Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Energinet trækker kæmpe SAP-udbud til 300 millioner kroner tilbage med omgående virkning

Opdateret: Energinet trækker med omgående virkning kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Opdateret: Statsejede Energinet trækker med omgående virkning et kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner

Det sker få timer efter, at udbuddet blev offentliggjort tirsdag.

Computerworld erfarer, at det store udbud bliver trukket tilbage på grund af flere fejl i det offentliggjorte udbudsmateriale.

Energinet meddeler, at man er 'blevet opmærksom på en fejlagtig angivelse i udbudsbekendtgørelsen, som giver anledning til et behov for at annullere og genudbyde opgaven."

Blandt andet har det fremgået af det offentliggjorte materiale, at beløbsrammen er på tre milliarder kroner (‘3 000 000 000.00', står der) og ikke 300 millioner kroner.

Det fremgår dog, at de to delaftaler i udbuddet er på henholdsvis 50 millioner kroner og 250 millioner kroner.

Computerworld erfarer, at der ligeledes er fejl i en række af forudsætningerne i udbudsmaterialet, som Energinet nu vil have ændret og rettet, inden udbuddet udsendes igen.

Rammeaftale

Udbuddet omhandler en rammeaftale på levering af konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Du kan læse mere om ordren her: Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet har i det seneste stykke tid anvendt SKI-konsulenter til at dække opgaven, efter den oprindelige rammeaftale er udløbet.

Ifølge Computerworlds oplysninger vil Energinet genudsende en ændret og rettet version af udbudsmaterialet i løbet af nogle dage.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Energinet til den pludselige tilbagetrækning af udbuddet til op mod 300 millioner kroner.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere