Artikel top billede

Nu kan få en forsmag på iOS 14: Sådan downloader du den helt nye offentlige beta fra Apple

Tyvstart og få en forsmag på alle nyhederne i kommende styresystem på din iPhone. Apple har nu lanceret den første offentlige betaudgave af iOS 14.

Du kan allerede nu få en forsmag på den næste generation af Apples styresystemer til iPhone og iPad.

Apple har netop udgivet den første offentlige beta-udgave af styresystemerne iOS 14 og iPadOS 14.

I modsætning til den såkaldt developer beta, der tidligere er blevet lanceret, så behøver du ikke være udvikler for at hente den. Den kan med andre ord downloades af alle, der har mod på at prøve kræfter med styresystemet.

Det skal dog understreges, at det fortsat er en beta, og derfor vil det stadigvæk være behæftet med fejl og mangler. Af den grund anbefales det som regel, at du ikke installeret det på din primære enhed, men finder en ældre enhed, som du har liggende i skuffen.

Læs også: Apple kæmper for at få iPhone 12 klar til tiden – men der er overhængende risiko for flere måneders forsinkelser

Sådan får du adgang

For at få adgang til beta-udgaven, skal du som det første tilmelde din iOS-enhed til Apples public beta-program. Det gør du via dette link.

Herefter skal din iOS-enhed tilmeldes programmet, og bagefter skal du du besøge adressen https://beta.apple.com/profile med din iOS-enhed og installere en konfigurations-profil.

Når du har gjort det, kan nu finde opdateringen på din iPhone eller iPad ved at gå ind i indstillinger, vælge generelt og herefter vælge software-opdateringer.

Mest markante forandring

En af de mest markante forandring i OS 14 er introduktionen af såkaldte widgets på hjemmeskærmen.

Det vil sige, at du side om side med dine almindelige apps på hjemmeskærmen vil kunne have et widget, der hvis hvordan er vejret er netop nu, hvor langt du er med dine fitnessmål eller hvilket stykke musik, der i øjeblikket bliver afslappet i din musik-app.

Apple løftede sløret for de mange nye funktioner iOS 14, da selskabet den 22. Juni skød den årlige udviklerkonference WWDC i gang. I år blev konferencen for første gang afholdt virtuelt.

Det ventes at den færdige udgave af de nye styresystemer vil være klar til download i løbet af september.

Læs mere om alle nyhederne fra WWDC her:

Få overblikket: Her er de 17 vigtigste software-nyheder fra Apples store udvikler-konference




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere