Reboot-konference 2004 lagt i graven

Den danske konference for internetbranchen, Reboot, er aflyst for i år, fordi grundlæggeren har for travlt med andre ting. Men Thomas Madsen-Mygdal mener stadig, at konferencen er relevant og satser på at være tilbage i 2005.

Der bliver ingen fest for internetbranchen denne sommer. Hoveddrivkraften bag Reboot-konferencen, Thomas Madsen-Mygdal, har haft for travlt med job og familie, men forventer at være tilbage i 2005.

Dermed bliver Reboot-konferencen, der i 2001 samlede 1.700 og sidste år en udvalgt skare på 250 mennesker i et medborgerhus, ikke en realitet i det, der ville have været konferencens syvende år.

- Jeg ville ønske, der var en flot professionel forklaring, men det handler om, at jeg ikke har haft tid. Jeg kan ikke længere få arrangementet op at stå ved at knokle løs på det i tre måneder, og Reboot har altid taget udgangspunkt i mit personlige engagement, siger Thomas Madsen-Mygdal, stifteren bag Reboot.

Vender tilbage

Han har i stedet haft travlt med en række konsulentopgaver samt opstart af en ny virksomhed, som han håber at løfte sløret for i efteråret.

Trods det, at der ikke bliver en Reboot i 2004, afviser Thomas Madsen-Mygdal, at konceptet lægges i graven efter seks konferencer siden 1998 ? hvor Thomas Madsen Mygdal i øvrigt var 20 år gammel.

- Vi håber på at være tilbage engang i foråret 2005. På mange måder er det mere relevant end nogensinde, for der sker flere og flere spændende ting, som vi allerede snakkede om for nogle år siden, siger han.

De spændende ting er blandt andet udbredelsen af blogging, som eksempelvis har gjort en række af it-branchens store navne mere tilgængelige for fans og interesserede ? uden at de behøver løse billet til en konference som Reboot.

Fysisk møde

Alligevel mener Thomas Madsen-Mygdal ikke, at det personlige møde blandt ligesindede teknologi-interesserede har mistet sin relevans.

- Jeg tror faktisk, det fysiske møde vil få større betydning, men nu bliver det tit mere en fortsættelse af samtaler, man allerede har sat i gang, siger han.

Thomas Madsen-Mygdal har ikke som succeskriterium, at Reboot - der engang blev omtalt som webbranchens årlige fridag - igen når op på firecifrede deltagerantal og massiv pressedækning. Han vil hellere have en mindre skare, som fokuserer på innovation.

- Medierne kaldte det jo bare en fest, men der var jo også meget boble-journalistik i de dage. Men det var da en sjov proces og skægt at se det blive til en kulturbegivenhed, siger han.

2.000 deltagere

Dermed det ikke uden en vis nostalgi, at han tænker tilbage til dengang i 2000, hvor 2.000 mennesker fyldte Torpedohallen på Christianshavn, et helt råt lokale uden el og indlagt vand.

- Noget af det virker da helt vildt i bakspejlet, men det virkede meget naturligt dengang. Men jeg er stolt over, at vi i 2002 og 2003 fik drejet det over i den rigtige retning og igen fokuserede på innovation, siger Thomas Madsen-Mygdal.

Derfor forventer han heller ikke mere end et par hundrede deltagere, når der engang bliver en Reboot 7.0.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere