Nu kan få en forsmag på iOS 14: Sådan downloader du den helt nye offentlige beta fra Apple

Tyvstart og få en forsmag på alle nyhederne i kommende styresystem på din iPhone. Apple har nu lanceret den første offentlige betaudgave af iOS 14.

Du kan allerede nu få en forsmag på den næste generation af Apples styresystemer til iPhone og iPad.

Apple har netop udgivet den første offentlige beta-udgave af styresystemerne iOS 14 og iPadOS 14.

I modsætning til den såkaldt developer beta, der tidligere er blevet lanceret, så behøver du ikke være udvikler for at hente den. Den kan med andre ord downloades af alle, der har mod på at prøve kræfter med styresystemet.

Det skal dog understreges, at det fortsat er en beta, og derfor vil det stadigvæk være behæftet med fejl og mangler. Af den grund anbefales det som regel, at du ikke installeret det på din primære enhed, men finder en ældre enhed, som du har liggende i skuffen.

Læs også: Apple kæmper for at få iPhone 12 klar til tiden – men der er overhængende risiko for flere måneders forsinkelser

Sådan får du adgang
For at få adgang til beta-udgaven, skal du som det første tilmelde din iOS-enhed til Apples public beta-program. Det gør du via dette link.

Herefter skal din iOS-enhed tilmeldes programmet, og bagefter skal du du besøge adressen https://beta.apple.com/profile med din iOS-enhed og installere en konfigurations-profil.

Når du har gjort det, kan nu finde opdateringen på din iPhone eller iPad ved at gå ind i indstillinger, vælge generelt og herefter vælge software-opdateringer.

Mest markante forandring
En af de mest markante forandring i OS 14 er introduktionen af såkaldte widgets på hjemmeskærmen.

Det vil sige, at du side om side med dine almindelige apps på hjemmeskærmen vil kunne have et widget, der hvis hvordan er vejret er netop nu, hvor langt du er med dine fitnessmål eller hvilket stykke musik, der i øjeblikket bliver afslappet i din musik-app.

Apple løftede sløret for de mange nye funktioner iOS 14, da selskabet den 22. Juni skød den årlige udviklerkonference WWDC i gang. I år blev konferencen for første gang afholdt virtuelt.

Det ventes at den færdige udgave af de nye styresystemer vil være klar til download i løbet af september.

Læs mere om alle nyhederne fra WWDC her:

Få overblikket: Her er de 17 vigtigste software-nyheder fra Apples store udvikler-konference

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Datadrevet forretning 2020: Sæt data på den strategiske dagsorden

Forretningspotentialet i data er enormt og vil på mange måder være den udløsende faktor mellem succes og fiasko for mange virksomheder i de kommende år. På denne konference gennemgår vi en række vinder-cases med virksomheder, der i både det små og store har indtænkt data og digitalisering på nye måder i deres dagligdag.

11. december 2020 | Læs mere


Computerworld
Alka lancerer eget mobilselskab - trykker priserne helt i bund: "For os handler det ikke om at tjene penge"
Forsikringsselskabet Alka lancerer eget mobilselskab, der ifølge selskabet bliver Danmarks billigste.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.