Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amazon slår dørene op for alle, som har mistet deres job på grund af corona: Vil hyre yderligere 75.000 nye medarbejdere

Amazon har hyret 100.000 medarbejdere alene i den seneste måned og vil nu ansætte yderligere 75.000. "Vi byder alle uden job velkommen hos Amazon, indtil deres seneste arbejdsgiver igen kan tage dem tilbage," meddeler selskabet.

Amazon gør klar til at hyre yderligere 75.000 nye medarbejdere inden for den kommende tid.

Det sker efter, at Amazon alene i den seneste måneds tid har ansat op mod 100.000 medarbejdere i USA.

Amazon meddeler i denne blogpost, at de mange ansættelser skyldes, at selskabet ønsker ‘at holde så mange mennesker som muligt i arbejde under corona-pandemien.’

Corona-virussens hærgen har ramt ikke mindst det amerikanske arbejdsmarked, hvor mange mennesker allerede er blevet arbejdsløse, og virksomheder bukket under som direkte konsekvens af pandemien.

Amazon meddeler, at selskabet vil investere mere end 350 millioner dollar verden over alene i øgede løn-udgifter under pandemien.

Det betyder dog ikke, at de mange medarbejdere ikke har noget at give sig til. For corona-virussen har i den grad øget efterspørgslen efter varer i Amazons store net-butik.

“Vi ved, at mange mennesker er blevet økonomisk ramt, da job i sektorer som hotelbranchen [‘hospitality’, red], restauranter og rejsebranchen er blevet tabt på grund af krisen,” skriver Amazon.

“Vi byder alle uden job velkommen hos Amazon, indtil deres seneste arbejdsgiver igen kan tage dem tilbage,” lyder det fra selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere