Artikel top billede

Ugen i tech: Nye Airpods Pro på vej med et kringlet navn / Endnu en svær start? Samsungs nye klapmobil slår revner / Nintendo PlayStation er et stykke gaming-historie til over to millioner kroner

Ugen i tech: Nye Airpods Pro på vej med et kringlet navn / Endnu en svær start? Samsungs nye klapmobil revner på langs / Nintendo PlayStation er et stykke gaming-historie til over to millioner kroner

Apples Airpods og Airpods Pro har været et hit for selskabet, hvilket blandet andet fremgår af det seneste regnskab.

Derfor kan selskabet ikke fortænkes i at prøve at investere i en model, hvilket mediet DigiTimes mener der er tegn på, i takt med at selskabets flytter fremstillingen af netop Airpods til Taiwan.

Hvad der kan undre lidt mere, er det rygtede navn. Ifølge mediet skulle AirPods Pro kommende lillesøskende hedde AirPods Pro Lite. En art light-version af sværvægteren i Apples nuværende headset-portefølje.

DigiTimes som tidligere har vist at det har en vis insigt i Apples produktionsplaner, bekræfter også øvrige rygter om forårets produktnyheder fra Apple, herunder et nyt kuld iPad Pro og iMacs samt en tidlig afløser til Apple Watch Series 5.

Endnu en svær start? Samsungs nye klapmobil slår revner

Samsung kunne denne uge præsentere deres anden enhed med foldbar skærm til dato: Den vilde Samsung Galaxy Z Flip.

Den særlige foldbare skærm betød dog at sidste års Galaxy Fold døjede med en svær fødsel og flere måneders forsinkelse. Det skal foldemobilen 2.0 ifølge Samsung forhåbentig undgå ved i denne ombæring byde på en helt ny type foldbar glas.

Samsungs forhåbninger ser dog allerede nu til at slå revner, sammen med mobilen, som ifølge en af de første brugere er revnet langs folden.

Twitter melder den britiske bruger Mondoir, at hans foldbare Samsung Z Flip slog revner ved første ibrugtagning.

Samsung britiske support på Twitter har siden været hurtige til at tilbyde hjælp med at reparere enheden.

Se også: Den mest lovende foldemobil til dato: Samsung Galaxy Z Flip er en klaptelefon med foldbart glas

Nintendo PlayStation er et stykke gaming-historie til over to millioner kroner

De færreste husker nok Nintendos PlayStation – en spillekonsol fremstillet af Sony, for Nintendo i sen-firserne og begyndelsen af halvfemserne. Et samarbejde som i dag ville være uhørt blandt de to rivaliserende konsol-kæmper, netmediet Cnet skriver.

Der er tale om en ’PlayStation’ konsol som er frugten af et samarbejde, som blev til, dengang Sony ville ind de boomende marked for spillekonsoller. Det blev til en konsol som understøttede det nye Super Disc format og Super Nintendo spil samt afspille regulære musik-cd’er.

Dagen efter samarbejdet blev annonceret, landede Nintendo en anden aftale med Philips, hvilket satte et punktum for Nintendo PlayStation.

Det blev derfor udelukkende til 200 prototyper, hvoraf den ene nu auktioneres til over svimlende 350.000 dollar, svarende til over 2,4 millioner kroner.

Læs også: Sonos-kunder raser: Selskabet trækker software-stikket til populære enheder
Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.