Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Nu vil Apple hjælpe kineserne med at udvikle apps

En ny satsning skal overbevise kinesiske app-udviklere om, at de skal udvikle til Apples platforme.

USA og Kina er i disse måneder kastet ud i en handelskrig.

Men det afholder ikke Apple fra at pleje det store kinesiske marked, og nu har Apple ifølge nyhedsbureauet Reuters startet et app-udviklingsprogram i den kinesiske storby Shanghai.

Med programmet ønsker Apple at hjælpe kinesiske app-udviklere med at bygge apps, og dermed forsøger Apple ifølge Reuters at styrke sin service-forretning i Kina.

Apples har gennem den seneste tid øget sin satsning på sin service-forretning, der blandt andet inkluderer App Store, iCloud og streamingtjenesten Apple Music.

Det sker blandt andet som en reaktion på en aftagende vækst iPhone salget. En tendens der også ses på det kinesiske marked

Ifølge Apple er der allerede i dag 2,5 millioner udviklere i Kina, der udvikler apps til Apples platforme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere