Artikel top billede

Esports-succesen Astralis solgt for stort millionbeløb

Esportsholdene Astralis og Origin er blevet solgt i en stor millionhandel, og de overgår nu til en ny ejerkreds, der består af danske erhvervs- og sportsfolk.

Det to danske esportshold Astralis og Origin skifter ejerkreds, som led i en handel til en anslået værdi på mellem 10 til 15 millioner euro (75 og 112 millioner kroner). Det skriver TV2 Nyhederne.

De to danske e-sportshold Astralis og Origin har indtil nu været ejet af selskabet RFRSH Entertaintment, der er stiftet af Nikolaj Nyholm og Jakob Lund Kristensen.

Men nu overgår både Astralis og Origin ifølge TV2 nu til en ny ejerkreds. Nikolaj Nyholm og Jakob Lund Kristensen indgår også i den nye ejerkreds, men de to stiftere får ifølge TV2 selskab af en række endnu unavngivne danske erhvervsfolk og sportsfolk.

Skulle adskilles fra turneringsformat

RFRSH driver også turneringsformatet Blast, som Astralis og Origin konkurrerer i, og ifølge Nikolaj Nyholm er en del af formålet med salget at adskille e-sportsholdene fra turneringsformatet.

“Det har været en længere proces. Vi har hele tiden vist, at vi på et tidspunkt skulle separere Astralis og også søsterholdet Origen fra BLAST-turneringsformatet, som RFRSH driver,” siger Nikolaj Nyholm til TV2.

Nikolaj Nyholm er et kendt navn i den danske it- og iværksætter-verden.

Han har blandt andet været partner i venturekapital-selskabet Sunstone Capital, og før det var han med til at stifte fotogenkendelsestjeneste Polar Rose, der i 2010 blev solgt til Apple for 29 millioner dollar.

Læs også: Reportage: 12.000 tændte fans fyldte Royal Arena for at se Astralis spille CS:GO
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.