Artikel top billede

Betalingsgigant lancerer ny platform i Danmark: Kan blive en konkurrent til MobilePay

Opdateret. Betalingsgiganten Visa er klar med et nyt tilbud i Danmark.

Betalingsgiganten Visa er i dag klar med en ny betalingsplatform i Danmark.

Det oplyser Visa i en pressemeddelelse. 

Platformen hedder Visa Direct og med den stiller Visa en API til rådighed, der gør det muligt for Visas samarbejdspartnere at tilbyde betalinger i real-tid samt person-til-person-overførsler via apps og andre digitale tjenester.

Visa Direct er ikke en forbrugerrettet tjenesten som eksempelvis MobilePay, og derfor kan du heller ikke finde en Visa Direct-app i App Store.

I stedet bliver tjenesten gjort tilgængelig via et samarbejde med udbydere af betalingstjenester, banker og strategiske partnere, som dermed får lettere ved at tilbyde funktioner, som dem vi i dag kender fra MobilePay.

I USA gør populære betalingstjenester og apps som eksempelvis PayPal, Square og Stripe allerede brug af Visa Direct.

"I årtier har Visa vist vejen ved at ændre måden, man betaler i butikker og online. Nu har vi mulighed for at ændre den måde forbrugere og virksomheder betaler til hinanden - på hurtig, bekvem og sikker vis," siger Mike Lemberger, Senior Vice President for Product Solutions, Visa i Europa, i en pressemeddelelse.

Visas lancering kommer kort tid efter, at Apple i samarbejde med Jyske Bank og Nordea lancerede betalingsløsningen Apple Pay i Danmark.

Læs mere her: 

Apple lukker munden på Nordea og Jyske Bank om Apple Pay-detaljer

Indsigt: Fire vigtige detaljer om Apple Pays indtog i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere