Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Tysk finans-komet investerer millioner i fremadstormende dansk it-selskab

Den tyske finans-komet Nicolas Wittenborn investerer millioner af kroner i danske Reflectly.

Den tyske investor Nicolas Wittenborn investerer et to-cifret millionbeløb i det danske app-selskab Reflectly, skriver Finans.

Avisen kalder tyskeren for et ‘finanstalent.’

Reflectly-stifter Jakob Brøgger-Mikkelsen siger til avisen, at beløbet er givet på en værdiansættelse af selskabet på et tre-cifret millionbeløb.

“Han [Nicolas Wittenborn, red] er blevet kendt for den her type produkter, så han sidder på en knowhow, som er ekstremt værdifuld for os. Han har investeret i flere af de allerstørste, og så har vi det virkelig godt med ham. Vi har talt med ham i lang tid og er blevet venner med ham, så han er den helt rigtige for os,” siger han til avisen.

Reflectly blev stiftet i 2017 og har over det seneste år 10-doblet antallet af brugere til nu omkring seks millioner.

Appen er en dagbog baseret på notater ud fra spørgsmål, som appen formulerer.

Jakob Brøgger-Mikkelsen siger til avisen, at selskabet omsætter for ‘flere millioner kroner om dagen.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.