Artikel top billede

Google+ fik dødsdom i december: Nu ligger tidplanen for henrettelsen parat

Frem mod april afliver Google sit sociale medie Google+. Tidligere har kun måneden ligget fast, men nu har tech-virksomheden frigivet en tidsplan for, hvordan man tænker sig at lukke det sociale medie ned.

I oktober blev det offentliggjort, at Google lukker det sociale medie Google+. Det skete efter et massivt datalæk.

Dengang blev det bestemt, at mediet skulle lukkes ned engang i april i år, men nu er Google blevet endnu mere konkret.

Det skriver The Verge.

Google har nemlig frigivet en tidslinje, der leder mod det sociale medies endeligt.

Fra den 4. februar er det slut med at oprette nye profiler, events eller grupper på Google +

Derudover så lukker bliver kommentarer afgivet på Blogger via Google+ fjernet samme dag, mens kommentarer på andre sider vil være slettet den 7 marts. Endeligt forventer Google at alle kommentarer på websider afgivet via Google+ vil være slettet den 2. april.

Læs mere her: Google lukker socialt medie før tid efter kæmpe datalæk: 100 gange mere omfattende end første læk i oktober

Samme dag sletter Google data fra diverse konti. Det betuder, at billeder og videoer mv. fra dine album eller dine siders album vil forsvinde.

Det kommer dog til at tage nogle måneder og slette al data fra det sociale medie. Derfor vil der fortsat være en del af det, der er synligt i den kommende tid. Så hvis du skal nå at redde noget indhold fra din profil, så er det ved at være nu, at du skal trække din data til dig.

Det blev dermed til knap otte år for det sociale medie, der skulle tage kampen op med Facebook, før det nu bliver endeligt lagt i graven.

Læs mere her: Google-chefs afsked skaber rygter: Er de ved at slagte Google+?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere