Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Den danske gamer-gigant Steelseries kan være på vej mod et miliard-salg

Steelseries der er stiftet Jacob Wolff-Petersen kan være på mod vej mod et salg i milliard-klassen, og en dansk køber står muligvis allerede klar.

Den danske producent af gaming-udstyr Steelseries forbereder sig på et salg, og prisskiltet kan lyde på op mod en halvanden milliard kroner.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

Det er kapitalfonden L Catterton, der sidder på aktiemajoriteten i Steelseries, som ifølge Finans nu ønsker at sælge sine aktier.

En mulig køber er ifølge Finans den danske producent høreapperater GN Store Nord, der i forvejen også ejer hovedtelefon-producenten Jabra.

Steelseries er stiftet af danske Jacob Wolff-Petersen, der stadigvæk ejer 30 procent af selskabet, og han er afklaret med, at kapitalfonden L Catterton snart kan beslutte sig for at afhænde selskabet.

"Det er logikken i en kapitalfond, at de ikke er langsigtede ejere. Om jeg selv vil være med efter et salg, handler meget om, hvem der bliver de nye majoritetsejere," siger Jacob Wolff-Petersen til Finans.

I 2018 omsatte Steelseries for lidt over en milliard kroner.

Læs også: Inspiration: Her er 13 glimrende gamer-gaver til de spilleglade
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere