Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Forsvarets Efterretningstjeneste og otte andre danske arbejdspladser er på jagt efter skarpe it-analytikere

Her er en række spændende it-analyse-stillinger, der netop nu er ledige hos en række store danske virksomheder.

I denne uge har vi fokus på stillinger med en it-analysevinkel.

Vi har udvalgt ni spændende stillinger fra spændende danske virksomheder.

Læs mere her, bliv klogere på virksomhederne og find måske dit nye job hos enten Matas, Arla eller Forsvarets efterretningstjeneste.

1. DSA – Din sundhedsfaglige a-kasse søger en analyseansvarlig, København (16.april)

I Din Sundhedsfaglige A-kasse søger vi en dygtig analyseansvarlig, der kan bidrage til fortsat at styrke anvendelse af forretningsindsigter i data til gavn for vores markedsposition.

Du får ansvaret for at bearbejde, strukturere, analysere og visualisere data til brug for fortsat forretningsudvikling og ledelsesinformation.

Derudover skal du bidrage målrettet til vores interne og eksterne kommunikation.

Læs mere her.

2. Matas søger en digital analytiker, Allerød (16.april)

Som vores nye digitale analytiker bliver din primære opgave konstant at fokusere på at gøre kundeoplevelsen på matas.dk endnu bedre.

Med udgangspunkt i data har du et overblik over, hvor vi kan sætte ind med størst effekt, og du opfanger også, hvis et led i købsprocessen ikke leverer den ønskede oplevelse.

Læs mere her

3. Saxo Bank are looking for an Analyst, Hellerup (13.april)

Saxo Bank is looking for a business analyst to join our Big Data and Artificial Intelligence team.

The team supports the organization with data insight and ensures that we are data driven in all decision making and optimization throughout the client journey. In the daily work you will utilize our AI capabilities to support clients with tailored content, insights, and recommendations.

Read more here

4. BEC søger en dataanalytiker, Roskilde (26.april)

Jobbet er nyoprettet, og du vil i høj grad få mulighed for at præge rammerne i samarbejde med fire dygtige og engagerede kolleger i vores datateam.

Du får et spændende job, hvor et af dine fokusområder vil være at analysere og klassificere data, som er essentielt i forhold til compliance og BEC’s testmiljøer, men også til at understøtte BEC’s teknologidrevne innovation med for eksempel machine learning og artificial intelligence.

Læs mere her

5. FDC søger en analytisk proceskonsulent, Ballerup (22.april)

Du vil skulle drive procesanalyser, etablere performance tracking samt eksekvere interne analyser og herigennem understøtte en effektiv softwarevirksomhed.

Dit tværgående procesarbejde vil endvidere give dig en stor berøringsflade på alle niveauer i FDC.

Du skal være drivende på behovsanalyse, organisatorisk implementering, samt kommunikation omkring en række strategiske projekter, herunder kravindsamling, afvikling af workshops samt sparring med ledelsen omkring løsningsdesign og implementering.

Læs mere her

6. Forsvarets Efterretningstjeneste søger netværksanalytikere, København (15.april)

Som en del af Center for Cybersikkerhed er du med i fronten af Danmarks cyberforsvar.

Det er en spændende opgave, der følger den løbende udvikling på cyberområdet, og som derfor stiller store krav til vores medarbejdere.

Men hvis du er dedikeret og har lærelyst, kan Center for Cybersikkerhed tilbyde en spændende og alsidig arbejdsplads, som løser en meningsfuld opgave for Danmark.

Læs mere om jobbet her

7. Arla Foods are looking for an Analytics & Search Manager, Aarhus (3.maj)

As our new Analytics & Search manager, you will join six digital colleagues in our Digital department in Aarhus. Here, our mission is to connect our brands with our consumers through various digital platforms, ensuring commercial value creation.

The department is driving digital activities across marketing and sales in Arla Denmark which means that we collaborate closely with the entire organisation daily.

Read more about the job here

8. Bloom are looking for a Test Specialist & Business Analyst on behalf of Apoteka, Greve (15.maj)

We are recruiting on behalf of Apoteka. Your tasks will also be to challenge product owners and management views of customers’ needs and behaviors.

We expect that you will have an excellent ability to analyse the business domain as well as attain a superior overview of all the applications.

You must be able to develop a good dialogue with the developers to determine what are realistic targets from a development point of view

Read more here

9. Landbrugsstyrelsen søger en enhedschef for Data & Analyse (genopslag), København (15.april)

Vil du være med til at spille en central rolle i gennemførelsen af Landbrugsstyrelsens nye forretningsstrategi 'Nemt, enkelt, til tiden' og lede den enhed, der trækker styrelsen i en mere datadrevet, risikobaseret og udviklingsorienteret retning?

Enhedschefen i Landbrugsstyrelsens enhed Data & Analyse er ansvarlig for udviklingen, vedligeholdelse og understøttelse af styrelsens data warehouse og rapporteringsplatform samt for udviklingen af den risikobaserede kontroludtagning og de samfunds- og erhvervsøkonomiske analyser af styrelsens politikudvikling.

Læs mere her

Hvis disse stillinger ikke fanger din interessere, kan du finde mange andre spændende jobstillinger på it-jobbank. Klik her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu