Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Foto: Jesse Darland / Unsplash

Ticketmaster skifter papirbilletten ud med ansigtsgenkendelse

Den amerikanske billetvirksomhed ticketmaster, har indgået et samarbejde med et ansigtsgenkendelsesfima med henblik på at skrotte papirbilletten.

Den amerikanske billetdistributør, Ticketmaster, der blandt andet sælger billetter til det nuværende Ishockey VM i Danmark, vil skifte de gamle papirbilletter ud med ansigtsgenkendelse.

Live Nation, der er virksomheden bag Ticketmaster, skriver i sit seneste regnskab, at der er indgået et samarbejde med Blink Identety, der producerer udstyr til ansigtsgenkendelse.

“Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har indledt et samarbejde med Blink Identity, der arbejde med førsteklasses teknologi inden for ansigtsgenkendelses. Det giver os mulighed for at matche din billet med et billede af dig, og giver dig mulig for at gå direkte ind til showet," skriver Live Nation i meddelelsen.

Du kan læse hele meddelelsen her.

Gå direkte igennem

Ifølge Blink Identety behøver deres kunder hverken at stoppe op eller kigge ind i kameraet. Fremtidige koncertgæster kan altså gå direkte ind til arrangementet uden at skulle stå i kø for at vise sin billet.

Herefter matcher Blink Identety billedet med en stor database, der kan se, om du har købt billet til arrangementet.

Det er endnu uvist om ansigtsgenkendelsen bliver oblikatorisk for alle Live Nations kunder eller, om det i første omgang kun er en service til de kunder, der ønsker at skrotte papirbilletten.

Ansigtsgenkendelse bliver stadig større

Brugen af ansigtsgensgenkendels er stadig stigende. De store techgiganter som Facebook, Apple og Google bruger allerede teknologien i et vist omfang.

Også mange af verdens lufthavne bruger man allerede ansigtsgenkendelse til at registrere passagerer, der rejser igennem lufthavnen. Det bliver blandt andet brugt i Københavns Lufthavn Kastrup, hvor det blev indviget i 2016.

Læs også: Video: Sikkerhedsekspert hacker ansigtsgenkendelsen i iPhone X med en maske

Læs også: Sådan fungerer Apples nye Face ID: Skal erstatte den velkendte fingerskanner med ansigtsgenkendelse

Læs også: Automatisk paskontrol i Kastrup Lufthavn er klar til påske
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere