Artikel top billede

Drastisk fald i salget af iPhones i Kina: Går tilbage med 35 procent

Der var korte køer foran Apple-butikkerne i Kina, da den nye iPhone 11 blev lanceret. I november måned faldt antallet af Apples telefoner, der sendes til Kina, med hele 35 procent.

Der rapporteres om korte køer foran Apple-forretningerne i Kina, da den nyeste iPhone-model blev lanceret sidste måned.

I november faldt antallet af iPhones, der blev sendt til Kina, med 35 procent i forhold til samme periode sidste år.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters, på baggrund af en rapport fra Credit Suisse.

Den verserende handelskrig mellem Kina og USA, hvor landene skiftevis har pålagt hinanden straftold på tonsvis af produkter, ser ud til at have ramt Apple og lagt en dæmper på kinesernes begejstring for at investere i den nye iPhone 11.

Læs også: USA's totalforbud mod Huawei forlænges for tredje gang: Men det kinesiske selskab tillægger det "ikke særlig stor betydning"

Da den nye telefon blev lanceret i november, måtte de kinesiske forbrugere betale mellem 10,5 og 12,5 procent mere for iPhone 11 Pro og Pro Max sammenlignet med priserne i USA, skriver mediet.

I årets tredje kvartal sank Apples markedsandel i Kina på smartphone-markedet fra syv til 5 procent.

Samtidig havde kinesiske Huawei medvind på hjemmemarkedet, hvor selskabet opnåede en rekordhøj markedsandel på 42 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere