Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Tysk finans-komet investerer millioner i fremadstormende dansk it-selskab

Den tyske finans-komet Nicolas Wittenborn investerer millioner af kroner i danske Reflectly.

Den tyske investor Nicolas Wittenborn investerer et to-cifret millionbeløb i det danske app-selskab Reflectly, skriver Finans.

Avisen kalder tyskeren for et ‘finanstalent.’

Reflectly-stifter Jakob Brøgger-Mikkelsen siger til avisen, at beløbet er givet på en værdiansættelse af selskabet på et tre-cifret millionbeløb.

“Han [Nicolas Wittenborn, red] er blevet kendt for den her type produkter, så han sidder på en knowhow, som er ekstremt værdifuld for os. Han har investeret i flere af de allerstørste, og så har vi det virkelig godt med ham. Vi har talt med ham i lang tid og er blevet venner med ham, så han er den helt rigtige for os,” siger han til avisen.

Reflectly blev stiftet i 2017 og har over det seneste år 10-doblet antallet af brugere til nu omkring seks millioner.

Appen er en dagbog baseret på notater ud fra spørgsmål, som appen formulerer.

Jakob Brøgger-Mikkelsen siger til avisen, at selskabet omsætter for ‘flere millioner kroner om dagen.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere