Artikel top billede

Nedtællingen er begyndt: Om godt en måned vil den første foldbare 5G-smartphone kunne købes i Danmark

Teknologientusiaster kan se frem til snart at få den foldbare Samsung Galaxy Fold mellem fingrene.

Den sydkoreanske tech-gigant Samsungs første bud på en foldbar smartphone, Galaxy Fold, nærmer sig det de danske telehylder. Det skriver netmediet Techradar.

Om godt en måned, 3. maj, går det løs herhjemme efter at mobil/tablethybriden får amerikansk debut 26. april.

Danmark bliver et blandt de første 15 lande på kloden, hvor telefonen bliver tilgængelig, hvilket samtidig vil gøre Samsung Galaxy Fold til den første 5G-kapable telefon på det danske marked.

Den officielle debutpris lyder på 2000 euro, hvilket vil svare til omkring 15.000 danske kroner herhjemme. Samsung vil dog inkludere et dedikeret kevlar-cover med mobilen, samt et sæt fuldt trådløse ’Galaxy Buds’ hovedtelefoner og et års Samsung Care+ garanti.

Ejere af Samsungs kommende Galaxy Fold kan se frem til at få en smartphone med to skærme: Et kompakt 4,6 tommers display til enhåndsbetjening, samt et sammenklappeligt display, der strækker sig over 7,3 tommer.

Se også: Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr

Inde i enheden finder man samme maskineri som i Samsungs nyeste Galaxy S10+ topmobil og dets trippelkamera, om end med et skud steroider i form at 12gb RAM og 512gb lagerplads.

Ud over det danske og amerikanske marked, vil Samsung Galaxy Fold debutere i følgende europæiske lande: Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Italien, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

På sigt vil Samsungs højteknologiske enhed duellere med en lignende enhed fra Huawei, Mate X, som dog spås til først at få salgsdebut en gang i andet halvår 2019.

Læs også: Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere