til kende i kommentarfeltet.
 

Læs Dell's svar på anklagerne her: Dell afviser anklage om ordre-fusk: "Det er er et meget kritisk punkt for os, at vores partnere skal være trygge"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere