Artikel top billede

(Foto: / " ")

Læk: Her er de europæiske priser på Intels 9. generations processorer

Intels efterårskollektion af Core 9000 processorer er lige på trapperne med blandt andet otte-kernede Core i9 processorer til lavere pris.

Der er ikke længe til, at Intel vil løfte sløret for deres næste kollektion af processorer til mainstream-markedet. Står verserende rygter til troende, vil disse debutere den 1. oktober.

Hvad 9000-serien, kendt som Coffee Lake Refresh, vil byde på er allerede blevet rapporteret forrige uge, hvor det blev offentliggjort, at Intel vil introducere den otte kerner stærke Core i9-processorer til deres mainstream-platform.

Stærkeste kort i efterårets line-up bliver Core i9-9900K en octa-core med 16 regnetråde fulgt af Core i7-9700K octa-core med 8 regnetråde, og en billigere Core i5-9600K med 6 kerner og regnetråde. De maksimale frekvenser på henholdsvis 5,0 GHz, 4,9 GHz og 4,6 GHz med mulighed for overclocking.

Flere europæiske e-butikker kan i denne uge indikere, hvad priserne bliver på den nye kollektion. Det skriver Tomshardware.

Se også: Intel løfter sløret: Giver smugkig på selskabets første grafikkort i 20 år

Hos franske PC21.fr lyder prisen på topmodellen på 433 euro, mens italienske Informaticazone.it peger på en pris på 459 euro og tjekkiske Alza.cz vil tage 11.660 tjekkiske koruna for Core i9-9900K processoren.

Omsat til danske kroner svarer det til en snitpris på 3.340 kroner.

Ud fra de foreløbige priser, vil de billigere Core i7-9700K og Core i5-9600K processorer løbe op i snitpriser på henholdsvis 2.610 og 1.720 kroner.

Bemærk, at priserne som mediet har indsamlet er uden moms, hvorfor danske forbrugere må regne med at lægge 25 procent til regningen.

Til serien agter Intel også at introducere syv øvrige processorer med lavere specifikationer og givetvis lavere priser.

Du kan læse alt om den forventede Core 9000-serie i Computerworlds tidligere dækning her.

Se også: Ny Intel-superprocessor lover rå regnekraft i store mængder: Nu får du 59 procent mere performance til din bærbare




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere