Artikel top billede

Uber i ny app-satsning: Skal forbinde virksomheder med vikarer

Amerikanske Uber har netop lanceret en ny app, der forbinder virksomheder, som har huller i vagtskemaet med vikarer, der vil tjene en ekstra skilling.

Indtil videre har Uber forbundet bilejere med plads på bagsædet med folk, der har brug for at komme fra A til B.

Men nu tager det deleøkonomiske gigantselskab fat i en ny gren af samme stamme, der har fået navnet Uber Works.

I fremtiden skal det være muligt at udbyde arbejdsopgaver i selskabets nye app, hvor folk kan tilbyde deres hjælp mod betaling.

Det skriver Reuters.

Den nye tjeneste skal hjælpe virksomheder med at fylde hullerne i vagtskemaet. Det er blandt andet rettet mod selskaber, der til tider oplever stigende efterspørgsel eller generelt har en høj medarbejderomsætning, hvor det kan være svært at finde tilstrækkeligt med arbejdskraft.

Uber skriver i et blogopslag, at tjenesten blandt andet henvender sig til virksomheder, der skulle få brug for en ekstra kok, lagerarbejder, rengøringsassistent eller event-personale.

Læs også:Uber med indrømmelse før gigantisk børsnotering: Vores selvkørende biler har lange udsigter

Indtil videre er appen kun tilgængelig i den amerikansk by Chicago i delstaten Illinois.

"Uber Works har en menu, hvor vi direkte forbinder virksomheder såsom restauranter for at hjælpe dem med at fylde ledige vagter," fortalte en talsperson fra Uber til Reuters.

Det er muligt i den nye app at se detaljeret information omkring vagterne, som folk skulle være interesseret i. Information om løn, lokation, kompetencer og eventuel påklædning.

Derudover registreres arbejdstiden også, hvor arbejderene kan tjekke ind og ud af vagterne samt registere pauser, fremgår det af blogopslaget.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere