Artikel top billede

Den danske gamer-gigant Steelseries kan være på vej mod et miliard-salg

Steelseries der er stiftet Jacob Wolff-Petersen kan være på mod vej mod et salg i milliard-klassen, og en dansk køber står muligvis allerede klar.

Den danske producent af gaming-udstyr Steelseries forbereder sig på et salg, og prisskiltet kan lyde på op mod en halvanden milliard kroner.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Det er kapitalfonden L Catterton, der sidder på aktiemajoriteten i Steelseries, som ifølge Finans nu ønsker at sælge sine aktier.

En mulig køber er ifølge Finans den danske producent høreapperater GN Store Nord, der i forvejen også ejer hovedtelefon-producenten Jabra.

Steelseries er stiftet af danske Jacob Wolff-Petersen, der stadigvæk ejer 30 procent af selskabet, og han er afklaret med, at kapitalfonden L Catterton snart kan beslutte sig for at afhænde selskabet.

"Det er logikken i en kapitalfond, at de ikke er langsigtede ejere. Om jeg selv vil være med efter et salg, handler meget om, hvem der bliver de nye majoritetsejere," siger Jacob Wolff-Petersen til Finans.

I 2018 omsatte Steelseries for lidt over en milliard kroner.

Læs også: Inspiration: Her er 13 glimrende gamer-gaver til de spilleglade
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere