Apple giver sin Macbook Pro 16 en mærkbar overhaling: Prisen bliver dog derefter

Apple overhaler både sin Macbook Pro 16 og sin Mac Pro maskiner.

Med blot få dage til Apples årlige WWDC-udviklerevent skydes i gang, indleder Apple, hvad der ser ud til at blive en større software- og hardware-kavalkade med interessante opdateringer til sine Pro-maskiner.

Første overhaling kommer til selskabets største Macbook Pro model, den med 16 tommer skærm, som fremover kan ekviperes med et grafikkort der kan matche det store flotte lærred.

I stedet for at vælge et Radeon Pro 5300M eller 5500M som grafikkort, kan der nu spenderes hele 7.200 kroner over basisprisen, hvilket udløser et Radeon Pro 5600M grafikkort med otte gb af den særlige HBM2 hukommelse.

Ifølge Apple rækker det til at løfte ydelsen med 75 procent, når grafisk tunge opgaver skal løftes.

Den nye udstyrsmulighed gør, at en fuldt ud ekviperet Macbook Pro 16 løber op over 60.000 kroner, når den udstyres med blandt andet otte tb lager og 64 gb ram.

En anden overhaling i Apples portefølje er mere subtil og kommer til Mac Pro maskinerne, som fremover får mulighed for at få et mere modulær ssd-lager, som brugeren selv kan udskifte eller opgradere med enten et, to, fire eller otte tb moduler.

Se også: Macbook Pro 13 årgang 2020 til test: Småkedelig, men frygtelig effektiv og pålidelig

Mere hardware- og software-nyt på vej
Mens Apple for nyligt har overhalet sin Pro-serie fra iPad Pro, Macbook Pro 13 og nu de dyreste Pro-maskiner, tegner næste uges WWDC-messe til at blive fuld af hardware-nyheder.

Verserende rygter går ifølge mediet Macrumors på, at Apple vil løfte sløret for en helt ny ARM-baseret Macbook med 12” skærm, mens iMac-maskinerne står overfor en modernisering af deres design samtidig med at ny prisvenlig 23 tommers iMac forventes at debutere, når WWDC skydes i gang 22. juni.

Ud over hardware-nyhederne, danner WWDC-messen som vanligt rammen om Apples introduktion af nye versioner af sine styresystemer som iOS, iPadOS, MacOS, WatchOS og TvOS.

Læs også: Apple kan være klar med ny banebrydende Mac om få uger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.