Artikel top billede

Drastisk fald i salget af iPhones i Kina: Går tilbage med 35 procent

Der var korte køer foran Apple-butikkerne i Kina, da den nye iPhone 11 blev lanceret. I november måned faldt antallet af Apples telefoner, der sendes til Kina, med hele 35 procent.

Der rapporteres om korte køer foran Apple-forretningerne i Kina, da den nyeste iPhone-model blev lanceret sidste måned.

I november faldt antallet af iPhones, der blev sendt til Kina, med 35 procent i forhold til samme periode sidste år.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters, på baggrund af en rapport fra Credit Suisse.

Den verserende handelskrig mellem Kina og USA, hvor landene skiftevis har pålagt hinanden straftold på tonsvis af produkter, ser ud til at have ramt Apple og lagt en dæmper på kinesernes begejstring for at investere i den nye iPhone 11.

Læs også: USA's totalforbud mod Huawei forlænges for tredje gang: Men det kinesiske selskab tillægger det "ikke særlig stor betydning"

Da den nye telefon blev lanceret i november, måtte de kinesiske forbrugere betale mellem 10,5 og 12,5 procent mere for iPhone 11 Pro og Pro Max sammenlignet med priserne i USA, skriver mediet.

I årets tredje kvartal sank Apples markedsandel i Kina på smartphone-markedet fra syv til 5 procent.

Samtidig havde kinesiske Huawei medvind på hjemmemarkedet, hvor selskabet opnåede en rekordhøj markedsandel på 42 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.