Artikel top billede

Microsoft Surface Hub 2 kan blive kontorets mest fleksible enhed

Ugen i tech: Fremtidens kontor med Microsoft Surface Hub 2, skræmmende vagt-robot til salg og trådløs lyd med unik detalje

Denne uge giver Microsoft et bud på en interessant kontormaskine med Surface Hub 2, mens OnePlus, Lenovo og Boston Dynamics disker op med spændende, budgetvenlige eller skræmmende produkter.

Her er et overblik over det mest spændende tech fra ugen der gik.

Microsoft Surface Hub 2

Microsoft udvider sin pallette af Surface-produkter med den forretningsorienterede Surface Hub 2, som afløser sin forgænger af samme navn, minus 2-tallet.

Surface Hub 2 er et 50 tommer stort multitouch-display med 4K opløsning som er tænkt som et digitalt whiteboard styrket af samspillet med Microsoft software-produkter som Windows 10, Office 365 og Whiteboard.

Op til fire Hub 2 kan sluttes til hinanden og Sammen med en drejelig sokkel glimrer Surface Hub 2 til mange kontoropgaver fra præsentationer til møder og andre visuelle opgaver.

Microsoft Surface Hub 2 vil debutere i løbet af 2019, prisen er dog ikke oplyst endnu.

Herunder kan du se, hvordan Surface Hub 2 fungerer i aktion:

Boston Dynamics SpotMini

Amerikanske Boston Dynamics dukker årligt op med fascinerende, og skræmmende, versioner af to og firbenede robotter tænkt til blandt andet militærbrug.

Ved forrige fredags TechCrunch robotik-konference, gjorde selskabets grundlægger og CEO Marc Raibert at man ville udvide målgruppen i løbet af næste år.

Selskabets mindste firbenede robot, SpotMini, vil få sin kommercielle debut fra 2019, hvor både private og virksomheder vil kunne anskaffe sig den særlige hundelignende robot. Marc Raibert regner med, at robotten vil være brugbar til opgaver som patruljering eller som mobil hjælper ved byggepladser eller andre steder hvor hjul-baserede alternativer ikke kan komme frem.

Pris og tilgængelighed er ikke præciseret endnu. Den erklærede målsætning om at fremstille hundrede enheder inden udgangen af året indikerer, at prissætningen vil matche niche-produktionen.

OnePlus 6 med Wireless bullets

Den kinesiske mobilproducent OnePlus er atter tilbage med en flagskibsmobil, som skal udfordre de etablerede mobilproducenter: OnePlus 6.

Telefonen har været igennem Computerworld-redaktionens hænder, hvor det første indtryk af mobilen har været positivt. Det kan du læse alt om her.

I kølvandet på smartphone-lanceringen har OnePlus udgivet en lille bombe af en nyhed inden for bærbar lyd: den trådløse udgave af deres anmelderroste Bullet-hovedtelefoner.

I sin trådløse inkarnation, vil OnePlus Wireless Bullets, som noget unikt, understøtte kvikopladning via USB-C. Ti minutters opladning vil give i alt fem timers musik i ørene, mens en fuld opladning rækker til otte timers afspilning.

Med det lovende headset følger en yderst beskeden pris. Når Wireless Bullets ryger i handlen i juni måned, vil den kunne erhverves for bare 69 Euro, svarende til godt 500 kroner.

Væg-til-væg display fra Lenovo

En anden lovende kinesisk nyhed står Lenovo for, ved denne uge at tease for deres for deres kommende Lenovo Z5 smartphone.

Den er langt fra at være officielt endnu, men de første skitser af mobilen, udgivet af Lenovo selv, indikerer, at den bliver værd at følge. På den mobil får displayet lov til at indtage hele fronten, uden nogen former for notch eller andet der kan bryde væg-til-væg oplevelsen.

Hvordan producenten har tænkt sig at adressere nødvendigheder som det frontvendte kamera og ørestykket, præciseres ikke, men Lenovo lover, at mobilen vil byde på fire unikke teknologier baseret på 18 forskellige patenter i forbindelse med mobilens lancering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

23. august 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag – Identificer, beskyt og forsvar

Trusselsbilledet er rødglødende og it-sikkerhedslandskabet har aldrig været mere anspændt end nu. Flere organisationer end nogensinde før bliver som følge udsat for cyber-angreb, der er udført af professionelle og målrettede hackere Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

25. august 2022 | Læs mere


CIO Trends 2022: Sådan arbejder de dygtigste CIOs med ledelse, organisation og strategi

Sparringspartner, forretningsudvikler, projektleder, evangelist, strateg og ikke mindst chef. CIO-rollen er under voldsom forandring – hvor især ledelses- og strategidelen får stadig større plads i de komplekse it-organisationer.

30. august 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital