Artikel top billede

En af Danmarks bedste system-integratorer dropper sit gamle navn - tager nu navn efter ny ejer

System-integratoren Pcsys skifter navn, efter selskabet blev solgt for et år siden.

En af Danmarks bedste system-integratorer, Glostrup-virksomheden Pcsys, skifter navn.

Det sker et år efter, at det mere end 30 år gamle danske selskab blev solgt til canadiske Tecsys.

Fremover kommer Pcsys til at hedde Tecsys, og dermed forsvinder et af de ældre navne i den danske it-branche. Pcsys hed oprindeligt ‘PC System Teknik,’ men skiftede i 2007 navn til ‘Pcsys’.

“Vi har haft et års tid til at vænne os til tanken, siden Pcsys fusionerede med Tecsys i februar 2019. Navneskiftet betyder, at I skal vænne jer til at høre et nyt navn og se et nyt logo, men ellers er alt som det plejer at være,” lyder det fra selskabet.

Det danske selskab har omkring 35 medarbejdere, mens canadiske Tecsys har mere end det 10-dobbelte.

Det danske selskab har i henved 30 år forsynet det europæiske marked inden for lagerstyring, transportstyring og etiketteringsløsninger med software og hardware.

Selskaberne meddelte i forbindelse med opkøbet for et år siden, at dagligdagen ville fortsætte som hidtil, og at opkøbet primært ville betyde flere muligheder inden for international support og flere produkter på hylderne.

“Pcsys har været en ’one stop shop’, hvor I har kunne få både rådgivning, logistiksoftware, hardware og support. Det har fungeret godt, og det vil også være modellen, vi tager videre ud i det europæiske marked. Nu blot med en stor nordamerikansk partner i ryggen og endnu flere softwareprodukter,” meddeler det danske selskab.

Pcsys har to gange vundet prisen som Danmarks bedste system-integratorer i Computerworlds årlige Top 100-konkurrence over den danske it-branche.

Det skete i 2015 og 2016. Dengang skrev vi, at selskabet blandt andet excellerer i at ‘kende matematikken og algoritmerne bag god logistik.’

Det kan du læse mere om her: Pcsys fra Glostrup er Danmarks bedste systemintegrator: "Vi har nok valgt at gøre tingene lidt anderledes, end man normalt gør".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere