Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amazon slår dørene op for alle, som har mistet deres job på grund af corona: Vil hyre yderligere 75.000 nye medarbejdere

Amazon har hyret 100.000 medarbejdere alene i den seneste måned og vil nu ansætte yderligere 75.000. "Vi byder alle uden job velkommen hos Amazon, indtil deres seneste arbejdsgiver igen kan tage dem tilbage," meddeler selskabet.

Amazon gør klar til at hyre yderligere 75.000 nye medarbejdere inden for den kommende tid.

Det sker efter, at Amazon alene i den seneste måneds tid har ansat op mod 100.000 medarbejdere i USA.

Amazon meddeler i denne blogpost, at de mange ansættelser skyldes, at selskabet ønsker ‘at holde så mange mennesker som muligt i arbejde under corona-pandemien.’

Corona-virussens hærgen har ramt ikke mindst det amerikanske arbejdsmarked, hvor mange mennesker allerede er blevet arbejdsløse, og virksomheder bukket under som direkte konsekvens af pandemien.

Amazon meddeler, at selskabet vil investere mere end 350 millioner dollar verden over alene i øgede løn-udgifter under pandemien.

Det betyder dog ikke, at de mange medarbejdere ikke har noget at give sig til. For corona-virussen har i den grad øget efterspørgslen efter varer i Amazons store net-butik.

“Vi ved, at mange mennesker er blevet økonomisk ramt, da job i sektorer som hotelbranchen [‘hospitality’, red], restauranter og rejsebranchen er blevet tabt på grund af krisen,” skriver Amazon.

“Vi byder alle uden job velkommen hos Amazon, indtil deres seneste arbejdsgiver igen kan tage dem tilbage,” lyder det fra selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere