Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Energinet trækker kæmpe SAP-udbud til 300 millioner kroner tilbage med omgående virkning

Opdateret: Energinet trækker med omgående virkning kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Opdateret: Statsejede Energinet trækker med omgående virkning et kæmpe-udbud til 300 millioner kroner tilbage.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner

Det sker få timer efter, at udbuddet blev offentliggjort tirsdag.

Computerworld erfarer, at det store udbud bliver trukket tilbage på grund af flere fejl i det offentliggjorte udbudsmateriale.

Energinet meddeler, at man er 'blevet opmærksom på en fejlagtig angivelse i udbudsbekendtgørelsen, som giver anledning til et behov for at annullere og genudbyde opgaven."

Blandt andet har det fremgået af det offentliggjorte materiale, at beløbsrammen er på tre milliarder kroner (‘3 000 000 000.00', står der) og ikke 300 millioner kroner.

Det fremgår dog, at de to delaftaler i udbuddet er på henholdsvis 50 millioner kroner og 250 millioner kroner.

Computerworld erfarer, at der ligeledes er fejl i en række af forudsætningerne i udbudsmaterialet, som Energinet nu vil have ændret og rettet, inden udbuddet udsendes igen.

Rammeaftale

Udbuddet omhandler en rammeaftale på levering af konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Du kan læse mere om ordren her: Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet har i det seneste stykke tid anvendt SKI-konsulenter til at dække opgaven, efter den oprindelige rammeaftale er udløbet.

Ifølge Computerworlds oplysninger vil Energinet genudsende en ændret og rettet version af udbudsmaterialet i løbet af nogle dage.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Energinet til den pludselige tilbagetrækning af udbuddet til op mod 300 millioner kroner.

Læs Energinets forklaring her: Fejl i Excel-ark og ny plan for ansættelser: Derfor annullerer Energinet pludselig udbud til 300 millioner kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere