Artikel top billede

Har du sort bælte i it-projektledelse? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på jagt efter et projektlederjob? Vi har fundet en række spændende stillinger i både og Øst- og Vestdanmark, som du kan søge med det samme.

I denne uge har vi fokus på projektlederstillinger, der er ledige netop nu.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger i spændende organisationer som blandt andet Region Hovedstaden, Dagrofa og Cryptomathic.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

People Company søger senior project manager - BI/GIS-løsninger, Glostrup

Projektledelse – kundeprojekter - fra geografi til værdi.

People Company søger for Geoinfo A/S en selvstændig, erfaren og kundeorienteret senior project manager til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS).

Det handler om projektledelse af større kundeprojekter med at transformere geografiske data af enhver slags til værdi.

En fortsat vækst og øget tilgang af nye og store projekter betyder at der er travlt i Geoinfo og derfor søges en ny kollega, der som Senior Project Manager får ansvaret for den operative (langsigtede såvel som dag-til-dag) styring/ledelse af kunder og opgaver/projekter.

Du skal sammen med salgsafdelingen repræsentere Geoinfo i forhold til kunden. Din rolle bliver at varetage de projekttekniske og -procesmæssige aspekter af samarbejdet med kunden (kontraktstyring) i henhold til Geoinfo’s velfungerende projektmodel.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger projektleder til it-understøttelse af interne arbejdsgange, København

Kan du skabe systemunderstøttende løsninger ved hjælp af it-værktøjer, der udvikler og styrker vores interne arbejdsgange?

Etablering af nye signalløsninger er Banedanmarks største program, hvilket stiller krav til de it-værktøjer, vi anvender til styring af leverancer og ressourcer. Derfor søger vi en projektleder, som kan arbejde selvstændigt med optimering af it-værktøjer, der understøtter vores generelle procesoptimeringer og arbejdsgange.

I denne sammenhæng tager du teten på at løse opgaven med forståelse for forretningens - såvel som brugerens behov.

Du får arbejdssted i København i vores nye moderne hovedkontor, som er nemt tilgængeligt, hvad end du er i bil, på cykel eller med kollektiv transport.

Læs hele annoncen her.

Civilstyrelsen søger it-projektleder, Viborg

Civilstyrelsen ønsker at besætte en nyoprettet stilling som it-projektleder snarest muligt.

Som it-projektleder bliver du en del af Civilstyrelsens stab, der varetager en bred vifte af opgaver og har forskellige faglige baggrunde.

Vores hverdag er præget af en god blanding af udviklingsprojekter, drifts- og ad hoc-opgaver.

Som stabs- og servicefunktion er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at resten af huset kan arbejde effektivt, så der kan komme korrekte afgørelser ud til borgere, fonde og virksomheder hurtigst muligt.

Du bliver en nøgleperson i at sikre, at digitalisering og it-udvikling sker med afsæt i en grundlæggende forståelse for de forskellige juridiske opgaver, som Civilstyrelsen løser.

Styrelsen lægger samtidig stor vægt på, at vores it-systemer skal være brugervenlige. Det er endvidere afgørende for os, at sikkerheden er i orden, og at vi kan leve op til kravene i GDPR og ISO 27.001.

Da det er en nyoprettet stilling, får du i høj grad mulighed for selv at præge stillingen.

Læs hele annoncen her.

SDC søger project manager, Ballerup

Bliv en del et stærkt fagligt projektledermiljø i SDC.

Vi er et full-service it-center for 120+ pengeinstitutter i Norden. I Project Management er vi 40+ projektledere, hvis opgave er at planlægge og styre projekter frem mod succesfulde leverancer af høj kvalitet.

Du kommer til at indgå i et team med engagerede kolleger, der har ansvaret for en del af SDC’s forretningsområder. Vi leder projekter inden for bl.a. digital kunderådgivning, Investment banking, låne-og kreditprocesser, betalinger, core banking, netbank, robotics, Office 365, Azure, it-infrastruktur mfl.

Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau, og da SDC har et stort potentiale til ’mere’, ønsker vi, du vil hjælpe os videre i vores udvikling.

Læs hele annoncen her.

Statens Administration søger erfaren it-projektleder, Hjørring

Har du erfaring med it-projektledelse, styring af en portefølje af it-systemer og samarbejde med leverandører?

Så har vi et spændende job hvor du bliver en kernemedarbejder i styring og udvikling af Statens Administrations it-landskab.

I Statens Administration anvender vi eksterne leverandører til at levere vores it-infrastruktur og systemer.

Vi søger nu en person, der kan være med til at varetage rollen som it-projektleder samt håndtere den daglige it-portefølje og leverandørstyring.

Opgaverne strækker sig fra it-anskaffelse og udviklingsprojekter, leverandørstyring, håndtering af interne interessenter samt løbende governance på it-området.

Projektstyring i Statens Administration er baseret på Statens it-projektmodel. Som projektleder vil du være overordnet ansvarlig for projektets planlægning og gennemførsel, i et tæt samarbejde med relevante it-medarbejdere og forretningen.

Læs hele annoncen her.

Dagrofa søger it-projektleder med erfaring i digitalisering, Ringsted

Dagrofa har en stærk ambition om at være i toppen af en digital fremtid inden for dansk detailhandel, og du kan være med til at definere og sætte dit præg på at nå det mål.

Forudsætningen for at få succes er, at du har projektleder værktøjskassen i orden og veldokumenteret erfaring i at drive IT-projekter, hvor en digital agenda har været hovedingrediens.

I Dagrofa stiller vi skarpt på vækst og performance - og det kan du mærke. Der er højt til loftet, du får ansvar for opgaven og beføjelser til at løse den. Der er ikke langt fra idé til handling, og du får et fagligt netværk af kollegaer og sparringspartnere, der vil det samme som dig. I Dagrofa har vi fælles mål og vi lykkes fordi vi er stærkere sammen.

Dit nye job ligger på vores kontor i Ringsted – cirka 40 minutters kørsel fra København. Her bliver du en del af Dagrofas it-udviklingsafdeling med reference til it-udviklingschefen.

Læs hele annoncen her.

Erfaren projektleder til Cryptomathic, Århus

Til vores kunde Cryptomathic søger vi en projektleder med teknisk baggrund, der vil få ansvaret for et team af udviklere samt agere som scrum master for teamet i det daglige.

Du får et udfordrende job, hvor du som projektleder skal facilitere hele den agile proces for et team bestående af 4-8 softwareudviklere.

Der er 5-6 teams på kontoret i Aarhus, som arbejder agilt efter Scrum og Kanban. Projekterne er normalt relativt korte (6-9 måneder).

Du får ansvaret for at dit team fungerer optimalt, således at opgaverne bliver løst planmæssigt. Du bliver den, projektdeltagerne går til i det daglige, og har fokus på at den enkelte trives og udvikles.

Dit team har stor indflydelse på projekterne, idet de er med i hele projektforløbet fra opbygning af backlog og valg af arkitektur og design til udviklings- og testfasen. Det bliver din opgave at koordinere alt arbejde, både internt i projektet og i forhold til ledelsen.

Læs hele annoncen her.

SCR Freelance søger freelance senior D365-projektleder til ERP-projekt, Silkeborg

Til en af Danmarks ledende virksomheder indenfor energisektoren søges en senior projektleder til kundens strategiske ERP-projekt.

Dine opgaver vil være at nedbryde projektets overordnede formål og mål til projektplan for Supply Chain, som er det område, du vil blive en del af.

Projektorganisationen er stort set på plads, men det er dog dig, der skal stå for at udarbejde projektplan - tids- og leveranceplaner, samt sikre den nødvendige fremdrift.

Derudover skal du sikre en stærk kommunikation både op og ud i organisationen og sikre at alle risici er taget højde for undervejs.

Arbejdsstedet er Silkeborg, men der skal forventes rejsedage til andre afdelinger rundt i Jylland.

Stillingen er en projektstilling som opstart, men overgår til en fast stilling for den rette person.

Læs hele annoncen her.

Region Hovedstaden søger projektchefer til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT), København

Har du sort bælte i disciplinen it-projektledelse?

Kan du tilmed dokumentere dine succeser, har erfaring med at rådgive og coache i projekter og kunne du tænke dig at arbejde med faglig ledelse af projektledere i nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske it-projekter, så er du en af de 2 projektchefer, som vi søger i CIMT.

Som projektchef i CIMT vil du indgå i sektionen Projekter, og være ansvarlig for den faglige ledelse af projektledere med projekter i én af sektionens projektporteføljer – Sundhedsplatformen, Systemer og Infrastruktur.

Sammen med den anden projektchef og sektionschefen vil du være en del af det faglige ledelses- og udviklingsforum i sektionen.

Sektionen er på i alt 29 projektledere og 2 projektchefer. Vi arbejder for at gøre en forskel for Region Hovedstadens hospitaler og patienter og navigerer i et strategisk felt med mange interessenter og høj kompleksitet.

Læs hele annoncen her.

Lægemiddelstyrelsen søger Application Manager til Lægemiddelstyrelsen, Kbh S

Vi søger en Application Manager til Lægemiddelstyrelsens nye portefølje af forretningsapplikationer.

Application Management-funktionen vil have en koordinerende rolle med ansvaret for vedligehold og videreudvikling af applikationsporteføljen for at sikre, at applikationerne opfylder forretningsbehovet og Lægemiddelstyrelsens IT-strategi.

Du får ansvaret for at sikre en stabil og vedligeholdt platform med tilhørende forretningskomponenter, der understøtter Lægemiddelstyrelsens virke. Du får en overordnet og tværgående rolle, der indebærer overblik over alle aktiviteter relateret til platformen og dens forretningskomponenter. Sammen med arkitekterne vil det blive din opgave at sikre sammenhæng i de forretningskomponenter, der er implementeret på platformen, samt mellem projekter og opgaver relateret hertil.
Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 devops-stillinger som du kan søge nu
Er du fullstack-udvikler? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Brug juleferien på finde dit nye drømmejob: Her er 10 support-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu