Artikel top billede

Energinet trækker kæmpe SAP-udbud til 300 millioner kroner tilbage med omgående virkning

Opdateret: Energinet trækker med omgående virkning kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Opdateret: Statsejede Energinet trækker med omgående virkning et kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner

Det sker få timer efter, at udbuddet blev offentliggjort tirsdag.

Computerworld erfarer, at det store udbud bliver trukket tilbage på grund af flere fejl i det offentliggjorte udbudsmateriale.

Energinet meddeler, at man er 'blevet opmærksom på en fejlagtig angivelse i udbudsbekendtgørelsen, som giver anledning til et behov for at annullere og genudbyde opgaven."

Blandt andet har det fremgået af det offentliggjorte materiale, at beløbsrammen er på tre milliarder kroner (‘3 000 000 000.00', står der) og ikke 300 millioner kroner.

Det fremgår dog, at de to delaftaler i udbuddet er på henholdsvis 50 millioner kroner og 250 millioner kroner.

Computerworld erfarer, at der ligeledes er fejl i en række af forudsætningerne i udbudsmaterialet, som Energinet nu vil have ændret og rettet, inden udbuddet udsendes igen.

Rammeaftale

Udbuddet omhandler en rammeaftale på levering af konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Du kan læse mere om ordren her: Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet har i det seneste stykke tid anvendt SKI-konsulenter til at dække opgaven, efter den oprindelige rammeaftale er udløbet.

Ifølge Computerworlds oplysninger vil Energinet genudsende en ændret og rettet version af udbudsmaterialet i løbet af nogle dage.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Energinet til den pludselige tilbagetrækning af udbuddet til op mod 300 millioner kroner.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere