Artikel top billede

Sådan får du sat skub i dit onlinesalg - ni gode råd fra manden, der sælger kaffekapsler for millioner af kroner via Amazon

På ganske få måneder har danske Realcoffee opnået en millionomsætning på salg af Nespressokompatible økologiske kaffekapsler på Amazon. Væksten er i omegnen af 20 procent om måneden. Manden bag den præstation er Lars Mansfeld-Giese, og her er hans ni meget konkrete råd til den, der vil gøre ham kunsten efter.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Konkrete, praktiske råd til at komme i gang på Amazon
  • Oversigt over, hvad der er vigtigst
  • Inspiration på baggrund af konkrete erfaringer
1.039
5:15 min
Realcoffee har nu i cirka otte måneders solgt Nespressokompatible kapsler med økologisk kaffe på Amazon i England og Tyskland. På den korte tid er omsætningen vokset til millionklassen, og væksten er i omegnen af 20 procent om måneden.

Ejeren af Realcoffe er Lars Mansfeld-Giese, og han synes, det er en rigtig god ide for nicheprægede danske virksomheder at omfavne den nye salgskanal.

Det giver adgang til nye markeder, der ellers kan være svære at nå, og gør man det rigtigt, kan sprogproblemer reduceres til et minimum. Og så er Amazon formentlig på vej til Skandinavien.

Du kan læse mere om Realcoffees resultater og erfaringer med Amazon her:
Lars sælger kaffekapsler for millioner på Amazon med vækst på op til 20 procent om måneden - men der er en bagside

“Der er da flere alternativer til Amazon, men vi kigger rigtig meget på, hvor der er et stort kundeflow, og der ser vi Amazon som vinder”, siger han.

Amazon er også en ret ukompliceret samarbejdspartner i hans øjne. Det kræver ikke et stort og kompliceret it-setup at komme i gang.

“Faktisk fungerer det også som en udstillingsplatform. Vi har fået henvendelse fra nogle i Canada, som nu vil sælge vores kapsler på Amazon der.”

Her er Lars Mansfeld-Gieses ni konkrete råd til de virksomheder, der gerne vil i sving med at sælge på Amazon.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter