Artikel top billede

(Foto: Photo by Austin Distel on Unsplash)

Er du projektleder? Så har vi fundet 10 spændende stillinger til dig

Vi har fundet 10 it-projektleder-stillinger, der er ledige netop nu.

I denne uge har vi fokus på stillinger i projektleder stillinger i hele Danmark. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger.

Hver uge bringer vi her på Computerworld et udvalg af helt friske stillinger.

Vi håber du finder noget, der frister.

Koncern IT, Region Sjælland søger Erfarne og proaktive IT-projektledere, Ringsted

Har du erfaring med it-projektledelse og har du lyst til at arbejde i et dynamisk og udviklende miljø? Så søger vi netop nu projektledere med forskellige profiler, henholdsvis tekniske og kliniske.

Din primære arbejdsopgave bliver at udføre professionel og engageret projektledelse af it-projekter, men også at gennemføre analyser, udbud og udarbejde beslutningsgrundlag mm. Du kan med succes gennemføre enten tekniske IT-projekter eller kliniske rettede projekter til regionens sygehuse

Vi har en voksende portefølje af it-projekter af meget forskellig karakter. Vi mangler bl.a. projektledere med teknisk indsigt til udbygningen af Universitets Sygehuset Køge samt til vores Informationssikkerhedsprogram. Den kliniske profil vil være i relation til organisatorisk implementering af vores klinisk rettede projekter som implementeres på regionens sygehuse.

Læs hele annoncen her.

Capgemini søger Projektleder med sundheds-it-erfaring, Aarhus

Vi søger en erfaren it-projektleder til Bookplan-teamet i Aarhus, som vil være med at til lede udvikling og leverance af verdens førende planlægnings- og bookingløsning til hospitaler. På Bookplan vil du blive udfordret, og din indsats får stor betydning for patienter, læger og sygeplejersker på alle sygehusene i 3 ud af landets 5 regioner.

Bookplan udvikles og implementeres af et team på 45 dygtige og engagerede medarbejdere, som er mere end klar til at byde dig velkommen. Bookplan-teamet arbejder som en moden, åben og agil produktorganisation, hvor kundetilfredshed og håndværket er i fokus.

Som projektleder får du en central rolle på Bookplan, hvor du vil du opnå tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere. Din primære opgave vil være at sikre, at vores projekter leveres til både tiden, budgettet og den ønskede kvalitet for at sikre vores kunders fulde tilfredshed.

Læs hele annoncen her.

Tieto søger Senior Projektleder (”Delivery Manager”), Holte

Brænder du for digitalisering, projekt- og programledelse, og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.

Du er en erfaren projekt- eller programleder (senior niveau) med en stærk kommerciel og kontraktuel forståelse, og har succesfuldt arbejdet med implementering af forretningsnære it-løsninger fra leverandørsiden. Du motiveres af at opnå gode kunderelationer og høj kundetilfredshed, og trives i spændingsfeltet mellem den daglige leverancestyring, økonomi- og kontraktstyring, og den langsigtede forankring af kundeplaner og kundeudvikling. Du tilbydes en ledende rolle i et stærkt leveranceteam, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen.

Vi søger de bedste i branchen – og hos os vil du være en del af et professionelt team med fokus på vækst og udvikling. Vi er ihærdige og professionelle med plads til smil, humor og god stemning.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger Scrum Master/Teknisk Projektleder, Aarhus

- du får indflydelse på gennemførelsen af spændende internationale projekter

Til vores kunde Cryptomathic søger vi en dedikeret Scrum Master/Teknisk Projektleder, der vil få ansvaret for et team af udviklere samt agere som Scrum Master for teamet i det daglige.

Du får et udfordrende job, hvor du som projektleder skal facilitere hele den agile proces for et team bestående af 4-8 softwareudviklere. Der er 5-6 teams på kontoret i Aarhus, som arbejder agilt efter Scrum og Kanban. Projekterne er normalt relativt korte (6-9 måneder).

Du får ansvaret for at dit team fungerer optimalt, således at opgaverne bliver løst planmæssigt. Du bliver den, projektdeltagerne går til i det daglige, og har fokus på at den enkelte trives og udvikles.

Du vil som projektleder være i kontakt med Cryptomathics udenlandske salgskontorer, og i nogle projekter vil der også være direkte kundekontakt.

Læs hele annoncen her.

Aarhus kommune søger Projektleder med IT-teknisk profil til Fælles Service i Borgmesterens Afdeling, Aarhus C

Vi søger en dygtig projektleder med en IT-teknisk profil til at hjælpe Aarhus Kommune med at få udviklet kommunens brugerstyring og master data management.

Konkret skal projektlederen arbejde indenfor kommunens brugerstyringsprogram. Programmet omhandler grundlæggende effektivisering af brugerstyringsprocessen i Aarhus Kommune, herunder udvikling af automatiseret adgangsstyring til kommunens systemer. Projektet er i en god udvikling men har brug for at få tilført yderligere projektlederressourcer. Der er tale om et højt profileret projekt, som har en bred interesse og opbakning i kommunen

Projektlederen skal indgå i projektorganiseringen og medvirke i samarbejde med projektteamet til at sikre, at projektets enkeltdele kommer i mål. Projektlederen skal styre arbejdsgrupper og medvirke i implementeringsprocesser i forhold til autoritative organisationsdata, GAP-analyse i forhold til eksisterende brugerstyring og design af og implementering af den fremtidige arkitektur for brugerstyringen i Aarhus Kommune.

Læs hele annoncen her.

Vejdirektoratet søger senior projektleder til højt profileret asset management projekt, Fløng

Har du mod og evner til at stå i spidsen for et stort transformationsprojekt vedr. fremtidens asset management for statens veje?

Vejdirektoratet har fortsat stigende fokus på at udnytte nye digitale muligheder og har opstillet et målbillede for forretningsmæssige ambitioner inden for digitalisering. Ét af vores fokusområder er digital understøttelse af asset management for statens vejnet.

Vi søger derfor en ny kollega med erfaring i ledelse af digitaliseringsprojekterer, der som den første opgave skal sikre, at vores flerårige asset management projekt kommer flot i mål.

Du er en erfaren projektleder med en velfunderet værktøjskasse. Du har en relevant videregående uddannelse suppleret med en projektlederuddannelse og evt. certificering som eksempelvis PMP, PMI-APC, IPMA, PRINCE2. Du har erfaring med agile metoder og har anvendt disse i praksis. Det anses for en fordel, hvis du har erfaringer med Statens IT projektmodel og risikovurdering i Statens IT-råd samt gennemførelse af EU/offentlige udbud og leverandørstyring.

Læs hele annoncen her.

Convision søger Senior IT Project Manager, København

TDC Group IT is looking for enthusiastic and skilled Senior Project Managers with a passion for Telco and IT to join us on our exciting Fiber journey.

We are a strong, dynamic and passionate team of Program and Project Managers, IT architects and Specialists who are on a mission to support TDC’s fiber strategy: Building fiber for all of Denmark.

Your primary responsibilities are to end-to-end own, drive and successfully execute on our portfolio of projects in our Fiber Lab Program. You will be responsible for IT-deliverables that support benefits realization on portfolio investments (Fiber Lab) as well as KPI’s and fulfilment. Based on your business acumen, you will also perform analysis of business needs and goals as well as linking business requirements with possible IT solutions. You will be working in close collaboration with your team in an agile, incremental context where the focus is kept on delivering high-quality content and reaching our ambitious goals.

A considerable part of the job will be to ensure alignment with your different internal and external stakeholders at any time. You should have great communication skills and be able to report and align across different layers of the organization – from project team members to our executives. Moreover, you will be managing multicultural teams as a part of your daily operations and you will be removing impediments or guiding the team to impediments.

Læs hele annoncen her.

Cloud Mission søger ITSM Proces-specialist, Lyngby

Vil du være en del af en ny bølge - hvor Microsoft-teknologi benyttes til orkestrering af ITSM-processer?

ITSM Company er toneangivende i udvikling af ITSM-standardløsninger til Microsoft Teams og SharePoint, hvor løsningen ITSM360 er den førende ITSM-løsning til Microsoft-teknologistakken.

ITSM Company (en del af Cloud·Mission-gruppen) er en Microsoft Partner med fokus på ITSM og IT-Governance. Med hovedkontor i Lyngby og datterselskaber i Litauen og Indien har vi på få år skabt stærke internationale resultater med vores egenudviklede ITSM360-løsning.

For at forsætte vores ambitiøse udvikling har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, som har løst til at gøre en forskel, og som har talent inden for Microsoft cloud-eco-systemet og ITSM-processer.

De primære arbejdsopgaver i temaet er projektledelse og implementering af ITSM360-løsningen, og rådgivning omkring optimering/effektivisering/automatisering af processer med ITSM360.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank. Hvis du ønsker at se alle ledige projektlederstillinger på it-jobbank lige nu, så klik her.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu