Artikel top billede

e-Boks er ramt af omfattende nedbrud for anden dag i træk: Alle services er nede

Alle e-Boks' services er nede, og derfor er det ikke muligt for danskerne at logge på digitale post. Det er anden dag i træk, at e-Boks er ramt af et omfattende nedbrud.

e-Boks er lagt ned for anden gang på to dage.

Det betyder, at danskerne ikke kan logge på tjenesten Digital Post.

Tirsdag morgen klokken 08:46 melder selskabet om driftsforstyrrelser, der har fået alle e-Boks' services lagt ned.

"Alle e-Boks services/login på e-Boks er stadig ikke tilgængelige.
Vi arbejder på at udbedre fejlen hurtigst muligt. Vi beklager de gener, det måtte medføre," lyder det i den seneste statusrapport fra selskabet klokken 09:45.

På e-Boks' hjemmeside fremgår det, at der i øjeblikket er problemer med at logge på e-Boks både via app og web.

"Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet og beklager ulejligheden," står der på forsiden.

Problemer to dage i træk

Det er omkring et døgn siden, at e-Boks meldte om tekniske problemer, der forårsagede driftsforstyrrelser på alle services.

Læs mere her: e-Boks ramt af kæmpe-nedbrud: Danskerne kan ikke tilgå Digital Post

Her var der ingen brugere, der kunne logge ind og tjekke post fra blandt andet arbejdsgivere og det offentlige. Nedbruddet varede mandag fra klokken 09:18 til 11:58, hvorefter alle services igen var tilgængelige.

Over weekenden meldte selskabet også om tekniske problemer, hvor borgerne kunne opleve problemer med at logge på tjenesten.

e-Boks håndterer den digitale post fra det offentlige for mere end fem millioner danskere og omkring 600.000 danske virksomheder.

e-Boks' tabte kampen om Digital Post

Selskabet, der blev stiftet i 2001, er ejet ligeligt af PostNord og Nets. Fra 2021 er det konsulenthuset Netcompany, der får opgaven om at håndtere tjenesten Digital Post, da selskabet vandt udbuddet foran e-Boks.

Det kan du læse mere om her: Sådan skal e-Boks rejse sig efter nederlag i kampen om Digital Post: "Vi mister en del af vores selvforståelse. Digital Post har altid været en del af vores natur"

e-Boks vil dog fortsætte med at drive postkassen for kommunikationen med private aktører, der eksempelvis sender lønsedler til borgerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere