Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Nedtællingen er begyndt: Om godt en måned vil den første foldbare 5G-smartphone kunne købes i Danmark

Teknologientusiaster kan se frem til snart at få den foldbare Samsung Galaxy Fold mellem fingrene.

Den sydkoreanske tech-gigant Samsungs første bud på en foldbar smartphone, Galaxy Fold, nærmer sig det de danske telehylder. Det skriver netmediet Techradar.

Om godt en måned, 3. maj, går det løs herhjemme efter at mobil/tablethybriden får amerikansk debut 26. april.

Danmark bliver et blandt de første 15 lande på kloden, hvor telefonen bliver tilgængelig, hvilket samtidig vil gøre Samsung Galaxy Fold til den første 5G-kapable telefon på det danske marked.

Den officielle debutpris lyder på 2000 euro, hvilket vil svare til omkring 15.000 danske kroner herhjemme. Samsung vil dog inkludere et dedikeret kevlar-cover med mobilen, samt et sæt fuldt trådløse ’Galaxy Buds’ hovedtelefoner og et års Samsung Care+ garanti.

Ejere af Samsungs kommende Galaxy Fold kan se frem til at få en smartphone med to skærme: Et kompakt 4,6 tommers display til enhåndsbetjening, samt et sammenklappeligt display, der strækker sig over 7,3 tommer.

Se også: Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr

Inde i enheden finder man samme maskineri som i Samsungs nyeste Galaxy S10+ topmobil og dets trippelkamera, om end med et skud steroider i form at 12gb RAM og 512gb lagerplads.

Ud over det danske og amerikanske marked, vil Samsung Galaxy Fold debutere i følgende europæiske lande: Belgien, Finland, Frankrig, Holland, Italien, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

På sigt vil Samsungs højteknologiske enhed duellere med en lignende enhed fra Huawei, Mate X, som dog spås til først at få salgsdebut en gang i andet halvår 2019.

Læs også: Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere