Ugen i tech: Nvidia lancerer Geforce Now - stream din favoritspil fra skyen / Brugtbilskøb gik galt: Tesla fjerner features for 50.000 kroner / Nyt Apple TV er sandsynligvis lige om hjørnet

Nvidia lancerer Geforce Now - stream din favoritspil fra skyen / Brugtbilskøb gik galt: Tesla fjerner features for 50.000 kroner / Nyt Apple TV er sandsynligvis lige om hjørnet

Nvidia lancerer Geforce Now - stream din favoritspil fra skyen
Efter lang tids prøveperiode er Nvidias bud på en cloud-baseret spilkonsol i skyen. Nu er GeForce Now klar.

I modsætning til Google cloud-spillekonsol, Stadia, forsøger Nvidia dog ikke at emulere en decideret konsoloplevelse i skyen.

I stedet skaber Nvidias tjeneste en streaming-forbindelse til dine spil i skyen hos Steam, Epic og Battle.net.

Du vil altså kunne afspille de spil du ejer i de forskellige spilplatforme igennem hvad der svarer til cloud-baserede gaming-pc’er.

Tjenesten kan afprøves gratis i maksimalt en time af gangen, hvor tjenestens tilgængelighed samtidig afhænger af travlheden på serverne. Alternativt løber et 12-måneders ’Founders’ abonnement op i 45 kroner per måned.

Nvidia GeForce Now fungerer som en app med Windows, Android og MacOS.

De enkelte abonnementsordninger og -vilkår findes her.

Brugtbilskøb gik galt: Tesla fjerner features for 50.000 kroner
En nybagt Tesla-ejer i den amerikanske delstat californien, måtte sande, at det ikker er uden risiko, at erhverve sig en brugt-Tesla.

Ejeren af en brugt Tesla Model S årgang 2017 erhvervet igennem en brugtbilsforhandler, oplevede at funktioner som Teslas avancerede ’Autopilot’ og såkaldte ’Full Self-driving Capability’, ikke nødvendigvis følger med bilen.

Optionerne er tilkøb men har været installeret i den berørte model. Deres sammenlagt værdi er på 8.000 amerikanske dollar, svarende til knap 54.500 kroner.

Disse skulle vise sig ikke at følge med bilen, skriver mediet Jalopnik, som har været i kontakt med den uheldige køber.

Få dage efter at brugtvognsforhandleren købte Teslaen igennem en officiel Tesla-auktion, gennemgik modellen en fjerndiagnosticering, hvor de værdifulde software-opgraderinger blev fjernet.

Teslas beslutning blev begrundet med, at ”bilen blev købt uden den særlige software”, hvorfor funktionen efterfølgnende er pillet ud på elektronisk vis.

Andre forhandlere har siden fortalt mediet om lignende beretninger. En Model X P90D ejer måtte ifølge de nye beretninger opleve, hvordan den såkaldte ’Ludicrous speed package’ er blevet fjernet efter handel.

Nyt Apple TV er sandsynligvis lige om hjørnet
Der er klare tegn på, at Apple er i færd med at udvikle en ny udgave af Apple TV, selskabets tv-konsol til hjemmet.

Af nyeste version af styresystemet tvOS 13.4 er der henvisninger at finde til en ny model, kaldet ’T1125’, skrive netmediet 9to5mac.

Det fremgår samtidig, hardwaren på den nye enhed er baseret på en såkaldt ’Arm64e’ arkitektur, den samme der i dag er at finde i Apples A12 og A13 processorer og to generationer nyere ende den nyeste Apple TV 4K.

Med sin nye processor, vil den kommende Apple TV nyde af en væsentlig power-opgradering.

Hvad Apple vil byde på, vil sandsynligvis blive afsløret, når selskabet afholder sit sædvanlige forårs-event.

Læs også: Coronavirus lammer tech-industrien: Apple har kun få dage til at undgå store konsekvenserYtringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.