Artikel top billede

Nvidia udsender vigtig sikkerhedsopdatering: Høj-risiko sårbarhed fundet

Grafikkortproducenten Nvidia opdager tre sikkerhedstrusler i deres grafikkort-drivere.

Den ledende producent af grafikkort-komponenter, Nvidia, offentliggør en sikkerhedsopdatering som skal rette op på tre fundne sårbarheder.

Blandt de tre sikkerhedstrusler er den mest graverende døbt ’CVE-2019-5675’, og kan, potentielt udsætte brugere af Nvidia-grafikkort for en såkaldt ’denial of service’ sårbarhed samt læk af personoplysninger.

Det skriver sikkerhedsmediet threatpost.com som oplyser at fejlen har en CVSS trussel-score på 7,7, svarende til en høj-risiko sårbarhed.

Dertil kommer sårbarhederne CVE-2019-5676 og CVE-2019-5677 som henholdsvis udsætter brugerne for at skulle eskalere systemrettigheder og et ’denial of service’.

Fejlen er at finde i Nvidias grafik-drivers ’kernel’, og kræver, at brugerne henter den seneste sikkerhedspatch fra Nvidia for at adressere fejlen.

Nvidia råder brugere af både GeForce, NVS og Quadro grafikkort at hente og installere seneste opdatering fra deres hjemmeside.

Til enkelte kort vil sikkerhedsopdateringen først være tilgængelig fra uge 19 og uge 20.

Se også: Nvidias nyeste grafikkort er knaldbillig - men meget er sparet væk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere