Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

e-Boks er ramt af omfattende nedbrud for anden dag i træk: Alle services er nede

Alle e-Boks' services er nede, og derfor er det ikke muligt for danskerne at logge på digitale post. Det er anden dag i træk, at e-Boks er ramt af et omfattende nedbrud.

e-Boks er lagt ned for anden gang på to dage.

Det betyder, at danskerne ikke kan logge på tjenesten Digital Post.

Tirsdag morgen klokken 08:46 melder selskabet om driftsforstyrrelser, der har fået alle e-Boks' services lagt ned.

"Alle e-Boks services/login på e-Boks er stadig ikke tilgængelige.
Vi arbejder på at udbedre fejlen hurtigst muligt. Vi beklager de gener, det måtte medføre," lyder det i den seneste statusrapport fra selskabet klokken 09:45.

På e-Boks' hjemmeside fremgår det, at der i øjeblikket er problemer med at logge på e-Boks både via app og web.

"Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden," står der på forsiden.

Problemer to dage i træk

Det er omkring et døgn siden, at e-Boks meldte om tekniske problemer, der forårsagede driftsforstyrrelser på alle services.

Læs mere her: e-Boks ramt af kæmpe-nedbrud: Danskerne kan ikke tilgå Digital Post

Her var der ingen brugere, der kunne logge ind og tjekke post fra blandt andet arbejdsgivere og det offentlige. Nedbruddet varede mandag fra klokken 09:18 til 11:58, hvorefter alle services igen var tilgængelige.

Over weekenden meldte selskabet også om tekniske problemer, hvor borgerne kunne opleve problemer med at logge på tjenesten.

e-Boks håndterer den digitale post fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

e-Boks' tabte kampen om Digital Post

Selskabet, der blev stiftet i 2001, er ejet ligeligt af PostNord og Nets. Fra 2021 er det konsulenthuset Netcompany, der får opgaven om at håndtere tjenesten Digital Post, da selskabet vandt udbuddet foran e-Boks.

Det kan du læse mere om her: Sådan skal e-Boks rejse sig efter nederlag i kampen om Digital Post: "Vi mister en del af vores selvforståelse. Digital Post har altid været en del af vores natur"

e-Boks vil dog fortsætte med at drive postkassen for kommunikationen med private aktører, der eksempelvis sender lønsedler til borgerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere