Artikel top billede

Bestyrelsesformand Leif Vestergaard regner snart med at have Allan Jakobsens afløser på plads hos Itadel.

Itadel-formand efter fyring af topchef Allan Jakobsen: "Vi regner med at have en ny mand på plads, inden udgangen af denne måned"

Inden april bliver til maj har Itadel fået en ny topchef. Det forventer selskabets bestyrelsesformand, Leif Vestergaard, efter han fredag valgte at skille sig af med virksomhedens administrerende direktør, Allan Jakobsen.

"Vi regner med at have en ny mand på plads inden udgangen af denne måned."

Det er meldingen fra Itadels bestyrelsesformand, Leif Vestergaard.

Fredag meldte selskabet ud, at det "har valgt at stoppe samarbejdet" med topchef Allan Jakobsen.

Det kan du læse mere om her: Hosting-kæmpen Itadel fyrer topchef Allan Jakobsen: "Vi har valgt at stoppe samarbejdet"

Itadel forventer dermed at præsentere Allan Jakobsens afløser inden udgangen af april.

Leif Vestergaard har ikke yderligere kommentarer til rekrutteringsforløbet eller baggrunden for afskedigelsen af Allan Jakobsen.

Allan Jakobsen: "Ingen kommentarer"

Bestyrelsesformanden henviser i stedet til pressemeddelelsen i forbindelse med fyringen af Allan Jakobsen.

Her lød det blandt andet fra Leif Vestergaard, at "vi leder efter en stærk lederprofil, der kan sætte retningen for hele teamet og eksekvere på vores strategi. Men indtil vi finder den helt rigtige kandidat, er jeg overbevist om, at den nuværende ledelse kan varetage opgaven."

Allan Jakobsen, der har været selskabets topchef siden august 2016, fulgte med, da TDC i foråret 2017 solgte Itadel - der dengang hed TDC Hosting - til kapitalfonden Maj Invest Equity.

Det kan du læse mere om her: TDC skiller sig af med TDC Hosting - sælges til kapitalfond

TDC etablerede selskabet i 2004. I dag råder Itadel over omkring 280 medarbejdere, og virksomheden omsætter for omkring en halv milliard kroner.

Computerworld har også været i dialog med Allan Jakobsen, der "ingen kommentarer" har til sin afsked i Itadel. Han henviser i stedet til Leif Vestergaard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere