Artikel top billede

Bestyrelsesformand Leif Vestergaard regner snart med at have Allan Jakobsens afløser på plads hos Itadel.

Itadel-formand efter fyring af topchef Allan Jakobsen: "Vi regner med at have en ny mand på plads, inden udgangen af denne måned"

Inden april bliver til maj har Itadel fået en ny topchef. Det forventer selskabets bestyrelsesformand, Leif Vestergaard, efter han fredag valgte at skille sig af med virksomhedens administrerende direktør, Allan Jakobsen.

"Vi regner med at have en ny mand på plads inden udgangen af denne måned."

Det er meldingen fra Itadels bestyrelsesformand, Leif Vestergaard.

Fredag meldte selskabet ud, at det "har valgt at stoppe samarbejdet" med topchef Allan Jakobsen.

Det kan du læse mere om her: Hosting-kæmpen Itadel fyrer topchef Allan Jakobsen: "Vi har valgt at stoppe samarbejdet"

Itadel forventer dermed at præsentere Allan Jakobsens afløser inden udgangen af april.

Leif Vestergaard har ikke yderligere kommentarer til rekrutteringsforløbet eller baggrunden for afskedigelsen af Allan Jakobsen.

Allan Jakobsen: "Ingen kommentarer"

Bestyrelsesformanden henviser i stedet til pressemeddelelsen i forbindelse med fyringen af Allan Jakobsen.

Her lød det blandt andet fra Leif Vestergaard, at "vi leder efter en stærk lederprofil, der kan sætte retningen for hele teamet og eksekvere på vores strategi. Men indtil vi finder den helt rigtige kandidat, er jeg overbevist om, at den nuværende ledelse kan varetage opgaven."

Allan Jakobsen, der har været selskabets topchef siden august 2016, fulgte med, da TDC i foråret 2017 solgte Itadel - der dengang hed TDC Hosting - til kapitalfonden Maj Invest Equity.

Det kan du læse mere om her: TDC skiller sig af med TDC Hosting - sælges til kapitalfond

TDC etablerede selskabet i 2004. I dag råder Itadel over omkring 280 medarbejdere, og virksomheden omsætter for omkring en halv milliard kroner.

Computerworld har også været i dialog med Allan Jakobsen, der "ingen kommentarer" har til sin afsked i Itadel. Han henviser i stedet til Leif Vestergaard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere