Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Nedtællingen er begyndt: Om godt en måned vil den første foldbare 5G-smartphone kunne købes i Danmark

Teknologientusiaster kan se frem til snart at få den foldbare Samsung Galaxy Fold mellem fingrene.

Den sydkoreanske tech-gigant Samsungs første bud på en foldbar smartphone, Galaxy Fold, nærmer sig det de danske telehylder. Det skriver netmediet Techradar.

Om godt en måned, 3. maj, går det løs herhjemme efter at mobil/tablethybriden får amerikansk debut 26. april.

Danmark bliver et blandt de første 15 lande på kloden, hvor telefonen bliver tilgængelig, hvilket samtidig vil gøre Samsung Galaxy Fold til den første 5G-kapable telefon på det danske marked.

Den officielle debutpris lyder på 2000 euro, hvilket vil svare til omkring 15.000 danske kroner herhjemme. Samsung vil dog inkludere et dedikeret kevlar-cover med mobilen, samt et sæt fuldt trådløse ’Galaxy Buds’ hovedtelefoner og et års Samsung Care+ garanti.

Ejere af Samsungs kommende Galaxy Fold kan se frem til at få en smartphone med to skærme: Et kompakt 4,6 tommers display til enhåndsbetjening, samt et sammenklappeligt display, der strækker sig over 7,3 tommer.

Se også: Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr

Inde i enheden finder man samme maskineri som i Samsungs nyeste Galaxy S10+ topmobil og dets trippelkamera, om end med et skud steroider i form at 12gb RAM og 512gb lagerplads.

Ud over det danske og amerikanske marked, vil Samsung Galaxy Fold debutere i følgende europæiske lande: Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Italien, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

På sigt vil Samsungs højteknologiske enhed duellere med en lignende enhed fra Huawei, Mate X, som dog spås til først at få salgsdebut en gang i andet halvår 2019.

Læs også: Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere