Nyt job til dansk top-CIO med fortid i KMD: Skifter til Nets

Interview: Kasper Tjørntved Davidsen, der er CIO i Leman og har en fortid hos KMD, skifter til en ny topstilling hos Nets.

Kasper Tjørntved Davidsen stopper som Group CIO i transport- og logistikvirksomheden Leman.

Han oplyser, at han har valgt at takke ja til et nyt job i finansverdenen: Kasper Tjørntved Davidsen skal fra 1. januar være senior vice president of transformations i Nets.

“Der foregår mange spændende ting på markedet, og så har man så spurgt mig, om jeg vil hjælpe med til at forsøge at styre Nets igennem nogle af de transformationer, der skal ske,” siger Kasper Tjørntved Davidsen til Computerworld. 

Han betegner det nye job som en ultra spændende stilling og kalder det samtidig for et ønske scenarie.

“Det er det, jeg har brugt det sidste lange stykke tid af min karriere på - og senest også hos Leman; at drive transformationer og digitalisering."

Har en fortid hos KMD
Kasper Tjørntved Davidsen blev CIO i Leman i oktober sidste år. Da han tiltrådte, bragte Computerworld et interview med ham, hvor han fortalte, at hans opgave i Leman ville være at automatisere flest mulige processer:

"Der skal ganske enkelt være færre varme hænder, der er i berøring med de enkelte processer. I den proces, hvor et produkt bliver fragtet fra A til B, skal tingene flyde gennem de forskellige systemer af sig selv," sagde han i interviewet, som du kan læse her: 

Dansk logistikfirma henter ny CIO hos KMD - nu skal der automatiseres: "Færre varme hænder skal være i berøring med processerne"

Kasper Tjørntved Davidsen kom til Leman fra en stilling som vice president for Corporate IT i KMD. Han nåede at være et år og tre måneder hos Leman, før han nu skal arbejde for Nets. 

“Da jeg startede i Leman, satte jeg gang i hele digitaliseringsprocessen og professionaliseringen af it og alt det, der rører forretningsgangene igennem it.”

“Det er klart, at man på et år ikke når i mål med alle projekterne, men man når at sætte dem i gang og at se, at de er on track i forhold til tid og cost, og man ser, at det er den rigtige strategi,” siger Kasper Tjørntved Davidsen til Computerworld. 

"I Nets får jeg mulighed for at arbejde videre med det, som, jeg synes, er det mest spændende; at sætte ting i gang og at transformere. Det er en gylden mulighed for mig.”

Læs også:

Dansk logistikfirma henter ny CIO hos KMD - nu skal der automatiseres: "Færre varme hænder skal være i berøring med processerne"

Overblik: Her er it-organisationens to-do-liste med de afgørende teknologier og digitale strategier

Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
mest debaterede artikler

Premium
Margrethe Vestager ramte ikke Google der, hvor det for alvor gør ondt. Men hun kan nå det endnu
ComputerViews: Googles aktionærer havde blot et skuldertræk til overs for EU's rekordstore bøde på 32 milliarder kroner. Her er en række bud på, hvad EU kan gøre, hvis Google og andre tech-giganter skal rammes, hvor det for alvor gør ondt.
Computerworld
Google svarer igen på Vestagers rekordbøde: Truer med at tage betaling for Android
Google kan begynde at tage penge for Android, der indtil nu har været gratis. Den trussel kommer fra Google i kølvandet på selskabets 32 milliarder-store bøde fra EU.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.