Artikel top billede

En af Danmarks bedste system-integratorer dropper sit gamle navn - tager nu navn efter ny ejer

System-integratoren Pcsys skifter navn, efter selskabet blev solgt for et år siden.

En af Danmarks bedste system-integratorer, Glostrup-virksomheden Pcsys, skifter navn.

Det sker et år efter, at det mere end 30 år gamle danske selskab blev solgt til canadiske Tecsys.

Fremover kommer Pcsys til at hedde Tecsys, og dermed forsvinder et af de ældre navne i den danske it-branche. Pcsys hed oprindeligt ‘PC System Teknik,’ men skiftede i 2007 navn til ‘Pcsys’.

“Vi har haft et års tid til at vænne os til tanken, siden Pcsys fusionerede med Tecsys i februar 2019. Navneskiftet betyder, at I skal vænne jer til at høre et nyt navn og se et nyt logo, men ellers er alt som det plejer at være,” lyder det fra selskabet.

Det danske selskab har omkring 35 medarbejdere, mens canadiske Tecsys har mere end det 10-dobbelte.

Det danske selskab har i henved 30 år forsynet det europæiske marked inden for lagerstyring, transportstyring og etiketteringsløsninger med software og hardware.

Selskaberne meddelte i forbindelse med opkøbet for et år siden, at dagligdagen ville fortsætte som hidtil, og at opkøbet primært ville betyde flere muligheder inden for international support og flere produkter på hylderne.

“Pcsys har været en ’one stop shop’, hvor I har kunne få både rådgivning, logistiksoftware, hardware og support. Det har fungeret godt, og det vil også være modellen, vi tager videre ud i det europæiske marked. Nu blot med en stor nordamerikansk partner i ryggen og endnu flere softwareprodukter,” meddeler det danske selskab.

Pcsys har to gange vundet prisen som Danmarks bedste system-integratorer i Computerworlds årlige Top 100-konkurrence over den danske it-branche.

Det skete i 2015 og 2016. Dengang skrev vi, at selskabet blandt andet excellerer i at ‘kende matematikken og algoritmerne bag god logistik.’

Det kan du læse mere om her: Pcsys fra Glostrup er Danmarks bedste systemintegrator: "Vi har nok valgt at gøre tingene lidt anderledes, end man normalt gør".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere