Artikel top billede

Eksplosiv cloud-udvikling: Så meget vil markedet vokse i løbet af det kommende år

Cloud-markedet oplever eksplosiv vækst i disse år. Og den hastige udvikling kommer til at fortsætte. Det vurderer analysevirksomheden Gartner.

Horder af virksomheder søger i disse år mod skyen.

Det er ingen hemmelighed. Og udviklingen lader sig også tydeligt måle, kan man se, når man betragter, hvordan markedet udvikler sig.

Allerede sidste år spåede Gartner, at markedet i år ville vokse med 21 procent, og den vilde udvikling fortsætter.

Læs mere her: TDC satser stort på cloud computing: "Cloud skal udgøre en betragtelig del af forretningen fremadrettet"

Analysevirksomheden har kigget sine forudsigelser for fremtiden og cloud-prognosen ser lys ud.

Gartner skriver således i sit varsel for de kommede år, at markedet bliver ved med at stige.

Næste år vil markedet i følge Gartner stige med 17.3 procent til en samlet værdi på 206,2 milliarder dollar.

Det er dog blot det første skridt på vejen. Frem mod 2021 vil markedets værdi forøges til 278 milliarder dollar, så der bliver noget af slås om for leverandørerne, der allerede i dag ivrigt høster kunder blandt de mange cloud-parate.

Læs mere her: Her er historien bag TDC's cloud-komet Cloudeon: Det hele begyndte med en stor aftale med Coop - og siden er det gået over stok og sten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere