Artikel top billede

Her har du syv af de bedste gratis værktøjer til data analytics

Software til dataanalyse behøver ikke at koste en bondegård for at være effektiv. Disse gratis værktøjer kan hjælpe din forretning til nye indsigter og værdifulde forudsigelser.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • 7 gratis værktøjer til at komme i gang med data analytics
  • En gennemgang af de primære funktioner i hvert værktøj
  • På hvilke platforme værktøjerne er tilgængelig
1.175
6 min
Dataanalyse står højt på agendaen rundt om i landet, hvor utallige virksomheder forsøger at dykke ned i den dybe datasø i jagten på ny viden og indsigt om deres forretning i dag og i morgen.

Forretningerne kan få en kæmpe værdi ud af nye perspektiver og viden om deres kunder og deres organisation ved at bruge værktøjer, der er designet til at organisere, kategorisere og udlede statistiske konklusioner fra forskellig data.

Der er mange ting, der skal være på plads, når man kaster sig ud på den dybe datasø.

Udover de processer, kompetencer og projekter, som skal defineres og være på plads, er der selve det værktøj, der effektivt skal lede til de dramatiske transformationer.

Vores amerikanske nyhedsbureau har set på et udvalg af netop de værktøjer og har identificeret de bedste stykker gratis software, der netop nu er på markedet i forhold dataanalyse eller data analytics. De har forholdt sig til styrker og svagheder, studeret reviews
og analyseret rangeringen fra forskellige researchvirksomheder.

Her har du syv af de bedste løsninger lige nu - i alfabetisk rækkefølge.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter