Artikel top billede

Betalingsgigant lancerer ny platform i Danmark: Kan blive en konkurrent til MobilePay

Opdateret. Betalingsgiganten Visa er klar med et nyt tilbud i Danmark.

Betalingsgiganten Visa er i dag klar med en ny betalingsplatform i Danmark.

Det oplyser Visa i en pressemeddelelse. 

Platformen hedder Visa Direct og med den stiller Visa en API til rådighed, der gør det muligt for Visas samarbejdspartnere at tilbyde betalinger i real-tid samt person-til-person-overførsler via apps og andre digitale tjenester.

Visa Direct er ikke en forbrugerrettet tjenesten som eksempelvis MobilePay, og derfor kan du heller ikke finde en Visa Direct-app i App Store.

I stedet bliver tjenesten gjort tilgængelig via et samarbejde med udbydere af betalingstjenester, banker og strategiske partnere, som dermed får lettere ved at tilbyde funktioner, som dem vi i dag kender fra MobilePay.

I USA gør populære betalingstjenester og apps som eksempelvis PayPal, Square og Stripe allerede brug af Visa Direct.

"I årtier har Visa vist vejen ved at ændre måden, man betaler i butikker og online. Nu har vi mulighed for at ændre den måde forbrugere og virksomheder betaler til hinanden - på hurtig, bekvem og sikker vis," siger Mike Lemberger, Senior Vice President for Product Solutions, Visa i Europa, i en pressemeddelelse.

Visas lancering kommer kort tid efter, at Apple i samarbejde med Jyske Bank og Nordea lancerede betalingsløsningen Apple Pay i Danmark.

Læs mere her: 

Apple lukker munden på Nordea og Jyske Bank om Apple Pay-detaljer

Indsigt: Fire vigtige detaljer om Apple Pays indtog i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere