En af Danmarks bedste system-integratorer dropper sit gamle navn - tager nu navn efter ny ejer

System-integratoren Pcsys skifter navn, efter selskabet blev solgt for et år siden.

En af Danmarks bedste system-integratorer, Glostrup-virksomheden Pcsys, skifter navn.

Det sker et år efter, at det mere end 30 år gamle danske selskab blev solgt til canadiske Tecsys.

Fremover kommer Pcsys til at hedde Tecsys, og dermed forsvinder et af de ældre navne i den danske it-branche. Pcsys hed oprindeligt ‘PC System Teknik,’ men skiftede i 2007 navn til ‘Pcsys’.

“Vi har haft et års tid til at vænne os til tanken, siden Pcsys fusionerede med Tecsys i februar 2019. Navneskiftet betyder, at I skal vænne jer til at høre et nyt navn og se et nyt logo, men ellers er alt som det plejer at være,” lyder det fra selskabet.

Det danske selskab har omkring 35 medarbejdere, mens canadiske Tecsys har mere end det 10-dobbelte.

Det danske selskab har i henved 30 år forsynet det europæiske marked inden for lagerstyring, transportstyring og etiketteringsløsninger med software og hardware.


Selskaberne meddelte i forbindelse med opkøbet for et år siden, at dagligdagen ville fortsætte som hidtil, og at opkøbet primært ville betyde flere muligheder inden for international support og flere produkter på hylderne.

“Pcsys har været en ’one stop shop’, hvor I har kunne få både rådgivning, logistiksoftware, hardware og support. Det har fungeret godt, og det vil også være modellen, vi tager videre ud i det europæiske marked. Nu blot med en stor nordamerikansk partner i ryggen og endnu flere softwareprodukter,” meddeler det danske selskab.

Pcsys har to gange vundet prisen som Danmarks bedste system-integratorer i Computerworlds årlige Top 100-konkurrence over den danske it-branche.

Det skete i 2015 og 2016. Dengang skrev vi, at selskabet blandt andet excellerer i at ‘kende matematikken og algoritmerne bag god logistik.’

Det kan du læse mere om her: Pcsys fra Glostrup er Danmarks bedste systemintegrator: "Vi har nok valgt at gøre tingene lidt anderledes, end man normalt gør".


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Cyberkriminelle har fået et nyt våben - og det virker: Derfor vælger mange flere hackede virksomheder at betale hackerne
Interview: 2020 har været et hårdt år på cybersikkerhedsområdet. Og situationen spidser nu til, efter en ny kynisk tendens er eksploderet gennem året. Og den forsvinder ikke igen, spår sikkerheds-ekspert Peter Kruse.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.