Artikel top billede

En af Danmarks bedste system-integratorer dropper sit gamle navn - tager nu navn efter ny ejer

System-integratoren Pcsys skifter navn, efter selskabet blev solgt for et år siden.

En af Danmarks bedste system-integratorer, Glostrup-virksomheden Pcsys, skifter navn.

Det sker et år efter, at det mere end 30 år gamle danske selskab blev solgt til canadiske Tecsys.

Fremover kommer Pcsys til at hedde Tecsys, og dermed forsvinder et af de ældre navne i den danske it-branche. Pcsys hed oprindeligt ‘PC System Teknik,’ men skiftede i 2007 navn til ‘Pcsys’.

“Vi har haft et års tid til at vænne os til tanken, siden Pcsys fusionerede med Tecsys i februar 2019. Navneskiftet betyder, at I skal vænne jer til at høre et nyt navn og se et nyt logo, men ellers er alt som det plejer at være,” lyder det fra selskabet.

Det danske selskab har omkring 35 medarbejdere, mens canadiske Tecsys har mere end det 10-dobbelte.

Det danske selskab har i henved 30 år forsynet det europæiske marked inden for lagerstyring, transportstyring og etiketteringsløsninger med software og hardware.

Selskaberne meddelte i forbindelse med opkøbet for et år siden, at dagligdagen ville fortsætte som hidtil, og at opkøbet primært ville betyde flere muligheder inden for international support og flere produkter på hylderne.

“Pcsys har været en ’one stop shop’, hvor I har kunne få både rådgivning, logistiksoftware, hardware og support. Det har fungeret godt, og det vil også være modellen, vi tager videre ud i det europæiske marked. Nu blot med en stor nordamerikansk partner i ryggen og endnu flere softwareprodukter,” meddeler det danske selskab.

Pcsys har to gange vundet prisen som Danmarks bedste system-integratorer i Computerworlds årlige Top 100-konkurrence over den danske it-branche.

Det skete i 2015 og 2016. Dengang skrev vi, at selskabet blandt andet excellerer i at ‘kende matematikken og algoritmerne bag god logistik.’

Det kan du læse mere om her: Pcsys fra Glostrup er Danmarks bedste systemintegrator: "Vi har nok valgt at gøre tingene lidt anderledes, end man normalt gør".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere