Nu kan få en forsmag på iOS 14: Sådan downloader du den helt nye offentlige beta fra Apple

Tyvstart og få en forsmag på alle nyhederne i kommende styresystem på din iPhone. Apple har nu lanceret den første offentlige betaudgave af iOS 14.

Du kan allerede nu få en forsmag på den næste generation af Apples styresystemer til iPhone og iPad.

Apple har netop udgivet den første offentlige beta-udgave af styresystemerne iOS 14 og iPadOS 14.

I modsætning til den såkaldt developer beta, der tidligere er blevet lanceret, så behøver du ikke være udvikler for at hente den. Den kan med andre ord downloades af alle, der har mod på at prøve kræfter med styresystemet.

Det skal dog understreges, at det fortsat er en beta, og derfor vil det stadigvæk være behæftet med fejl og mangler. Af den grund anbefales det som regel, at du ikke installeret det på din primære enhed, men finder en ældre enhed, som du har liggende i skuffen.

Læs også: Apple kæmper for at få iPhone 12 klar til tiden – men der er overhængende risiko for flere måneders forsinkelser

Sådan får du adgang
For at få adgang til beta-udgaven, skal du som det første tilmelde din iOS-enhed til Apples public beta-program. Det gør du via dette link.

Herefter skal din iOS-enhed tilmeldes programmet, og bagefter skal du du besøge adressen https://beta.apple.com/profile med din iOS-enhed og installere en konfigurations-profil.

Når du har gjort det, kan nu finde opdateringen på din iPhone eller iPad ved at gå ind i indstillinger, vælge generelt og herefter vælge software-opdateringer.

Mest markante forandring
En af de mest markante forandring i OS 14 er introduktionen af såkaldte widgets på hjemmeskærmen.

Det vil sige, at du side om side med dine almindelige apps på hjemmeskærmen vil kunne have et widget, der hvis hvordan er vejret er netop nu, hvor langt du er med dine fitnessmål eller hvilket stykke musik, der i øjeblikket bliver afslappet i din musik-app.

Apple løftede sløret for de mange nye funktioner iOS 14, da selskabet den 22. Juni skød den årlige udviklerkonference WWDC i gang. I år blev konferencen for første gang afholdt virtuelt.

Det ventes at den færdige udgave af de nye styresystemer vil være klar til download i løbet af september.

Læs mere om alle nyhederne fra WWDC her:

Få overblikket: Her er de 17 vigtigste software-nyheder fra Apples store udvikler-konference

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.