Artikel top billede

TDC-aktionær: Pensionskasser har truet aktionærer til at sælge deres TDC-aktier

TDC-aktionæren Fleming Grunet mener, at pensionskasse-konsortiet, der nu overtager TDC, har brugt ufine metoder til at få TDC-aktionærerne til at sælge.

TDc skal alligevel ikke afnoteres fra Nasdag-børsen i København, oplyser PFA-topchef Allan Pollack, efter konsortiet DK Kommunikation, som han repræsenterer, onsdag sikrede sig knap 88 procent af TDC-aktierne.

"Vi skal ikke tvangsindløse nogen, når vi ligger på 88 procent. Når der stadig er 12 procent, der ønsker at have aktier, som er børsnoterede, så skal de have lov til det. Vi lever med det her. Vi ser det her billede som endeligt," sagde Allan Polack fra PFA til Børsen fredag.

TDC-aktionær og rigmand Fleming Grunet, der har aktier for cirka tre millioner kroner i TDC, mener nu, at DK Kommunikation har truet sig til få så mange TDC-aktionærer til at sælge deres aktier, skriver ITWatch.

Han mener, at køber-konsortiet tydeligt har indikeret, at det ville afnotere TDC fra børsen.

En afnotering ville betyde, at de aktionærer, der sagde nej til pensionskassernes tilbud, ville risikere at stå med aktier, som ikke kunne omsættes på børsen.

"I Danmark vil regeringen gerne have en aktiekultur, nu gør pensionskasserne alt for at ødelægge den. De udsteder trusler om at ende med unoterede aktieposter, som gør aktierne svært omsættelige. Jeg tror, truslerne har medvirket til, at flere har valgt at sælge," siger Fleming Grunet til ITWatch, hvor han kalder fremgangsmåden for ‘uanstændig.’

Læs også: Langt de fleste TDC-aktionærer siger ja til opkøbstilbud - salg af TDC bliver gennemført
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere