Sådan får du sat skub i dit onlinesalg - ni gode råd fra manden, der sælger kaffekapsler for millioner af kroner via Amazon

På ganske få måneder har danske Realcoffee opnået en millionomsætning på salg af Nespressokompatible økologiske kaffekapsler på Amazon. Væksten er i omegnen af 20 procent om måneden. Manden bag den præstation er Lars Mansfeld-Giese, og her er hans ni meget konkrete råd til den, der vil gøre ham kunsten efter.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Konkrete, praktiske råd til at komme i gang på Amazon
  • Oversigt over, hvad der er vigtigst
  • Inspiration på baggrund af konkrete erfaringer
1.039
5:15 min
Realcoffee har nu i cirka otte måneders solgt Nespressokompatible kapsler med økologisk kaffe på Amazon i England og Tyskland. På den korte tid er omsætningen vokset til millionklassen, og væksten er i omegnen af 20 procent om måneden.

Ejeren af Realcoffe er Lars Mansfeld-Giese, og han synes, det er en rigtig god ide for nicheprægede danske virksomheder at omfavne den nye salgskanal.

Det giver adgang til nye markeder, der ellers kan være svære at nå, og gør man det rigtigt, kan sprogproblemer reduceres til et minimum. Og så er Amazon formentlig på vej til Skandinavien.

Du kan læse mere om Realcoffees resultater og erfaringer med Amazon her:
Lars sælger kaffekapsler for millioner på Amazon med vækst på op til 20 procent om måneden - men der er en bagside

“Der er da flere alternativer til Amazon, men vi kigger rigtig meget på, hvor der er et stort kundeflow, og der ser vi Amazon som vinder”, siger han.

Amazon er også en ret ukompliceret samarbejdspartner i hans øjne. Det kræver ikke et stort og kompliceret it-setup at komme i gang.

“Faktisk fungerer det også som en udstillingsplatform. Vi har fået henvendelse fra nogle i Canada, som nu vil sælge vores kapsler på Amazon der.”

Her er Lars Mansfeld-Gieses ni konkrete råd til de virksomheder, der gerne vil i sving med at sælge på Amazon.

fuld adgang til Computerworld Premium

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

Vælg abonnement

Hvad er Premium?

Betalingskort

Prøv Computerworld Premium

1 måned for 19kr. Herefter 249kr/mdr.

Få fuld adgang til Computerworld Premium i 12 måneder for 1.995 kr.

Mulighed for faktura og EAN betaling

Vil du hellere snakke med os?


Premium velkomsttilbud

Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning

Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.

Computerworlds udgivelser

Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.

Allerede abonnent?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Her er Visma Enterprise-topchefens største udfordring under corona: "Når jeg går planken ud, så gør min organisation det også"

0 Premium-indhold

David Heinemeier Hanssons virksomhed Basecamp overvejer at droppe cloud-giganterne og flytte i egne datacentre: “I Basecamp skal vi helt ned på at bruge nul procent teknologi fra big tech“

0 Premium-indhold

Nu sker der et kvantespring indenfor videoteknologi: Får massive konsekvenser for 80 procent af internettets trafik

0 Premium-indhold

Queue-it har håndteret en milliard brugere den seneste måned: "Det er en rimelig vild stigning - men platformen har på intet tidspunkt vaklet"

0 Premium-indhold

Sjællandsk online-veteran leverer rekordregnskab: Hæver omsætning med 25 procent


Premium
Her er Visma Enterprise-topchefens største udfordring under corona: "Når jeg går planken ud, så gør min organisation det også"
Interview: Coronakrisen har kastet nyt lys over lederrollen, og nye unikke muligheder har vist sig. Det har skabt bedre ledere, men også skilt bukkene fra fårene. Sådan lyder det fra Monika Juul Henriksen, topchef i Visma Enterprise. Se hendes største ledelesesmæssige udfordringer under krisen.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.