Artikel top billede

Ugen i tech: Nye Airpods Pro på vej med et kringlet navn / Endnu en svær start? Samsungs nye klapmobil slår revner / Nintendo PlayStation er et stykke gaming-historie til over to millioner kroner

Ugen i tech: Nye Airpods Pro på vej med et kringlet navn / Endnu en svær start? Samsungs nye klapmobil revner på langs / Nintendo PlayStation er et stykke gaming-historie til over to millioner kroner

Apples Airpods og Airpods Pro har været et hit for selskabet, hvilket blandet andet fremgår af det seneste regnskab.

Derfor kan selskabet ikke fortænkes i at prøve at investere i en model, hvilket mediet DigiTimes mener der er tegn på, i takt med at selskabets flytter fremstillingen af netop Airpods til Taiwan.

Hvad der kan undre lidt mere, er det rygtede navn. Ifølge mediet skulle AirPods Pro kommende lillesøskende hedde AirPods Pro Lite. En art light-version af sværvægteren i Apples nuværende headset-portefølje.

DigiTimes som tidligere har vist at det har en vis insigt i Apples produktionsplaner, bekræfter også øvrige rygter om forårets produktnyheder fra Apple, herunder et nyt kuld iPad Pro og iMacs samt en tidlig afløser til Apple Watch Series 5.

Endnu en svær start? Samsungs nye klapmobil slår revner

Samsung kunne denne uge præsentere deres anden enhed med foldbar skærm til dato: Den vilde Samsung Galaxy Z Flip.

Den særlige foldbare skærm betød dog at sidste års Galaxy Fold døjede med en svær fødsel og flere måneders forsinkelse. Det skal foldemobilen 2.0 ifølge Samsung forhåbentig undgå ved i denne ombæring byde på en helt ny type foldbar glas.

Samsungs forhåbninger ser dog allerede nu til at slå revner, sammen med mobilen, som ifølge en af de første brugere er revnet langs folden.

Twitter melder den britiske bruger Mondoir, at hans foldbare Samsung Z Flip slog revner ved første ibrugtagning.

Samsung britiske support på Twitter har siden været hurtige til at tilbyde hjælp med at reparere enheden.

Se også: Den mest lovende foldemobil til dato: Samsung Galaxy Z Flip er en klaptelefon med foldbart glas

Nintendo PlayStation er et stykke gaming-historie til over to millioner kroner

De færreste husker nok Nintendos PlayStation – en spillekonsol fremstillet af Sony, for Nintendo i sen-firserne og begyndelsen af halvfemserne. Et samarbejde som i dag ville være uhørt blandt de to rivaliserende konsol-kæmper, netmediet Cnet skriver.

Der er tale om en ’PlayStation’ konsol som er frugten af et samarbejde, som blev til, dengang Sony ville ind de boomende marked for spillekonsoller. Det blev til en konsol som understøttede det nye Super Disc format og Super Nintendo spil samt afspille regulære musik-cd’er.

Dagen efter samarbejdet blev annonceret, landede Nintendo en anden aftale med Philips, hvilket satte et punktum for Nintendo PlayStation.

Det blev derfor udelukkende til 200 prototyper, hvoraf den ene nu auktioneres til over svimlende 350.000 dollar, svarende til over 2,4 millioner kroner.

Læs også: Sonos-kunder raser: Selskabet trækker software-stikket til populære enheder