Artikel top billede

Betalingsgigant lancerer ny platform i Danmark: Kan blive en konkurrent til MobilePay

Opdateret. Betalingsgiganten Visa er klar med et nyt tilbud i Danmark.

Betalingsgiganten Visa er i dag klar med en ny betalingsplatform i Danmark.

Det oplyser Visa i en pressemeddelelse. 

Platformen hedder Visa Direct og med den stiller Visa en API til rådighed, der gør det muligt for Visas samarbejdspartnere at tilbyde betalinger i real-tid samt person-til-person-overførsler via apps og andre digitale tjenester.

Visa Direct er ikke en forbrugerrettet tjenesten som eksempelvis MobilePay, og derfor kan du heller ikke finde en Visa Direct-app i App Store.

I stedet bliver tjenesten gjort tilgængelig via et samarbejde med udbydere af betalingstjenester, banker og strategiske partnere, som dermed får lettere ved at tilbyde funktioner, som dem vi i dag kender fra MobilePay.

I USA gør populære betalingstjenester og apps som eksempelvis PayPal, Square og Stripe allerede brug af Visa Direct.

"I årtier har Visa vist vejen ved at ændre måden, man betaler i butikker og online. Nu har vi mulighed for at ændre den måde forbrugere og virksomheder betaler til hinanden - på hurtig, bekvem og sikker vis," siger Mike Lemberger, Senior Vice President for Product Solutions, Visa i Europa, i en pressemeddelelse.

Visas lancering kommer kort tid efter, at Apple i samarbejde med Jyske Bank og Nordea lancerede betalingsløsningen Apple Pay i Danmark.

Læs mere her: 

Apple lukker munden på Nordea og Jyske Bank om Apple Pay-detaljer

Indsigt: Fire vigtige detaljer om Apple Pays indtog i Danmark
IT-JOB

AIR SUPPORT A/S

Appudvikler

Thales Communications & Security

Project Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere