Artikel top billede

Microsoft Surface Hub 2 kan blive kontorets mest fleksible enhed

Ugen i tech: Fremtidens kontor med Microsoft Surface Hub 2, skræmmende vagt-robot til salg og trådløs lyd med unik detalje

Denne uge giver Microsoft et bud på en interessant kontormaskine med Surface Hub 2, mens OnePlus, Lenovo og Boston Dynamics disker op med spændende, budgetvenlige eller skræmmende produkter.

Her er et overblik over det mest spændende tech fra ugen der gik.

Microsoft Surface Hub 2

Microsoft udvider sin pallette af Surface-produkter med den forretningsorienterede Surface Hub 2, som afløser sin forgænger af samme navn, minus 2-tallet.

Surface Hub 2 er et 50 tommer stort multitouch-display med 4K opløsning som er tænkt som et digitalt whiteboard styrket af samspillet med Microsoft software-produkter som Windows 10, Office 365 og Whiteboard.

Op til fire Hub 2 kan sluttes til hinanden og Sammen med en drejelig sokkel glimrer Surface Hub 2 til mange kontoropgaver fra præsentationer til møder og andre visuelle opgaver.

Microsoft Surface Hub 2 vil debutere i løbet af 2019, prisen er dog ikke oplyst endnu.

Herunder kan du se, hvordan Surface Hub 2 fungerer i aktion:

Boston Dynamics SpotMini

Amerikanske Boston Dynamics dukker årligt op med fascinerende, og skræmmende, versioner af to og firbenede robotter tænkt til blandt andet militærbrug.

Ved forrige fredags TechCrunch robotik-konference, gjorde selskabets grundlægger og CEO Marc Raibert at man ville udvide målgruppen i løbet af næste år.

Selskabets mindste firbenede robot, SpotMini, vil få sin kommercielle debut fra 2019, hvor både private og virksomheder vil kunne anskaffe sig den særlige hundelignende robot. Marc Raibert regner med, at robotten vil være brugbar til opgaver som patruljering eller som mobil hjælper ved byggepladser eller andre steder hvor hjul-baserede alternativer ikke kan komme frem.

Pris og tilgængelighed er ikke præciseret endnu. Den erklærede målsætning om at fremstille hundrede enheder inden udgangen af året indikerer, at prissætningen vil matche niche-produktionen.

OnePlus 6 med Wireless bullets

Den kinesiske mobilproducent OnePlus er atter tilbage med en flagskibsmobil, som skal udfordre de etablerede mobilproducenter: OnePlus 6.

Telefonen har været igennem Computerworld-redaktionens hænder, hvor det første indtryk af mobilen har været positivt. Det kan du læse alt om her.

I kølvandet på smartphone-lanceringen har OnePlus udgivet en lille bombe af en nyhed inden for bærbar lyd: den trådløse udgave af deres anmelderroste Bullet-hovedtelefoner.

I sin trådløse inkarnation, vil OnePlus Wireless Bullets, som noget unikt, understøtte kvikopladning via USB-C. Ti minutters opladning vil give i alt fem timers musik i ørene, mens en fuld opladning rækker til otte timers afspilning.

Med det lovende headset følger en yderst beskeden pris. Når Wireless Bullets ryger i handlen i juni måned, vil den kunne erhverves for bare 69 Euro, svarende til godt 500 kroner.

Væg-til-væg display fra Lenovo

En anden lovende kinesisk nyhed står Lenovo for, ved denne uge at tease for deres for deres kommende Lenovo Z5 smartphone.

Den er langt fra at være officielt endnu, men de første skitser af mobilen, udgivet af Lenovo selv, indikerer, at den bliver værd at følge. På den mobil får displayet lov til at indtage hele fronten, uden nogen former for notch eller andet der kan bryde væg-til-væg oplevelsen.

Hvordan producenten har tænkt sig at adressere nødvendigheder som det frontvendte kamera og ørestykket, præciseres ikke, men Lenovo lover, at mobilen vil byde på fire unikke teknologier baseret på 18 forskellige patenter i forbindelse med mobilens lancering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere