Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Amazon slår dørene op for alle, som har mistet deres job på grund af corona: Vil hyre yderligere 75.000 nye medarbejdere

Amazon har hyret 100.000 medarbejdere alene i den seneste måned og vil nu ansætte yderligere 75.000. "Vi byder alle uden job velkommen hos Amazon, indtil deres seneste arbejdsgiver igen kan tage dem tilbage," meddeler selskabet.

Amazon gør klar til at hyre yderligere 75.000 nye medarbejdere inden for den kommende tid.

Det sker efter, at Amazon alene i den seneste måneds tid har ansat op mod 100.000 medarbejdere i USA.

Amazon meddeler i denne blogpost, at de mange ansættelser skyldes, at selskabet ønsker ‘at holde så mange mennesker som muligt i arbejde under corona-pandemien.’

Corona-virussens hærgen har ramt ikke mindst det amerikanske arbejdsmarked, hvor mange mennesker allerede er blevet arbejdsløse, og virksomheder bukket under som direkte konsekvens af pandemien.

Amazon meddeler, at selskabet vil investere mere end 350 millioner dollar verden over alene i øgede løn-udgifter under pandemien.

Det betyder dog ikke, at de mange medarbejdere ikke har noget at give sig til. For corona-virussen har i den grad øget efterspørgslen efter varer i Amazons store net-butik.

“Vi ved, at mange mennesker er blevet økonomisk ramt, da job i sektorer som hotelbranchen [‘hospitality’, red], restauranter og rejsebranchen er blevet tabt på grund af krisen,” skriver Amazon.

“Vi byder alle uden job velkommen hos Amazon, indtil deres seneste arbejdsgiver igen kan tage dem tilbage,” lyder det fra selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere