Artikel top billede

(Foto: Astralis)

Esports-succesen Astralis solgt for stort millionbeløb

Esportsholdene Astralis og Origin er blevet solgt i en stor millionhandel, og de overgår nu til en ny ejerkreds, der består af danske erhvervs- og sportsfolk.

Det to danske esportshold Astralis og Origin skifter ejerkreds, som led i en handel til en anslået værdi på mellem 10 til 15 millioner euro (75 og 112 millioner kroner). Det skriver TV2 Nyhederne.

De to danske e-sportshold Astralis og Origin har indtil nu været ejet af selskabet RFRSH Entertaintment, der er stiftet af Nikolaj Nyholm og Jakob Lund Kristensen.

Men nu overgår både Astralis og Origin ifølge TV2 nu til en ny ejerkreds. Nikolaj Nyholm og Jakob Lund Kristensen indgår også i den nye ejerkreds, men de to stiftere får ifølge TV2 selskab af en række endnu unavngivne danske erhvervsfolk og sportsfolk.

Skulle adskilles fra turneringsformat

RFRSH driver også turneringsformatet Blast, som Astralis og Origin konkurrerer i, og ifølge Nikolaj Nyholm er en del af formålet med salget at adskille e-sportsholdene fra turneringsformatet.

“Det har været en længere proces. Vi har hele tiden vist, at vi på et tidspunkt skulle separere Astralis og også søsterholdet Origen fra BLAST-turneringsformatet, som RFRSH driver,” siger Nikolaj Nyholm til TV2.

Nikolaj Nyholm er et kendt navn i den danske it- og iværksætter-verden.

Han har blandt andet været partner i venturekapital-selskabet Sunstone Capital, og før det var han med til at stifte fotogenkendelsestjeneste Polar Rose, der i 2010 blev solgt til Apple for 29 millioner dollar.

Læs også: Reportage: 12.000 tændte fans fyldte Royal Arena for at se Astralis spille CS:GO
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere