Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Efter første år på First North: Software-selskabet Konsolidator er steget med 360 procent i værdi

Det danske software-selskab Konsolidator blev noteret på minibørsen First North sidste år. Siden da er aktien steget med 360 procent.

Det danske it-selskab Konsolidator har haft et godt første år på First North-børsen.

Siden noteringen af Konsolidator, der står bag et software-system til regnskabskonsolidering i skyen, er aktien steget med omkring 360 procent.

Da aktierne blev udbudt kostede de 8,80 kroner stykket. I dag sælges de til 42 kroner per aktie.

Det skriver Børsen.

"De 50 millioner kroner vi har hentet i børsmarkedet, har vi brugt til markedsføring og til at skaffe kunder. Vi har nu 110 kunder og har en konstant ambition om at fordoble antallet af kunder i forhold til samme periode sidste år," siger administrerende direktør direktør Claus Finderup Grove til mediet.

Læs også: Dansk softwareselskab går på børsen med cloudbaseret finans-løsning - overtegnet med 141 procent

Han stiftede i 2014 selskabet sammen med Jack Skov samt Lars Højer Paaske. I ejerkredsen sidder også Michael Moesgaard Andersen, der tidligere har stået bag CBB Mobil og Configit.

Claus Finderup Grove har tidligere været i A.P. Møller- Mærsk og CFO i Clipper Group, mens Jack Skov tidligere har været CFO i Lindenberg Group og revisor i Deloitte. Lars Højer Paaske er softwarearkitekt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.