Artikel top billede

Eksplosiv cloud-udvikling: Så meget vil markedet vokse i løbet af det kommende år

Cloud-markedet oplever eksplosiv vækst i disse år. Og den hastige udvikling kommer til at fortsætte. Det vurderer analysevirksomheden Gartner.

Horder af virksomheder søger i disse år mod skyen.

Det er ingen hemmelighed. Og udviklingen lader sig også tydeligt måle, kan man se, når man betragter, hvordan markedet udvikler sig.

Allerede sidste år spåede Gartner, at markedet i år ville vokse med 21 procent, og den vilde udvikling fortsætter.

Læs mere her: TDC satser stort på cloud computing: "Cloud skal udgøre en betragtelig del af forretningen fremadrettet"

Analysevirksomheden har kigget sine forudsigelser for fremtiden og cloud-prognosen ser lys ud.

Gartner skriver således i sit varsel for de kommede år, at markedet bliver ved med at stige.

Næste år vil markedet i følge Gartner stige med 17.3 procent til en samlet værdi på 206,2 milliarder dollar.

Det er dog blot det første skridt på vejen. Frem mod 2021 vil markedets værdi forøges til 278 milliarder dollar, så der bliver noget af slås om for leverandørerne, der allerede i dag ivrigt høster kunder blandt de mange cloud-parate.

Læs mere her: Her er historien bag TDC's cloud-komet Cloudeon: Det hele begyndte med en stor aftale med Coop - og siden er det gået over stok og sten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere