Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

e-Boks er ramt af omfattende nedbrud for anden dag i træk: Alle services er nede

Alle e-Boks' services er nede, og derfor er det ikke muligt for danskerne at logge på digitale post. Det er anden dag i træk, at e-Boks er ramt af et omfattende nedbrud.

e-Boks er lagt ned for anden gang på to dage.

Det betyder, at danskerne ikke kan logge på tjenesten Digital Post.

Tirsdag morgen klokken 08:46 melder selskabet om driftsforstyrrelser, der har fået alle e-Boks' services lagt ned.

"Alle e-Boks services/login på e-Boks er stadig ikke tilgængelige.
Vi arbejder på at udbedre fejlen hurtigst muligt. Vi beklager de gener, det måtte medføre," lyder det i den seneste statusrapport fra selskabet klokken 09:45.

På e-Boks' hjemmeside fremgår det, at der i øjeblikket er problemer med at logge på e-Boks både via app og web.

"Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden," står der på forsiden.

Problemer to dage i træk

Det er omkring et døgn siden, at e-Boks meldte om tekniske problemer, der forårsagede driftsforstyrrelser på alle services.

Læs mere her: e-Boks ramt af kæmpe-nedbrud: Danskerne kan ikke tilgå Digital Post

Her var der ingen brugere, der kunne logge ind og tjekke post fra blandt andet arbejdsgivere og det offentlige. Nedbruddet varede mandag fra klokken 09:18 til 11:58, hvorefter alle services igen var tilgængelige.

Over weekenden meldte selskabet også om tekniske problemer, hvor borgerne kunne opleve problemer med at logge på tjenesten.

e-Boks håndterer den digitale post fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

e-Boks' tabte kampen om Digital Post

Selskabet, der blev stiftet i 2001, er ejet ligeligt af PostNord og Nets. Fra 2021 er det konsulenthuset Netcompany, der får opgaven om at håndtere tjenesten Digital Post, da selskabet vandt udbuddet foran e-Boks.

Det kan du læse mere om her: Sådan skal e-Boks rejse sig efter nederlag i kampen om Digital Post: "Vi mister en del af vores selvforståelse. Digital Post har altid været en del af vores natur"

e-Boks vil dog fortsætte med at drive postkassen for kommunikationen med private aktører, der eksempelvis sender lønsedler til borgerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"
Rådet for Digital Sikkerheds Henning Mortensen har haft armene oppe over hovedet siden igår. Micrsoft har lovet at holde alle europæiske brugeres cloud-placerede data i EU. Dog vil formanden gerne se hele udrulningens betingelser på skrift før festen.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.