Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Bitcoin måske på vej mod spektakulært comeback: Er steget voldsomt de seneste to uger

Flere har dømt den omdiskuterede kryptovaluta bitcoin ude efter voldsomme kursfald her i 2018. Men nu ser udviklingen ud til at have taget en ny drejning - i hvert fald for en stund.

De fleste kryptoinvestorer fik én på sinkadusen i begyndelsen af året, da den ellers ustoppelige bitcoin fik sig en kursmæssig dukkert. 

Fra at have været efterårets helt store kursraket med daglige kursstigninger og nye rekorder faldt kursen i begyndelsen af februar til omkring 7.000 dollar fra et højdepunkt i midten december på lige knap 20.000 dollar. 

Mange har derfor peget fingre af kolleger eller venner, der havde købt sig ind i kryptoeventyret på vej mod toppen, men den seneste tid har bitcoin faktisk vundet terræn igen. Det skriver det svenske medie DI Digital

Læs nogle reflektioner om bitcoins her: Reflektioner over bitcoin og andre kryptovalutaer: Det begyndte at rykke i mit jyske muldvarpeskind for måske lige at følge de unge menneskers eksempel og blive rig i en fart

Fra et lavpunkt på 7.000 dollar har bitcoin siden begyndelsen af februar dag for dag oplevet nye stigninger. I dag ligger kursen på omkring 11.000 dollar. 

Men selv om investorer og spekulanter de seneste fjorten dage altså har genvundet noget af det tabte, så er der (som med de fleste andre investeringer) ingen garanti for, at de positive takter fortsætter. 

Blandt mange er der nu en opfattelse af, at der er tale om en investeringsboble og at det interessante ved bitcoin i virkeligheden er blockchain-teknologien bag ved kryptovalutaen.

Samtidigt har regeringer rundt om i verden har planer om at sætte ind med reguleringer på området, og det har givet markedet et "præg" af usikkerhed i form af en høj grad af volatilitet.

Læs mere her: Goldman Sachs om krypto-valuta efter tab på 500 milliarder dollar: “Det bliver værre endnu”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere