Apple giver sin Macbook Pro 16 en mærkbar overhaling: Prisen bliver dog derefter

Apple overhaler både sin Macbook Pro 16 og sin Mac Pro maskiner.

Med blot få dage til Apples årlige WWDC-udviklerevent skydes i gang, indleder Apple, hvad der ser ud til at blive en større software- og hardware-kavalkade med interessante opdateringer til sine Pro-maskiner.

Første overhaling kommer til selskabets største Macbook Pro model, den med 16 tommer skærm, som fremover kan ekviperes med et grafikkort der kan matche det store flotte lærred.

I stedet for at vælge et Radeon Pro 5300M eller 5500M som grafikkort, kan der nu spenderes hele 7.200 kroner over basisprisen, hvilket udløser et Radeon Pro 5600M grafikkort med otte gb af den særlige HBM2 hukommelse.

Ifølge Apple rækker det til at løfte ydelsen med 75 procent, når grafisk tunge opgaver skal løftes.

Den nye udstyrsmulighed gør, at en fuldt ud ekviperet Macbook Pro 16 løber op over 60.000 kroner, når den udstyres med blandt andet otte tb lager og 64 gb ram.

En anden overhaling i Apples portefølje er mere subtil og kommer til Mac Pro maskinerne, som fremover får mulighed for at få et mere modulær ssd-lager, som brugeren selv kan udskifte eller opgradere med enten et, to, fire eller otte tb moduler.

Se også: Macbook Pro 13 årgang 2020 til test: Småkedelig, men frygtelig effektiv og pålidelig

Mere hardware- og software-nyt på vej
Mens Apple for nyligt har overhalet sin Pro-serie fra iPad Pro, Macbook Pro 13 og nu de dyreste Pro-maskiner, tegner næste uges WWDC-messe til at blive fuld af hardware-nyheder.

Verserende rygter går ifølge mediet Macrumors på, at Apple vil løfte sløret for en helt ny ARM-baseret Macbook med 12” skærm, mens iMac-maskinerne står overfor en modernisering af deres design samtidig med at ny prisvenlig 23 tommers iMac forventes at debutere, når WWDC skydes i gang 22. juni.

Ud over hardware-nyhederne, danner WWDC-messen som vanligt rammen om Apples introduktion af nye versioner af sine styresystemer som iOS, iPadOS, MacOS, WatchOS og TvOS.

Læs også: Apple kan være klar med ny banebrydende Mac om få uger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.