Artikel top billede

Nu kan få en forsmag på iOS 14: Sådan downloader du den helt nye offentlige beta fra Apple

Tyvstart og få en forsmag på alle nyhederne i kommende styresystem på din iPhone. Apple har nu lanceret den første offentlige betaudgave af iOS 14.

Du kan allerede nu få en forsmag på den næste generation af Apples styresystemer til iPhone og iPad.

Apple har netop udgivet den første offentlige beta-udgave af styresystemerne iOS 14 og iPadOS 14.

I modsætning til den såkaldt developer beta, der tidligere er blevet lanceret, så behøver du ikke være udvikler for at hente den. Den kan med andre ord downloades af alle, der har mod på at prøve kræfter med styresystemet.

Det skal dog understreges, at det fortsat er en beta, og derfor vil det stadigvæk være behæftet med fejl og mangler. Af den grund anbefales det som regel, at du ikke installeret det på din primære enhed, men finder en ældre enhed, som du har liggende i skuffen.

Læs også: Apple kæmper for at få iPhone 12 klar til tiden – men der er overhængende risiko for flere måneders forsinkelser

Sådan får du adgang

For at få adgang til beta-udgaven, skal du som det første tilmelde din iOS-enhed til Apples public beta-program. Det gør du via dette link.

Herefter skal din iOS-enhed tilmeldes programmet, og bagefter skal du du besøge adressen https://beta.apple.com/profile med din iOS-enhed og installere en konfigurations-profil.

Når du har gjort det, kan nu finde opdateringen på din iPhone eller iPad ved at gå ind i indstillinger, vælge generelt og herefter vælge software-opdateringer.

Mest markante forandring

En af de mest markante forandring i OS 14 er introduktionen af såkaldte widgets på hjemmeskærmen.

Det vil sige, at du side om side med dine almindelige apps på hjemmeskærmen vil kunne have et widget, der hvis hvordan er vejret er netop nu, hvor langt du er med dine fitnessmål eller hvilket stykke musik, der i øjeblikket bliver afslappet i din musik-app.

Apple løftede sløret for de mange nye funktioner iOS 14, da selskabet den 22. Juni skød den årlige udviklerkonference WWDC i gang. I år blev konferencen for første gang afholdt virtuelt.

Det ventes at den færdige udgave af de nye styresystemer vil være klar til download i løbet af september.

Læs mere om alle nyhederne fra WWDC her:

Få overblikket: Her er de 17 vigtigste software-nyheder fra Apples store udvikler-konference
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen